Wkadk

Sådan at ignorere fornærmelser

Føl fornærmet? Hvordan håndterer du, når nogen siger noget, der gør ondt, gør dig vred, eller er beregnet til at gøre dig se dumt? Snarere end skrumpe i jorden, eller sige noget, der blot provokerer tingene, så prøv disse trin.

Steps

Sådan at ignorere fornærmelser. Spørg denne person, hvorfor han eller hun angriber dig.
Sådan at ignorere fornærmelser. Spørg denne person, hvorfor han eller hun angriber dig.
 1. 1
  Må ikke reagere. Hold dit udtryk helt neutral, og bare ryste på hovedet.
 2. 2
  Spørg denne person, hvorfor han eller hun angriber dig. Dette forudsætter, at det er et uprovokeret angreb (dvs. du ikke gøre noget for at bevidst at forstyrre ham eller hende).
 3. 3
  Tage ansvar for dine handlinger. Hvis denne person formår at svare på, og har gyldige grunde til at være ked af, at løse problemet med det samme. Selvom det kan være lidt svært, er du nødt til at være virkelig ærlig overfor dig selv. Du vil få respekt for dit ligefremhed. For eksempel:
  • Dig: "Hvad har jeg gjort for at fortjene det?"
  • Ham / hende: "du snubbed mig i går, gå af alle høj og mægtig med dine venner, foregiver som om jeg ikke var der."
  • Du: "Jeg gjorde det?" (Look overrasket). "Dude, jeg kan ikke huske det. Er du sikker på jeg så dig?"
  • Ham / hende: "du kiggede lige på mig, idiot."
  • Du:? "Really Ved du hvad, vi talte om (indsæt emnet her), og jeg var virkelig fokuseret på, at jeg tror ikke engang jeg indså du var der Hør, jeg er så ked af det, jeg didn.. 't betyder for irettesættelse dig. Lad mig gå få de fyre / piger, jeg ved, at de kommer til at føle sig dårligt, også. " Tag dine venner over, forklare, hvordan dine handlinger såre denne person, og undskylder. Prøv at få dem alle til at undskylde for, hvis du kan.
 4. 4
  Vær opmærksom på, at vrede, smerte og usikkerhed er roden til de fleste fornærmelser. Hvis du såre nogen, selv utilsigtet, kan de reagere med vrede fornærmelser, især hvis de ikke er meget gode til at kommunikere deres virkelige ønsker og behov. Desuden usikre mennesker kan lide at gøre opmærksom på manglerne i andre (selv om usande) for at dække over deres egen opfattede mangler (det er bare nemmere på den måde). Må ikke gøre gengæld - ved ikke at tage det personligt, kan du bare lade det hele glide ud som vand fra andens ryg.
 5. 5
  Reagere med humor. Hvis du ikke er skyld i ulykken, og det er en tilfældig fornærmelse angreb, kan reagere med humor undertiden afvæbne fornærmeren. For eksempel, hvis nogen kalder dig en slagtesvin eller noget lignende kan man sige, "Virkelig? Jeg kan lide at tænke på mig selv som en sublimt velproportioneret fatso." Eller: "Hvorfor tak, jeg elsker svin!" muntert. Det vil ofte få personen fornærmende dig til at stoppe, af ren og skær overraskelse på din frækhed.
 6. 6
  Gå væk (og holde sig væk). Hvis du har prøvet at regne ud, hvorfor denne person er rettet dig, og kan ikke finde nogen grund til, og du har prøvet at joke med ham eller hende til ingen nytte, og han eller hun stadig opsat på ydmygende og fornærmende dig, bare forlade. Og indtil han eller hun henter et nyt mål (og dette vil ske), undgå person.
  • Værdige måder at gå væk inkluderer sige noget eller sige noget som "Hey, deal breaker (smil) I got at være slukket nu!" "Okay, har min linje i sandet er overskredet Se dig senere.." eller blot: "Du bliver nødt til at undskylde mig."
 7. 7
  Lad bølle ender udkig dårligt for fornærmelse. Mange gange, du virkelig behøver ikke at gøre meget for at gøre dette ske. Bare tage fornærmelse, smilende og trak, eller svare meget mildt kan gøre det trick, og det kan vende den offentlige mening i din favør. For eksempel:
  • Bully: "? Hey taber Hvor har du fået det tøj The Wannabee shop"
  • Du: (I et roligt, ydmyg stemme) "Faktisk fik jeg disse fra min storesøster / bror Siden min far mistede sit job, har vores familie ikke havde mange penge til tøj, så vi er nødt til at nøjes med, hvad vi. kan få. Jeg ved, de er en slags højden af ​​mode fra flere år siden, er de ikke? Ikke rigtig meget hip. Men uanset. Vi kan ikke råd til noget andet. "
  • Bully: (Sneering.) ". Aw Dårlig vralte baby kan ikke få nogen bedre tøj Wah Du bryder mit hjerte Ikke...."
  • Du: (. Staying ydmyg) "Jeg var ikke på udkig efter sympati Du stillede et spørgsmål, og jeg svarede.". (Forhåbentlig andre overhearing dette.)
  • Bully: "Hvis jeg var dig, ville jeg fortælle mine folk til enten at få mig nogle ordentlige tøj eller sende mig til en anden skole."
  • Du:.. (Sigh) "Jeg føler virkelig dårligt for min far og ikke ønsker at gøre ham føler værre Så jeg har ikke tænkt mig at bede om noget for mig lige nu faktisk, jeg leder efter et job lige nu, for at forsøge at hjælpe med udgifterne til min familie. "
  • Andre: "ja. Lad ham / hende alene, mand S / han er ikke at gøre noget for dig.".
  • Bully:. "Åh, fin Du kan alle have en lille skam fest med den stakkels crybaby jeg ud herfra Senere tabere.."
   • Og det vil sandsynligvis ende at runde af fornærmende, i det mindste på den måde. Når andre deltage i og forsvare dig, vil bølle søge en lettere mål, en hvor han føler sig mere sikker på at finde allierede. Bøller generelt ikke lide at stå på egne ben - de kan lide at føle sig som en masse mennesker er bag dem. De mobbe folk, fordi når andre kime i, det gør dem til at føle sig bedre om sig selv på en måde. Når andre ikke ønsker at slutte sig til dem, at de igen ud, selv om det betyder at tabe ansigt.
   • Bøller er ofte usikre mennesker, og hvis de plager dig, ikke reagerer med humor i nærheden af ​​hans eller hendes venner i stedet for gengældelse med en fornærmelse.

Tips

 • Du må ikke tage det personligt. Nogle mennesker er bare betyde.
 • Smirking, der handler overlegen eller helt ignorere dem er nok ikke en god idé. Igen, reagerer med humor, det normalt fungerer bedst. Hvis fornærmeren bare bliver grim, kan du ignorere dem.
 • Vis dem, du er upåvirket af deres taktik. Handle som de er usynlige hele tiden og kan ikke genkende dem. Til sidst vil de stoppe aflytning dig og se sig selv for taberne, de er.
 • Acceptere dem, men aldrig stole på dem. Det kan være deres måde at forsøge at trække dig ned.
 • Må ikke gøre gengæld, eller skrige eller råbe eller fornærme dem tilbage, fordi de ønsker at se dig ked af det.
 • Hvis mobbe fornærmelser dig, siger 'Tak! Jeg sætter pris på din kompliment! " og smile, så de ved, det dosent faze dig.
 • Må ikke fornærme dem tilbage. Det øger blot benzin på bålet.
 • Være rart at bølle!
 • Giv bølle en kompliment, når de fornærmer dig igen.

Advarsler

 • Hvis du reagerer, selv at undskylde, og chikanen fortsætter, pas på bøller. Nogle mennesker er ikke tilfredse med blot verbalt chikanere dig. Hvis det eskalerer til et punkt, hvor du frygter, at de kommer til at få fysiske, fortælle nogen. Fortæl en lærer, en ven eller dine forældre. De kan hjælpe.