Wkadk

Hvordan du får din alt for følsom kæreste til at dumpe dig

Du har fået involveret med en fyr, der er vant til at blive babied, en fyr, der synes at blive ødelagt i løbet af Littlest ting. Du ønsker ikke at være omkring ham længere, men du er bange for, at hvis du bryder op med ham, vil han hulke hysterisk, beder dig om ikke at, og nægter at tage "nej" for et svar. Værre endnu, selvom du formår at bryde ting ud, kunne han holde tiggeri og blive mere ynkelige end nogensinde. En måde at komme rundt, der er at få ham til at bryde op med dig. På den måde vil han føle det var en beslutning, som han gjorde, og han vil ikke holde bønfaldt dig at tage ham tilbage.

Steps

Hvordan du får din alt for følsom kæreste til at dumpe dig. Overvej nøje, om denne metode er den rigtige for dig.
Hvordan du får din alt for følsom kæreste til at dumpe dig. Overvej nøje, om denne metode er den rigtige for dig.
 1. 1
  Overvej nøje, om denne metode er den rigtige for dig. Trinene nedenfor vil få din følsomme kæreste en stor smerte og traumer, meget mere end slutter forholdet direkte. Det kan endda ar dem permanent. Dit sind skal gøres op som du ønsker at forårsage denne smerte og traume, eller du kan være i stand til at gå igennem med det. Dette er også et godt tidspunkt at overveje, om det er det rigtige for dit forhold. Overvej en direkte bryde op. Ved hjælp af disse trin som en første udvej kunne give bagslag på dig, der forårsager belastning mellem dig selv og andre, som måske opfatte dig at være at skabe et voldeligt forhold. Sørg for at du rent faktisk ønsker at afslutte forholdet. Hvis du har et godt forhold, så prøv at tale med ham først, før tage disse skridt. Fortæl ham, hvordan du føler, men høfligt.
 2. 2
  Begynde at blive mere. Da han forsøger at fortælle dig om hvordan forfærdelige hans dag var henkastet skifte emne med noget du pludselig huske, at du er nødt til at fortælle ham. I første omgang gøre det lejlighedsvis, og derefter begynde at gøre det oftere, indtil hver samtale bliver alt om dig.
 3. 3
  Må ikke give ham sympati eller medlidenhed han leder efter. Måske kan du bare trække på skuldrene og sige "Ja, det er en nedern." Idéen er at gradvist at ophøre med at give ham den følelsesmæssige støtte, han er vant til at få fra dig. Du behøver ikke at være grusom, bare ikke give ham skulder-til-råb-on, at han er mangelfuld.
 4. 4
  Hvis han skriger på din skulder alligevel stå der og kramme ham, men ikke trøste ham. Sig ikke noget som 'Kom her baby "eller" der der ". Bare stå der emotionless. Må ikke engang tænke på at bringe op samtale vedrørende, hvad han så ked over.
 5. 5
  Da han siger: "Jeg elsker dig" forsøger ikke at sige det igen. Hvis du har lavet en vane at sige det, selvom, taper at off. Hvis han begynder at lave en big deal ud af det, bare knurre det tilbage, hurtigt, så det er ikke forståeligt.
 6. 6
  Blive irritabel og mut. Gør det ikke ud som om det er hans skyld, men du er bare gal på verden og ønsker at være alene, fordi du ikke ønsker at snappe efter ham. Gør dette oftere og oftere, hvis muligt.
 7. 7
  Stoppe med at være så kærlig. Hvis han gør det initiativ, ikke gør det klart, at du ikke vil, men ikke tage det første skridt selv. Komme til det punkt, hvor du accepterer hengivenhed, men ikke give det tilbage. Og til sidst, foregive at blive irriteret over hans hengivenhed. Hvis han lægger armen rundt om dine skuldre, for eksempel, kan du sige dine skuldre er ømme, er du ikke sikker på hvorfor, kunne han ikke gøre det for de næste par dage?
 8. 8
  Prøv ikke at tale med ham. Gør så lidt samtale som muligt. Hvis han taler, svare med korte svar, som "mhm" eller "yeh".
 9. 9
  Hvis han hader at lytte til historier om dine tidligere partnere, så fortæl ham belastninger, og tilføje en smule ekstra i at gøre ham føle sig endnu mere usikker.
 10. 10
  Bliv travlt med alt undtagen ham. Brug så meget tid på arbejdet, som du kan, eller med familien. Efter alt det arbejde, du naturligvis kun ønsker at gå i seng.
 11. 11
  På dette tidspunkt, skal din kæreste være ret irriteret og trist med hvor dette forhold går, og er sandsynligvis at have en masse af deprimerede øjeblikke selv. Da han endelig går til at bryde op med dig selv, gælder følgende:
  • Bare være stille og lytte, når han taler, ikke afbryde ham eller gøre argumenter.
  • Da han gør udsagn om hans forvirring om din holdning og adfærd, ikke tilbyder en forklaring, bare trække på skuldrene og sige, at du ikke forstår det heller.
  • Græd ikke. Du vidste, at dette ville komme, så selv om det gør ondt dine følelser, holde en straight ansigt og beskæftige sig med det.
  • Smiler ikke heller. Sejr kan være ved hånden, men du brug for at afslutte kampen først.
  • Må ikke trøste ham. Må ikke kramme ham og sige dette er sandsynligvis den bedste, og ikke gør "et sidste kys". Nogensinde.
 12. 12
  Med bryde op gjort, kom ud derfra så hurtigt du kan. Hvis han forsøger at ringe eller komme tilbage med dig, fastholder, at iskolde hjerte, at du har haft siden starten af ​​denne søgen.
  • Eller bare være en voksen og fortælle ham det ikke fungerer, og har begge brug for at komme videre. Dette er bedst, og det vil forhindre alle de problemer og skade til ham.

Tips

 • Genoverveje at være direkte - at gøre ovenstående styrker mange negative stereotyper om kvinder. Næste gang nogen ringer kvinder "Moody" eller "irrationelle", så husk at du bevidst har gået ud af din måde at handle så for at undgå at blive generet. Screwing rundt med en person, du formelt hævdede at elske, som ovenstående, ham forvirret gør, og får ham til havnen vrede mod kvinder i almindelighed. Nogle gange er den venligste ting du kan gøre er bare fortælle sandheden.
 • For motivation, tilbringe en uge observere ham nøje, og hemmeligt notere alt hvad han gør, der afviser dig. Overflødigt at sige, at du ikke vil blive fanget gør dette. Brug skøn og ikke orientere alle fælles venner, hvad du laver (forholdet består af dig og din kæreste, ærligt det er ingen af deres virksomhed). I slutningen af ​​ugen læser listen, og du vil helt sikkert føle sig mere motiverede til at befri dig selv for ham. Læs den, genlæse det og ødelægge det (at blive fanget med en liste over nogens forsømmelser vil skrue op nogens omdømme, selv at en person, der er afgjort ikke manipulerende).
 • Hvis du ikke har tid til at metodisk ødelægge nogens selvværd at spare dig selv for besværet med at afslutte forholdet selv, skal du blot forlade denne side op på din skærm for ham til at "opdage", eller dele det på din Facebook-side med en kommentar som "Jeg spekulerer på, om det virkelig ville arbejde?". Chancerne er, når han indser at du er den type person til at overveje noget som dette, han lykkeligt afblæse forholdet og spare dig besværet med at lave en liste.
 • Overvej, hvordan du kom ind i denne usundt forhold. Læs Sådan stoppe med at være en folk pleaser
 • For modsat motivation, lave en liste over alle de ting du kan lide, eller bruges til at lide, om din kæreste. Sammenlign denne liste til din antipatier. Bedøm irritationsmomenter og sympatiske ting på en skala fra 1-10 (10 = mest dybtgående, højest), tilføje din sympatier og antipatier sammen. Hvis disse tal er temmelig tæt, eller sidstnævnte er et større antal, genoverveje forsøge at manipulere din kæreste og dig selv ud af et forhold. Hvis din antipatier er langt større overvejer at være ærlig omkring dine følelser. Nogle, du elsker efterlader dig er mindre smertefuldt end nogle man elsker tydeligt ændre, hvem de er, for at gøre dig ulykkelig nok til at forlade dem.

Advarsler

 • Meget nøje overveje, hvordan du ville føle, hvis en person har brugt disse metoder på dig eller nogen du holder af.
 • Manipulering følelsesmæssigt ustabile mennesker kan føre til farlige, risikabelt, og uønskede adfærd, herunder self lemlæstelse og.
 • Folk, der er følsomme ikke altid vant til at blive babied, kan de være meget intelligente og kreative, har følelsesmæssige problemer eller psykiske problemer som personlighedsforstyrrelse eller ADD, eller endda noget så simpelt som en hormonel ubalance.
 • Overveje nogen skyld eller usikkerhed, der vil følge dig for at manipulere nogen, du påstod at elske.
 • Overveje, hvorfor du blev tiltrukket af denne person i første omgang. Der er folk derude, der forventer andre til at være ansvarlige for deres følelser, eller har en offer-mentalitet. Er du ofte tiltrukket sådanne mennesker, fordi du ønsker at hjælpe dem, men så indser de kan kun hjælpe sig selv og ikke gør? Prøv at undgå dette mønster i fremtidige relationer, men ikke gå til den anden yderlighed, dating nogen, der er følelsesmæssigt løsrevet.
 • Overvej, at det måske er dig, der har brug for at være mere følsomme end den anden vej rundt.