Wkadk

Sådan at indrømme en fod fetish

Denne side er at vise, hvordan at indrømme, at din partner, at du har en fod fetish.

Steps

Sådan at indrømme en fod fetish. Foretag subtile hints, se på dine partnere fødder nu og da, og tillader dig selv at blive set gøre det.
Sådan at indrømme en fod fetish. Foretag subtile hints, se på dine partnere fødder nu og da, og tillader dig selv at blive set gøre det.
 1. 1
  Foretag subtile hints, se på dine partnere fødder nu og da, og tillader dig selv at blive set gøre det.
 2. 2
  Efter at gøre det, din partner en fod massage (se nedenfor) på en regelmæssig basis tilbyde, vil dette give din partner til at vænne sig med dig røre deres fødder.
 3. 3
  I en tid med lidenskab, eller bevæge sig langsomt dig selv i retning af dine partnere fødder. Hvis hun begynder at vise nogle ubehag eller ikke lide du kender til at stoppe.
 4. 4
  Hvis hun ikke er begyndt at vise en vis form for misbilligelse, og derefter fortsætte med den sædvanlige form for at vise hengivenhed. Være, at tå sugende, mund slikke, kysse, eller alt efter hvilken måde, form eller form din fetish tager. Dette kan give hende antydninger af, at dette er måske, hvad hun har brug for at give for at tilfredsstille dig.
 5. 5
  På det rigtige tidspunkt (fortrinsvis en stille, siger alene sammen, for at gøre det blandt andet kan medbringe op nogle latterliggørelse) blot fortælle hende, at du har en fod fetish. Da tidligere hints ikke har været en succes, vil hun ikke se noget problem, og du vil fortsætte dit liv lidt bedre fra din side. Dog kan hun vise nogle forstyrrelser på dette, at have accepteret tidligere tegn som at spille eller eksperimentere.
 6. 6
  Være dette tilfældet, så sidde hende ned og bare snakke det igennem, da det ikke er et forhold sprænge sagen.
 7. 7
  Flade ud komplimenterer din partners fødder under en massage, og selv deres tæer.
 8. 8
  Være sikker i din tilgang. Skjule nogen forlegenhed. Dette vil gøre din fetish fremstår mere acceptabel og vil give hende til at blive mere akklimatiseret.

Tips

 • Hvis hun kan lide neglelak, fortælle hende, at hun skulle prøve en bestemt farve, eller en bestemt farve ville se godt ud på hendes fødder. Denne ene fungerer som en charme. Senere hun vil bemærke du altid se på dem og begynder at spørgsmål. Forhåbentlig hun ikke finder det underligt.
 • Så snart hun er tilbage på din lejlighed / hus, ikke bare rip off hendes sko og begynde at have din måde med hendes fødder. Dette i de fleste tilfælde vil resultere i problemer.

Advarsler

 • Din partner kan se en fordel for dette, og begynde at tvinge dig til at lugte / slikke / kysse hendes fødder for lange mængder af tid.