Wkadk

Sådan at overtale dine forældre til at få en hund

Vil du virkelig have en hund, men dine forældre vil ikke lade dig få en? Ved at følge nedenstående trin, kan du overtale dem til at købe dig et kæledyr, du kan lide. Husk, hvis dine forældre tror, ​​at du er ansvarlig nok, men de bare ikke har penge til at få en hund, så fortæl dem om hunde i kenneler, der koster lidt til ingenting. Sørg også for at vise dem virkelig søde billeder af hunden, du ønsker, det kan smelte dem. Held og lykke med den nye hund, hvis det virker.

Steps

Sådan at overtale dine forældre til at få en hund. Være klar til at vise dit ansvar at dine forældre.
Sådan at overtale dine forældre til at få en hund. Være klar til at vise dit ansvar at dine forældre.
 1. 1
  Vis dit ansvar! Lad dem vide, at du er helt ansvarlig (og glad) at tage sig af denne hvalp / hund, og du er villig til at håndtere ansvaret for at eje en hund.
 2. 2
  Være klar til at vise dit ansvar at dine forældre. Har dine forældre give dig noget at tage sig af for et fast beløb af tid. Det kan være et æg (lad det ikke knække!), En sæk mel, en plante, eller endda en vens kæledyr. Klarer sig godt på denne testkørsel kan vise dine forældre at du er ansvarlig og seriøst ønsker en hund. Være alvorlige og ikke narre rundt.
 3. 3
  Tag en ven eller slægtning hund for en weekend som en "prøvekørsel" at vise dine forældre at du er klar til ansvaret for at eje et kæledyr.
 4. 4
  Sørg for at du har en god attitude. Vis dine forældre, at du kan være ansvarlig uden at komme i problemer, eller uden at give afkald på nogen af ​​dine pligter eller ansvar.
 5. 5
  At overtale dine forældre til at få en hund, skal dine karakterer gå op og holde dig! Gør dit hjemmearbejde, og prøv din hårdest i skolen.
 6. 6
  Gøre gøremål omkring huset. Dette er en anden måde at bevise du er ansvarlig. Tilbyd at hjælpe med de ekstra gøremål, kan osv. Hunde være rodet, især før de ikke er stueren. De fleste hunde vil kaste. Da det er dig, der ønsker en hund, bør du gøre den ekstra indsats. Du skal forklare dine forældre, at du er villig til at gøre det, før hunden kommer der til at bevise din oprigtighed.
 7. 7
  Lav en præsentation og vise det til dine forældre. Sørg for at medtage en liste over de ting, du vil gøre, således at hunden får taget sig af, forsyner hunden har brug for, gennemsnitlige priser leverancerne vil koste, og måske endda finde en hund, der passer til race, du ønsker til en lokal opdrætter eller dyr husly.
 8. 8
  Lav en nyttig liste:
  • Lav en liste over fordelene ved at have en hund:
   • Hunden vil hjælpe dig til at være mere ansvarlige.
   • Hunden kan blive en følgesvend for hele familien.
   • Gåture en hund kan hjælpe dig med at få mere motion.
   • Hunde kan undertiden være uddannet til at udføre nyttige opgaver, såsom at advare dig om ubudne gæster eller hente objekter.
   • Hunde kan være terapeutisk, især under triste eller ensomme tider. En hund er en ven, der altid vil være der til at muntre dig op!
   • De er ligesom mennesker, der forstår, hvad du siger, og de ved, hvornår bare at slikke dig og fastsætte lige ved siden af ​​dig og bare sidde der og lad du kæler dem, indtil du føler dig bedre.
  • Lav en liste over alle de grunde dine forældre ikke ønsker en hund:
   • Vi har ikke en indhegnet gård, de savle, du ikke har tid, etc., og gør dit bedste for at eliminere eller mindske de enkelte grunde. Dette viser, at du er villig til at arbejde for din sag.
  • Gøre forskning i racen, du ønsker. Du skal vide en masse oplysninger fra en masse forskellige kilder, ligesom bøger, de, og hundeejere. Men mest af alt, at du er klar.
  • Og gemme enhver god information. Du kan gøre din præsentation på eller på papir, og du kan tage en afstemning med din familie. Andre kæledyr kan ikke stemme!
  • Spørg en, nabo eller slægtning at medbringe deres hund over til at gøre en demonstration for at vise du kan håndtere en hund. En anden måde er, når en nabo walking deres hund, tag sammen og spørge, om du kan gå med hunden en lille smule, men sørg ejeren er lige der i tilfælde hunden forsøger at trække.
 9. 9
  Gøre nogle forskning. Find lokale krisecentre, se om deres skud, og hvis de kommer med en snor og halsbånd, forskning uddannelse teknikker, osv. Dette vil gøre dine forældre opdager, at du virkelig er alvorlige.
  • Vide, hvordan at træne hunden. Lær at huset-træne en hund, så det vil ikke "go" i huset. Bøger om emnet kan findes og lånes gratis fra dit lokale bibliotek, eller fundet nemt og gratis på internettet! Du kan også bede en ven til råds om omsorg for en hund.
  • Lær så meget som du kan om hunde, ikke kun om grundlæggende pleje, læs bøger om hunde-relaterede sportsgrene, almindelige sygdomme, tricks, ernæring, osv. Dette vil vise, at du er villig at gå den ekstra mil for din fremtidige hund, og at du virkelig ønsker at drage omsorg for det og gøre det leve op til sit fulde potentiale.
  • Forskning længere ind i racen, du ønsker. Denne information vil hjælpe dig, selvom du får en blandet race hund. Hvis du kan fortælle, hvad nogle af de racer er, har du måske en idé om temperament af hunden.
 10. 10
  Finde ud af hvad de skal gøre, når du er væk. Hunde kan ikke lades i stikken, mens familien går på ferie. Hvis du forlader for en familieferie, skal du enten finde en ven til at tage sig af din hund, mens du er væk, eller tage hunden til en kennel. Du skal finde en ven, hvis forældre er villige til at gøre dette, eller skal du finde en kennel. Find ud af hvor meget det koster at stige ombord på Deres hund og forberede sig på at spare nogle penge, så du kan være ansvarlig for din hunds pleje.
  • Hvis dine forældre siger, at de / du ikke er hjemme nok til at passe en hund, foreslår søger ind hundeluftere, der vil tage hunden ud for dagen, hvilket giver dem motion og uddanne dem til at være mere omgængelig også!
 11. 11
  Være mere aktive. Hunde har brug for regelmæssig motion. Du bliver nødt til at ofre nogle af dine personlige tid med venner eller fritidsinteresser til at gå din hund. Det kan hjælpe til at overbevise dine forældre, at du er villig til at gøre dette, hvis du fortælle dem, du kommer til at gå en tur hver dag forud for at få hunden. Du bliver nødt til at gøre dette regelmæssigt en gang hunden kommer der, og mere end én gang om dagen.
 12. 12
  Hjælp betale udgifterne. Tilbyd at hjælpe med at betale for hundemad ved at gøre ekstra gøremål eller medvirkende nogle af dine lommepenge.
 13. 13
  Omsorg for dig selv så godt. For at bevise, at du er virkelig modne og ansvarlige nok, viser, at du kan tage vare på dig selv. Spis sundt, brusebad ofte, børste dine tænder, og gør dit eget tøj. Tænk på dig selv som en lille voksen, og møde op til forventningerne om at være det.
 14. 14
  Giv dem tid til at tænke over det. Husk, ikke spørge dem igen og igen hver dag, eller de vil lukke dig ud. Hvis de siger nej, med at vise modenhed og forståelse, holde være hjælpsom i huset, og lejlighedsvis nævne hunden, for at gøre dem vænne sig til tanken. Du skal vide, at plage dem kun vil fortryde dit tidligere arbejde viser dem, at du ikke er modne og ansvarlige nok endnu.
 15. 15
  Redde et liv. Overbevise dine forældre, at du gemmer et liv ved at vedtage et krisecenter hund. Du sparer en hund, der ville have været "sat til at sove" i næste uge. Også, du sparer et andet liv ved at gøre plads i ly for en anden hund! Tænk over det, og lad dem vide. De vil føle sig godt om dette, og de kan lade dig få den hund, du vil!
 16. 16
  Forstå dine forældres grunde. Vær sikker på at indse, at hvis de stadig siger nej, måske er det dem, som ikke er parat, da hunde kan være rigtig dyrt og tidskrævende. Hvis dette er tilfældet, fortsætte med at vise modenhed ved at forstå det, og støtte dem, indtil det rigtige tidspunkt kommer ved, og de er klar til hunden.
  • Hvis dine forældre virkelig ikke ønsker en hund, måske skulle du tænke på andre kæledyr muligheder som en gnaver eller en fisk. Tænk, hvis du ønsker det, og derefter tale med dine forældre om forskellen, og de gode sider af de mindre dyr.
 17. 17
  Hvis dine forældre i sidste ende lade dig få en hund, følge op på dine løfter. Du kan endda underskrive en kontrakt med dem, før du får din hund, notering dine nye ansvarsområder. Lad dem har tid til at tænke over det.
 18. 18
  Hvis de er allergiske eller hvis en af dine søskende er allergisk du kan fortælle dem, at der er typer af hunde, der ikke skur og ikke kan få deres allergi går... Et tip: Du må ikke falde til dine knæ og tigge. Det kommer ikke til at fungere.
 19. 19
  Hvis dine forældre siger nej, så skal du ikke være gal. Undgå også at processkrift, tiggeri og klynker - they'll kun får irriteret og være endnu mere positivt på deres "nej" svar. Selv hvis de siger "nej", fortsætte med at være ansvarlig, moden, laver ekstra gøremål omkring huset, holde dine karakterer op, gå i seng til tiden, vågne op på tid osv. Vent et par uger derefter give det en anden skud. Men du behøver ikke holde chikane dem!
 20. 20
  Hvis dine forældre ikke lad du har det, fordi de har vedhæftede spørgsmål derefter komme på wikipedia, og bruge denne hjemmeside til at overbevise overbevise overbevise!!

Tips

 • Fortæl dine forældre, at det ville gøre din barndom stor og tilføje noget til det, at du vil huske i mange år. Hvis dine forældre siger "nej" til en, fordi du har en kat, der er nogle måder, du kan komme rundt dette problem:
  • Hunde jagter katte er en stereotype. Hvis din hund ikke viser nogen symptomer på at jagte andre hunde eller dyr, er du sandsynligvis sikker.
  • Træn din hund til at socialisere med andre dyr. Hunde ikke nødvendigvis chase katte, specielt hvis de er vant til andre dyr.
  • Få hunden, når det er en hvalp, så du kan lære hunden hvordan man opfører sig omkring katten. Hvalpe lærer stadig, og du kan lære nogen hvalp til ikke fejl eller jage en kat.
  • Hvis du har planer om en ældre hund, som regel opdrætteren eller husly vil fortælle dig, hvis hunden er godt omkring katte eller ej.
 • Når dine forældre siger, at man ikke kan have en hund, ikke råbe på dem eller blive vred. Dette vil gøre dem endnu mere fast besluttet på at stoppe dig. Være rart og smiler, men holde udholdende.
 • Mens du venter på dine forældre godkendelse, er her nogle andre måder at være omkring hunde:
  • Find ud af hvor de dyreinternater er i dit nabolag og gå frivilligt der til at hjælpe med at tage sig af nogle hjemløse hunde.
  • Find ud af, om der er ældre (eller bare almindelig) naboer, der har hunde, og kan ikke gå dem regelmæssigt. Du kunne frivilligt til at gå deres hunde for dem, selv for gratis, hvis du er okay med det.
 • Hunde, især hvalpe, har brug for en masse ting at tygge på, mens de udvikler deres tænder. Du kan også finde forslag til, hvordan du holder din hund fra at tygge dine sko og tøj. Du skal være parat til at få dem passende legetøj til at tygge.
 • Tilbyde at betale for hunden selv. Det vil vise, at du vil have en nok til at bruge dine egne penge på det, og at du ikke vil tænke på det som bare et andet stykke legetøj at lege med, indtil du kede sig.
 • Hvis dine forældre ikke vil få en hund, fordi du allerede har andre dyr, og de siger, at du ikke behøver nogen mere til at tage sig af, være så ansvarlige som muligt, og sørg for dine dyr er i den bedste af pleje 24/7. Efterlad noget for dem at kritisere. Hvis du holder den op til en uge, måske en måned, vil du i sidste ende få dit budskab igennem.
 • Tag Hund Race Valg test på www.AnimalPlanet.com. Det er gratis og hjælper dig med at vælge den rigtige hund til din familie. Petfinder.com har også en søgemaskine til forskning og finde redningshunde i dit område.
 • I nogle tilfælde kan familiemedlemmer være bange for at få en hund. For eksempel, hvis en tidligere hund bit en ven / familiemedlem var for aggressiv eller var for hyperaktiv, vil de fleste forældre tøve før at indvilge i at få en hund. Men hvis du vente et stykke tid (og et stykke kan være alt fra et par måneder til år), og du stadig vil have en hund, vil de højst sandsynligt har fået over deres frygt eller peeves.
 • Hvis dine forældre siger nej, fordi vejret i dit område ikke tillader hunden at leve udendørs, finde et indendørs areal, der er acceptabel for dine forældre, hvor hunden kan bo, når vejret er dårligt.
 • Hvis du virkelig vil have en hund, og dine forældre vil ikke lade dig, så prøv at spørge dig bedsteforældre eller en slægtning, der bor i nærheden af. Du kunne hjælpe dem ud, hvis de er enige om at få en.

Advarsler

 • Du bør aldrig ramte hunden, især hvis du får gal.
 • Selv hvis du ikke ønsker at gå tur med hunden, ikke jamre til jeres forældre, de kunne gå tilbage på deres løfte og give hunden væk!
 • Må ikke få et kæledyr bare for at være populær blandt dine venner, eller fordi alle andre har en hund. Dette er ikke en god grund til at få en hund. Du bør få en, fordi du vil elske den lille følgesvend eller elsker hunde i almindelighed.
 • Hvis du har en hamster, marsvin, rotte eller mus, holde dem sikkert og sikkert! De fleste hunde vil synes, at disse dyr er mad eller et stykke legetøj.
 • Hvis dine forældre eller du bare at komme over tabet af en anden hund, vente lidt, så de ved, at du ikke bare vil have en hund til at udfylde det "hul".

Ting du behøver

 • En god halsbånd og snor. En veltrænet hund er en god ven.
 • De navne og telefonnumre fra dyrlæger og kenneler hvis hunden har brug for sundhedspleje eller behov for at blive bordet.
 • Nogle sparet op penge. Du får brug for penge til hundemad, legetøj, godbidder, og andre særlige behov for den type hund, du ønsker.
 • Nogen til at tage sig af din hund, mens du er væk.
 • En rummelig sted for hunden at være i stand til at strejfe rundt, ligesom en baggård.
 • Tyg legetøj. Hvis din hvalp er børnesygdomme, og du ikke har de rigtige legetøj, så vil de tygge på alt!
 • Legetøj, til at underholde dig og hunden.
 • En dyrlæge for at sikre din hund er okay.
 • Et bur til at holde dig hvalp / hund i, for når du går ud, eller gå på vågeblus.
 • Et diagram for at holde styr på alt, hvad du laver, og hvor ofte du bliver nødt til at gøre ting, som at gå dig hvalp / hund eller fodring tid mv.
 • Tid til at pleje din hvalp / hund, de ikke kan lide at være alene.
 • Familie eller venner for at lade din hvalp / hund se nye mennesker og lade ham / hende vænne sig til dem. en god yard for hunden at køre i
 • Penge til hunden!
 • Og en stor attitude. Aldrig være betyde for hunden eller respektløst til dine forældre.
 • En ren værelse, så du ikke behøver at bekymre dig om din hund sluge noget!