Wkadk

Hvordan man laver en ren comeback

Hader det, når folk fornærme dig og ønsker at give dem en pæn, glat comeback? Så glemme "din mor" og "dit ansigt" rants og følg disse trin: spørg dem er, at alt hvad du har?

Steps

Hvordan man laver en ren comeback. Som sædvanlig afslappet være.
Hvordan man laver en ren comeback. Som sædvanlig afslappet være.
 1. 1
  Som sædvanlig afslappet være. Hvis du bliver vred, når nogen fornærmer dig, du eller anden måde automatisk miste dine nerver. Så lyt nøje til deres fornærmelse, og det vil komme til dig lettere.
 2. 2
  Må ikke overdrive det. Hvis du siger noget så komplekst og oprørende, ingen vil blive imponeret. Her er et eksempel: sige nogen kalder dig fed. Må ikke sige: "Jamen, jeg kunne bruge min mave til at blæse din magre ansigt i jorden." Det virker patetisk, forsøger at redde ansigt med humor. I stedet måske prøve "Well sin bedre at være fedt og glad snarere end en anorektisk stick som dig selv."
 3. 3
  Prøv at undgå at sige "um" og "uh". Alle comebacks skal flyde perfekt. Prøv at undgå stammen så godt.
 4. 4
  Være klog nok til at gøre det, så de ikke kan tænke på en anden comeback til din comeback. Ligesom nogen siger du er den dummeste nogensinde, kunne man sige, "Og hvorfor fortæller du mig det?" Det eneste, de kunne sige efter der er, "Fordi du ikke kan gøre noget godt."
 5. 5
  Et alternativ til dette er blot foregive at være i en fart og sige, "jeg har ikke tid til dette." Måske en endnu bedre comeback ville være "Jeg har ikke tid til umodne idioter som dig selv." Derefter gå væk. Det efterlader dem i støvet. Vær sikker på ikke at lyde panik som "Oh crap! Åh nej, jeg har ikke tid til det!" Gør det så du synes dem overlegne.
 6. 6
  Selv hvis du har en god comeback, ikke bruge det igen. Det burde ikke have at blive forklaret bedre.
 7. 7
  Må ikke helt skifte emne. Hvis de siger dit tøj stinker ikke taler trash om deres tøj. Du lyder desperat efter at få et comeback. Sig det får du, hvor du skal hen.
 8. 8
  Sidst men ikke mindst: være sikker. Hvis nogen fornærmer dig, så giv ikke op i midten af ​​dit comeback. Eksempel: "Nå, du er ligesom... yeah... hvad!" Ophold med det!

Tips

 • Hvis du har noget at sige stirre tomt. Så når de er ligesom, "Hallo?" kan du sige, at du var øve dit pokerfjæs. Hvis de spørger, hvad du stirre på, svare med, "Det er det, jeg prøver at finde ud af..."
 • Altid handle moden, selvom du virkelig ikke. Især når den anden person handler umoden. Hvis du handler moden, vil de vide, at de ikke kan forstyrre dig.
 • BARE IKKE PUNCH dem i ansigtet!
 • Brug ikke "tale til hånden" eller sætte din hånd i deres ansigt. Det ser patetisk, og det viser, at du er umodne.
 • Lav en mental liste over comebacks til forskellige fag. Ligesom et comeback, hvis nogen kalder dig fed, lave en op, så holde det i dit sind. De siger, du er dum? Tænk på en stor comeback og sætte det i din hjerne.
 • Har en standard liste af svar, der arbejder for dig. Eksempler: "Well tak for den smule sol (eller frisk pust)!" "Jeg gør fint, tak, hvordan er du?" "Det er fantastisk, ingen nogensinde fortalt mig, at før...!" "Jamen bare lade mig vide, når du kommer til at købe mig en bedre bil, jeg ser frem til det!" "Tak for at minde mig, hvorfor jeg ser frem til min næste (klasse) (aftale)." "Tak, jeg vil bede for dig også." "Hav en velsignet dag." "Gud velsigne dig også."
 • Find comeback bøger.

Advarsler

 • Alt dette fornærmende er ikke god. Men hvis du bliver fornærmet, selvfølgelig du har brug for et comeback!
 • Må ikke prale om en god comeback til den person, du brugte det på. Dette gælder også ruiner i øjeblikket.
 • Aldrig forsøge at forklare din comeback, hvis de ikke får det, vil det bare ødelægge øjeblikket.