Wkadk

Hvordan til at fortælle din kæreste at du er gravid

Hvis du er en gravid teenager, du har sikkert fretted om, hvordan du fortælle din kæreste. For det første, så husk, at du er din egen person, og ingen kan tvinge dig til at gøre noget, du ikke ønsker at gøre. Hvad sker der med graviditeten er dit valg, ingen andens.

Steps

Hvordan til at fortælle din kæreste at du er gravid. Forudse alle mulige reaktioner og hvordan du vil reagere på dem.
Hvordan til at fortælle din kæreste at du er gravid. Forudse alle mulige reaktioner og hvordan du vil reagere på dem.
 1. 1
  Forudse alle mulige reaktioner og hvordan du vil reagere på dem. Må ikke planlægge en hel tale, herunder hans reaktioner, men sørg for, at hvis han har nogen spørgsmål, eller hvis han begynder verbalt angriber dig, så du ved hvad du vil sige til ham.
 2. 2
  Indstil et godt tidspunkt at fortælle ham. For eksempel er det ikke en god tid, hvor han har allerede stresset eller vred. Sørg for, at der er minimal distraktioner omkring, så han fuldt ud kan fokusere på, hvad du siger.
 3. 3
  Start positivt. Hvis du starter ud samtalen på en negativ tone som 'jeg har nogle dårlige nyheder' så vil han reagere på en negativ måde så godt.
 4. 4
  Hold roen i ansigtet af sin vrede. Han kunne råbe, skrige, skråle, men du bør ikke reagere i vrede så godt. Du har haft mere tid til at tænke det igennem, og han har brug for den samme overvejelse. Bare fordi han siger, lige nu, at han ikke ønsker barnet, betyder ikke, når han er faldet til ro, han måske ikke ændre hans sind.
 5. 5
  Vent, indtil du har begge faldet til ro for at diskutere dine muligheder. Du er sikkert både stresset efter fortæller ham, og så bør du både være rolig, før de beslutter noget. Gør ikke forhastede beslutninger, især med hensyn til baby, som du vil fortryde senere.
 6. 6
  Fortæl ham, hvordan du føler. Hvis du føler, at du ønsker at have barnet så tal med ham og spørge ham, hvad han mener om det. Hvis du ønsker at give barnet op til vedtagelse spørge ham, hvordan han mener om det også. Eller, hvis du ikke ønsker at få et barn overhovedet, diskutere abort.

Tips

 • Husk, at du er den ene bærer rundt på den baby. Hvis han ikke vil have barnet, ikke skyde skylden på dig selv, fordi han er aftalt, eller selv ønskede at have sex med dig.
 • Hvis du kan, så fortæl din kæreste, så snart du er kommet til udtryk. Jo før du fortæller din kæreste jo flere muligheder, du har.
 • Lyt til ham. Selvom du bære rundt på baby, lad ham have sige, men lad ham ikke herske den endelige beslutning. Du er moderen, så du skal have det sidste ord, men inkluderer hans tanker og meninger, når du gør afgørelsen.
 • I sidste ende vil du være den ene mest berørt af den beslutning, du foretager. Han kan sige noget og give sin mening eller sige, hvad han ønsker at gøre, men du er den, der bliver nødt til enten at bære barnet og tage sig af det i atten år giver det op til vedtagelse, skal du gå få en abort. Han behøver ikke at gøre nogen af disse ting personligt, så han vil ikke vide, hvordan det føles, og dermed skal han ikke gøre beslutningen for dig. Vælg hvad der er bedst for dig og din du> liv. Du vil være den, der er berørt mest følelsesmæssigt, fysisk og fremtid-wise.
 • Lad ikke nogen pres du handle en eller anden måde. I sidste ende beslutningen er dit og dit alene. Må ikke tillade nogen at forstyrre din beslutning enten ved følelsesmæssig manipulation eller fysisk kraft. Husk, at du har rettigheder.
 • Anbring ikke skylden. Han gjorde ikke gøre det hele selv og heller ikke dig. Du begge nødt til at tage ansvar.
 • Hvis du virkelig ikke kan fortælle din kæreste forsøger at tale med din mor, eller endda sin mor, om hvad jeg skal sige til ham.
 • Prøv ikke at bebrejde ham for det hele.

Advarsler

 • Husk, at du er den ene kommer til at fortælle ham, så kun du kan bestemme, hvad de skal sige til ham.
 • Hvis din kæreste får voldelige derefter forlade det samme. Du har ikke pligt til at bo og forsøge at tale med ham, hvis han ikke vil tale med dig.