Wkadk

Hvordan til at bryde op med en lang distance kæreste

Når nogen bryder en lang distance forhold, de bør overveje pigens følelser. De bør give hende til at reagere, og du skal ikke bare bryde det ud og derefter lægge røret på.

Før du tænker om at bryde op, bør du seriøst overveje dine muligheder. Er du bryde op på grund af pres fra dine omgivelser? Har du prøvet dit bedste i dette forhold?

Steps

Hvordan til at bryde op med en lang distance kæreste. Finde ud af præcis, hvorfor du bryde op.
Hvordan til at bryde op med en lang distance kæreste. Finde ud af præcis, hvorfor du bryde op.
 1. 1
  Finde ud af præcis, hvorfor du bryde op. Forstå, at hun vil blive såret, så sørg for du kan forklare det tydeligt. Hun kan forstå det bedre, hvis din forklaring er klarere.
 2. 2
  Når du ikke tænke tingene fungerer ud mellem jer to, forklare hvorfor. Hvis du giver hende en ærlig grund, vil hun forstå og hvis ikke, kan hun dele sine følelser med dig.
 3. 3
  Når du er færdig forklare, lad hende give hende side af historien. Hvis hun havde gjort noget, som du ikke kan lide, så lad hende forklare. Giv hende en chance, da det vil gøre bruddet mindre smertefuldt for hende.
 4. 4
  Når hun spørger dig spørgsmål, svare hende. Vær ærlig og være tålmodig. Husk, at du er såre hende.
 5. 5
  Må ikke bare sige, hvad du har at sige, og derefter gå væk, eller hænge op telefonen. Giv hende en chance for at reagere. Vær venlig og hensynsfuld.

Tips

 • Tænk over, hvordan du ville foretrække at have 'hende' bryde op med dig. Hvad ville være mindre smertefuldt, hvis de bryde op var omvendt.
 • Hvis du har følelser for en anden og tænker begynder et forhold med en anden pige, du skal ende det rent med den lange distance kæreste, før du lader forholdet til anden pige komme længere. Husk, selv en telefon pause op er mindre smertefuldt end at blive løjet for og førte videre.
 • Når du føler, du ikke ønsker at se hende igen, fortælle hende! Må ikke hem og Haw. Vær ærlig.
 • Være venlig, men få dit budskab igennem. Det værste er, at du tror, ​​du har et skud, og du hænger på, når du rent faktisk ikke har nogen chance.
 • Må ikke bryde op over telefonen eller e-mail eller endda fax. Hvis du havde et forhold til hende, og hun havde betydet noget for dig, overveje hendes følelser, og bryde op i person.

Advarsler

 • Hvis du ikke vil se hende i et stykke tid efter du beslutter dig for at afslutte det, ikke stoppe taler til hende alle sammen eller undgå hendes opkald og e-mails. Det er respektløst og grusom. Hun vil blive såret af din fejhed og nægtelse af at fortælle hende sandheden, og vil indse hun bliver tilbage, før du afslutte det.
 • Må ikke være for sløv, og være omhyggelig med sandheden. Sure, en pige beder dig om at være sandfærdige med dem, men de ønsker det i en venlig måde.
 • Hvis du holde kontakt, være forsigtig, at du ikke fører dem til en mulig fremtid sammen, medmindre du mener det. Kontakt bør være minimal og knappe som følelser kan blive hængende med kommunikation.