Wkadk

Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig bære en rem

Dine venner har alle stropper, så hvad er big deal? Her er nogle ideer til at overbevise mor og far, at det er virkelig ikke så forfærdelig.

Steps

Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig bære en rem. Finde ud af, hvorfor du ønsker at bære en rem.
Hvordan at overbevise dine forældre til at lade dig bære en rem. Finde ud af, hvorfor du ønsker at bære en rem.
 1. 1
  Finde ud af, hvorfor du ønsker at bære en rem. Er det fordi du tror, ​​at det ser attraktivt? Søger du at få opmærksomhed fra andre fyre? Er din bedste ven bære en? Er du bliver skubbet af gruppepres for at få en? Sørg for, at du vil have det til den rigtige grund.
  • Fortæl dem dit undertøj altid klaser op mellem dine kinder og det er distraherende sidder på kværnet op underbukser, mens du er i klassen, og du har hørt de er meget mere komfortabel. I det mindste, vil mor værdsætte Olfert faktor.
  • Fortæl dem om trusseindlæg linjer, og hvordan de er modbydeligt.
  • Fortæl dem, at du er selvstændig bevidst om undertøj linjer og ikke kan lide at bringe opmærksomhed til din bag. Det er meget sandsynligt, at dine forældre ikke kan lide tanken om at nogen stirrer på deres datters bagefter.
  • Fortæl dem, at du kun ønsker simple bomuld badesandaler. Dette kan være en overbevisende praktisk vinkel.
  • Afhængigt af, hvordan forstå dine forældre er, kan du fortælle dem, at bære smukke undertøj gør du føler smukkere.
 2. 2
  Notere ned en liste over forældre-venlige argumenter. Dine forældre vil tage dig mere alvorligt, hvis de kan se at du har lagt en masse tanker og overvejelser i dine argumenter.
 3. 3
  Pose et kompromis. Hvis dine forældre lader dig bære en rem, så du kan gøre noget til gengæld for dem. Hvis dine karakterer er kun gennemsnit, så er du måske studere mere for den næste test. Vis dem, at du er villig til at komme til enighed. OR, måske accepterer du ikke bære low-cut jeans der vil lade dine thong, hver gang du sætter dig ned, hvilket kan være hvad forfærder dem. Fortæl dem, du ønsker kun lavere iført badesandaler, som vil bo inde i dine bukser. Thong eksponering er et stort problem for forældrene.
 4. 4
  Være modne om det. Må ikke forsvare dit argument med svage ideer som "Alle andre gør det!" eller "Alle er at gøre grin med mig!". Dine forældre sikkert ikke se på samme niveau som du gør. Være forståelse for, hvorfor de ikke ville have dig til at bære en rem.
 5. 5
  Spørg gentagne gange. Hvis du kun spørger én gang, og give op, så dine forældre vil antage, at det var "bare en forbigående fase." Dette betyder ikke, at du skal genere dine forældre hver 10 minutter om det, men du kan spørge en gang om ugen eller hver anden uge. Hold ideen frisk i deres sind, uden at plage dem om det. Igen, husk at være modne om det.
 6. 6
  Pick et passende tidspunkt, når dine forældre vil være til rådighed til at lytte til dig, og gå oplyse din sag. Når du taler til dine forældre, så husk at tale klart og koncist med minimale slang ord. Det vil virkelig fange deres opmærksomhed!

Tips

 • Det er meget vigtigt at huske ikke at plage dine forældre om det! Plads ud af tiden at spørge dine forældre med omtanke.
 • En anden måde at slippe af sted med dette er at købe og slid thong undertøj uden dine forældre at kende. Hvis de finder ud af du kan med rette forsvare at det er din bag, og du har købt den med dine egne penge.
 • Overvej iført Cheekies eller tangas stedet for stropper, de er ligesom stropper, men dækker alle, men den nederste del af din bagdel (Tangas viser endnu mindre dækning). Hvis du foretrækker badesandaler og du kan ikke overtale dem til at lade dig bære stropper, overbevise dem til at lade dig bære Cheekies eller Tangas ville være det tætteste ting at overbevise dem til at lade du bære Thongs.
 • Prøv at spørge din mor, først. Mere sandsynligt end ikke, vil din far ikke være tilfreds med tanken om personer der kigger på din røv, og vil straks sige nej.
 • Hvis de ikke lade dig, så prøv dreng shorts, de er så søde som badesandaler, men ikke så tankevækkende og også trendy, så du ikke behøver at bekymre sig om at være til grin af omklædningsrummet.

Advarsler

 • Aldrig fortælle dine forældre, du ønsker én ", fordi det er varmt og sexet." Det vil ikke gå over meget godt med forældrene til en teenager. Tanken om en beskidt gammel pervers ogling på remmen stikker ud af deres dyrebare datters jeans sender de fleste forældre i super-beskyttende tilstand, og du vil blive dømt til at mislykkes, og kan ende med at bære bedstemor trusser, indtil du er 18 år.
 • Må ikke bære hvide jeans og en neon blå rem, eller enhver anden lys farve! Må ikke nogensinde bære lav risers med en rem enten. Også hvis det er din første rem overveje at få en bomuld eller elastisk rem.
 • Være rimelig. Dine forældre vil sandsynligvis lade dig bære en funktionel, enkel rem, men ikke Lacey-se-gennem en, der siger "Hottie" på det.
 • Må ikke bære en "Whale Tail", (hvor bagenden af ​​din Thong stikker ud af dine bukser), fordi det ser tarvelige. Lad dine forældre ved, at du vil gøre dit bedste for at sikre, at det plejer ske, fordi du tror "Whale Tales" er tarvelige, (dette vil hjælpe med at gøre dem til at forstå, du ikke ønsker badesandaler til seksuelle årsager). Iført Cheekies eller tangas som et alternativ til Thongs kan hjælpe med at forhindre "Whale Tails".
 • Hvis du vil have dine forældre til at lade dig, styre væk fra "sexet" badesandaler eller de vil misforstå dig.
 • Må ikke klynke. Hvis du spørger dine forældre for første gang, er det mere sandsynligt end ikke, at de vil være i lidt af chok. Giv det lidt tid til at synke i.
 • Vær forberedt på at modtage nogle mulige uønsket opmærksomhed, hvis dine forældre beslutter at lade dig bære en rem.