Wkadk

Hvordan til at være social på en fest, når du ikke kender nogen, der

Deltage i en fest uden en ven eller dato? Shy? Kender ikke nogen, undtagen for værten (som er optaget)? Her er nogle tips til at hjælpe dig ud...

Steps

Hvordan til at være social på en fest, når du ikke kender nogen, der. Bær en "samtale starter".
Hvordan til at være social på en fest, når du ikke kender nogen, der. Bær en "samtale starter".

Tag springet...

 1. 1
  Tag det roligt. Tænk positivt, tage en dyb indånding, og gå. Du kan være alene derinde, men det er en fest, og du skulle have det sjovt. Har et åbent sind og husk at smile!
 2. 2
  Tag et kig rundt. Hvor er vært? Hvor er folk sammenblanding? Hvad synes at være at gå på? Vide, hvad der sker omkring dig, vil hjælpe dig strejke op gældende samtaler og føler sig mindre tabt.
 3. 3
  Hjælpe værten. Den ene person, der har inviteret dig kan være meget travlt, så hjælpe ham / hende ud! Dette vil hjælpe dig slappe af, begynder at tale, og få en fornemmelse af feststemning.

Når alle synes at være i deres egen store gruppe...

 1. 1
  Approach mennesker. Kig efter en gruppe af mennesker, der synes at være venlig. De er dem, griner, smilende og vittigheder.
  • Tag en dyb indånding og gå op til dem.
  • Smil, introducere dig selv, og bede om at slutte sig til dem. Hvis du føler på et tab for ord at nævne, at du kender ingen andre gør ikke ondt!
  • Komplimentere deres gruppe: Du så, at de havde sådan en god tid, kan du ikke hjælpe, men bede om at slutte sig til dem.
  • Prøv ikke at glemme deres navne.
 2. 2
  Organiser et spil. Åbent foreslå en sjov socialt spil, som alle kan deltage i. Dette er ikke kun antyder, at du er åben for socialt samvær, men du er også om grundene til en struktureret metode til sjov.
  • Være let at gå om de regler, for folk kan have spillet dit spil før, men på en anden måde.
  • Tal tydeligt og smile, når at gøre forslag og forklare spillet.

Når der er små samtaler foregår...

 1. 1
  Gør øjenkontakt. Når bryde isen, så prøv at låse på nogens øjne. Dette vil hjælpe indlede en samtale. Hvis du prøver at tale uden at gøre øjenkontakt, er der en chance for de vil ikke høre dig, tror du taler med en anden, eller bare at tale til dig selv!
 2. 2
  Bær en "samtale starter". Fik en sjov T-shirt? En fabelagtig hat? Bær disse opsigtsvækkende poster, som folk er bundet til at kommentere, og du kan finde en samtale.
 3. 3
  Find en anden stille person. Der kan være andre generte mennesker til festen også. Disse folk kan være mere modtagelige over for en fremmed anstiftelse en samtale. Smil og kommentere på noget generelt: "Hvordan har du i aften Dekorationerne er stor?"

I almindelighed...

 1. 1
  Være åben. Tal om dig selv, spørg folk om sig selv, betale komplimenter og griner på deres vittigheder. Stil spørgsmål, og følge op med emnet ved hånden. Hvis du er åben og afslappet, vil du skinne. Folk vil nyde din unikke energi.
 2. 2
  Foretage tilslutninger og tage ned kontaktoplysninger. Fortæl de mennesker du mødte, at du nød møde dem. Hvis du gerne vil holde kontakten med dem, udveksle telefonnumre, e-mail, Facebook, eller hvad sociale medier, du bruger.
 3. 3
  Vær dig selv. Nyd dig selv. Du er en god person, som alle bør få at vide bedre! Dine gode kvaliteter vil skinne igennem, hvis du slappe af og være autentiske. Husk altid at have det sjovt. Efter alt, er det en fest, så glemmer dine problemer for natten.

Tips

 • Må ikke være bange for at tale med fremmede. Mest sandsynligt, de vil reagere. Hvis ikke, hvem bekymrer sig? Du kender dem ikke, og de ikke kender dig. Hvis de rebuff dig, vil der være andre, venligere mennesker.
 • Glem din frygt og bekymringer. Tænk, at når festen slutter, vil du føle stor for hvad du har gjort og har også mødt nogle nye venner. Tænker positivt vil give dig en masse mere tillid til dig selv.
 • Prøv at huske folks navne.
  • Nogle mennesker har problemer med at huske, hvilket navn der går med, hvilket ansigt, især når der er en stor mængde af fremmede. For at hjælpe jogge din hukommelse, fiksere på en ansigtsbehandling funktion, der skiller sig ud - måske denne persons fik virkelig buskede øjenbryn, eller en sød næse. Knyt denne ansigts træk med et navn, og det vil hjælpe dig med at huske hvem der er hvem.
  • Når nogen introducerer sig selv, gentage deres navn højt. Måske gentage deres navn i dit sind mange gange, og gentage deres navn, når du taler til dem. Må ikke være bange for at bede om deres navn igen. Brug høflige manerer: "Jeg er ked af, jeg har glemt dit navn, hvad er det igen?" Chancerne er den person, vil ikke blive ked af med dig, og måske har glemt dit navn så godt.

Advarsler

 • Må ikke handle kæphøj. Dette viser at du er overmodige og normalt får folk til at lide dig.
 • Forsøg ikke at passe ind i en menneskemængde, hvis du ved, at de ikke vil acceptere dig.
 • Vær opmærksom på dine dårlige vaner. Vælg din næse i bilen på forhånd, hvis du skal! Derefter vaske dine hænder...
 • Vær respektfuld. Dette er afgørende i alle former for socialt samvær, uanset om du kender folk til festen eller ej! Må ikke være fornærmende.
 • Når du er i en samtale, invitere folk til at tale om sig selv. Forsøg ikke at rage mikrofonen.