Wkadk

Hvordan at være den mest uimodståelige kvinde ved en fest

Ønsker du at se hot? Føl hot? Ved en fest? Tja, læs videre.

Steps

Hvordan at være den mest uimodståelige kvinde ved en fest. Prøv at gøre noget for at forberede dig op.
Hvordan at være den mest uimodståelige kvinde ved en fest. Prøv at gøre noget for at forberede dig op.
 1. 1
  Prøv at gøre noget for at forberede dig op. Prøv at danse i dit undertøj, derhjemme, inden festen. Du får dine endorfiner pumpe, brænde nervøs energi og få alle de dansetrin ud af dit system, så du vil ikke føler sig genert, når din dans! Bare sørg for naboerne ikke er hjemme, og luk gardinerne.
 2. 2
  Få dig ind i en uimodståelig sindstilstand. På din vej til festen, lukke øjnene og tænke over din seneste store bedrift. Det kunne være et raise på kontoret, hvilket giver din ægtefælle en massage han elskede, eller en fem-mile køre rundt om blokken. Ideen er at indstille din "stemning kompas" til denne zone, hvor du er afslappet, energisk og strålende selvsikker.
 3. 3
  Ser cool, og handle varm. Bær din favorit kurve-hugging jeans og dine mere sexede end nogensinde pumper, så behandle alle ligesom din favorit fætter. Ingen kan modstå nogen, der er glad for at se dem. Tro mig.
 4. 4
  I stedet for en åbning linje, prøv en kompliment. Glem beder ham for hans horoskop tegn, prøv noget mere i retning af "Elsk dit slips, det kinda minder mig om det maleri, jeg elsker" eller "Jeg er ved at dø for at prøve den nye halv-up halvt ned udseende med min hår også, det er så smukt. "
 5. 5
  Lose håndtaske. Have noget dingle fra din arm hele natten i sidste ende vil få ganske irriterende. Spørg en ven, (som ikke er dans) for at bære det for dig. Også, at have en pung knyttet til din arm 24-7 gør folk tror, ​​at du er lige ved at forlade. Så finde et sted i hjørnet, sætte det der, men glem ikke det.
 6. 6
  Tal fodbold. Defying køn forventninger-på den rigtige måde, kan virkelig op din uimodståeligt kvotienten med fyre. Tænk på, hvordan store, stærke mænd få så meget mere tiltrækkende, når de danser med børn. Endnu bedre, snakke mad. For eksempel, "Du skal forsøge ribbenene!" En kvinde med en appetit: sexet.
 7. 7
  Være den eneste til festen ikke at drikke. Med et glas fuld af boblende vand og en kalk i dine hænder, vil du ikke nødt til at bekende din alkohol-fri tilstand, indtil slutningen af ​​natten, når alle har brug for et lift hjem.
 8. 8
  Schmooze med integritet. 3 most: Øjenkontakt (og ingen søger over nogens skulder), er reaktioner, der viser dig lytte, og et dejligt smil (ikke den slags smil, der er permanent limet til dit ansigt). Men endnu vigtigere, vise din sexede side, din søde side, og din smarte side.
 9. 9
  Break personlig-space regler. Ja, bryde dem. Stående lidt tættere end strengt nødvendigt indbyder intimitet, pull-away kan bogstaveligt talt tvinge den anden person til at gøre en smule forfølge.
 10. 10
  Grib noget og videregive det. Helst noget lidt ulovlig, ligesom en bakke af beskidte martinier. Det vil give dig en grund til at nærme sig nogen, et emne af samtale og en flugtvej - "Oops Fik at holde passerer" - skal den anden person viser mindre end uimodståelig.
 11. 11
  Speak up. Må ikke være bange for at lave en (varig) indtryk! Være gæst at gøre den første skål af natten, selvom det er simpelthen en stor, offentlig tak. Såsom: "Cheers til vores vidunderlige værter til at smide denne fantastiske fest!" Ud over, hvad bedre trick for at få alle til festen til at se dig.
 12. 12
  Sæt din sjæl derude. Giv det din alle, og ikke være bange! Oddsene for at se, at fyren igen ikke vil være til næste hus part. Bare husk, arbejde hårdt, spille hårdt!

Advarsler

 • Til en fest, ikke bære noget som en super kort kjole.