Wkadk

Hvordan man får en fyr til at bryde op med sin kæreste og hook op med dig

Har du en fyr ven, der langsomt, men sikkert ved at blive attraktiv for dig? Er han allerede har en kæreste? Vil du med at gå ud med ham? Så læs denne artikel, være tålmodig, og resultaterne kan ende op i din favør.

Steps

Hvordan man får en fyr til at bryde op med sin kæreste og hook op med dig. Hold kommunikationen går.
Hvordan man får en fyr til at bryde op med sin kæreste og hook op med dig. Hold kommunikationen går.

Kommunikation

 1. 1
  Hold kommunikationen går. Prøv at tale med ham mere end han taler til sin kæreste. Hvis han taler til sin kæreste en gang om ugen, så tekst / tale med ham hver 2 dage. Hold saft flyder og ikke kede ham. Men du behøver ikke blive for tvangspræget med ham eller han måske føle, at han er ved at blive kvalt.
 2. 2
  Må ikke nævne hans kæreste. Hvis han bringer hende op, lad ham vide, at du ikke ønsker at tale om hende ved hurtigt, men alligevel glat skifter emne. Må ikke sige ting som, at de er søde sammen, eller at de gør en stor par. Du vil bare gøre ham tror du ikke er interesseret, og at du er okay med dem dating.

Sex det op

 1. 1
  Bær søde tøj. Din påklædning skal være sexet, men classy. Hold dit hår og make-up naturligt, mens du stadig stående ud. Du vil have ham til at se, at du er fysisk tiltrækkende samt.
 2. 2
  Flirt med andre drenge eller tale om andre fyre, du kan lide. En garanteret måde at gøre en fyr tiltrukket af dig, er ved at gøre ham jaloux og gør dig selv synes uopnåelige. Tal med andre drenge og give dem opmærksomhed, når han er i det samme område. Overhold hans reaktion. Hvis han stirrer på dig, mens du gør dette, er det sandsynligvis et godt tegn.
 3. 3
  Parfume walk-up. Bær en nice ildelugtende parfume og gå af ham. Overhold hans reaktion når du passerer.

Andre metoder

 1. 1
  Være der for ham. Gør dig selv den person, han kommer til, når han har problemer eller behov rådgivning. Hvis han inviterer dig til en begivenhed, gør dit bedste for at være der. Du ønsker at præsentere dig selv til ham som en person, der er pålidelig og troværdig.
 2. 2
  Styrke venskab. De fleste gode relationer er baseret off en indledende venskab. Tilbring tid med ham regelmæssigt og bare komme til at kende ham bedre som person, uden tryk eller forventninger.
 3. 3
  Lyv ikke. Du bør aldrig lyve om dig selv og især om hans kæreste. Hvis den fyr du kan lide fundet ud af, at du løj til ham om noget så grundlæggende, er der ingen chance for at han nogensinde vil gå ud med dig.
 4. 4
  Smil smil, når du ser ham. Dette vil lade ham vide, at du er glad for at se ham. Hvis du ser ham et eller andet sted, siger hej til at lade ham vide, at du mærke til ham.

Tips

 • Må ikke fortælle ham at bryde op med sin kæreste. Det vil kun skubbe ham væk fra dig. Lad ham beslutte, på egen hånd.
 • Altid have frisk ånde, slid deodorant, og har en god personlig hygiejne
 • Vær dig selv. Hvis han ikke kan lide dig for hvem du er, er han ikke det værd.
 • Må ikke gøre dette, hvis du er på udkig efter en langsigtet relation. Hvis han er den type, der er villig til at forlade hende for dig, så vil han være den type til at forlade dig for en anden.
 • Hvis der er øjenkontakt, kan han være interesseret.
 • Sørg for at trøste ham og flirte med ham! Flirt en masse! Hvis du er flirtende omkring hans kæreste være forsigtig, kan det føre til et argument!
 • Husk aldrig lyve, fordi hvis du ligger de vil kunne lide den anden dig i stedet for den virkelige dig, så vil de ikke lide dig mere, så altid være dig selv.
 • Hvis du ser den fyr du kan lide et sted hvor du ikke ville forvente at se ham gå op til ham og hilse ham! Hvis hans kæreste er der, kan du overveje et kram.
 • Hvis de gør breakup, vent et par uger, før du spørger ham ud.
 • Må ikke føle sig dårligt, hvis de ikke kan lide dig i sidste ende. Det betyder blot, at de ikke var den rette person for dig. Der er masser af fisk i havet.
 • Prøv at få deres opmærksomhed. Deltag i en klub eller gruppe, de er i. det vil gøre dem tror, ​​at du virkelig er den rette person for dem.
 • Må ikke spørge ham ud, hvis han ikke slå op med sin kæreste. Det vil gøre dig se promiskuøs, og han kan være på rebound og acceptere, selvom han ikke kan lide dig. Vent mindst en måned.

Advarsler

 • Prøv ikke dette, hvis han er en familie mand, der har børn med sin partner. Du kan blive opfattet som en hjemme-wrecker og ødelægge en familie hjem.

Ting du behøver

 • Sms eller instant messaging
 • Cellphone
 • Facebook, Twitter, Myspace eller Skype (hvis han har en)
 • Mod til rent faktisk at tale med ham
 • Confidence