Wkadk

Hvordan til at være særligt

Alle er speciel. Vi er alle originale, og ingen kan være præcis som os. Selv hvis folk ikke kan føle sig specielle, de er specielle - fordi en kopi af dem ikke kan oprettes. Dette vil ikke fortælle dig, hvordan at være perfekt, men det kan hjælpe dig med at blive mere selvsikker, og folk varsel tillid, og du vil føle sig mere "særlige", når du er bemærket.

Steps

Hvordan til at være særligt. Gør folk til at grine.
Hvordan til at være særligt. Gør folk til at grine.
 1. 1
  Være rart at folk. Gør dem gaver. plukke blomster eller bare huske at smile og lytte til dem i et minut. Håndlavede gaver til fødselsdage er især rart, hvis du har en lidt dygtighed og ønsker at skille sig ud fra mængden. Du vil se temmelig særlige til modtageren. Det viser altid, at du er speciel, når du laver dem noget, fordi at ting netop er blevet særligt. Fungere så godt som du kan få andre til at føle sig godt tilpas, mens de taler til dig.
 2. 2
  Vær dig selv, men hvis du insisterer på at pålægge en anden, så prøv at lave små rutiner, der viser den sande indre dig. Gør disse små ting er noget, der viser, hvem du virkelig er. Ligeledes lad ikke andre skubbe deres ideer på dig uden mindst tænker om dem først. Du er ude på at være dig selv og blive anerkendt for det, ikke at være, hvad din mor eller din bedste ven synes du skal være.
 3. 3
  Vær sød. Hug folk, når de er glade eller kede af det, og hjælpe andre med deres problemer.
 4. 4
  Gør folk til at grine, elske dig for hvem du er
 5. 5
  Indse, at alle er speciel. Vi er alle originale, og ingen kan være præcis som os. Selv hvis folk ikke kan føle sig specielle, de er specielle - fordi en kopi af dem ikke kan oprettes. Med dette i tankerne, kan du ikke være den eneste specielle person derude, men der er nogle gode måder at få positiv opmærksomhed, og minde om, at du er speciel for dem.
 6. 6
  Smil! Et smil kan påvirke alle omkring dig og gøre dem huske dig. Hvis du nogensinde har haft din dag lysere ved en tilfældig fremmed smiler til dig på gaden, så du ved, hvordan magtfulde et smil kan være.
 7. 7
  Bær attraktive tøj. Kun du kan beslutte det, og lyt ikke til domme om det.
 8. 8
  Hjælpe folk. Hold døre åbne, tilbyde at bære tunge pakker (men kun hvis du ved, du kan -! ikke såre dig selv), trykke på den højre knap for deres etage i elevatoren. Små ting tilføje op, og snart vil du blive meget gladere med dig selv og andre mennesker vil være glade for!
 9. 9
  Sympatiserer med andre. Selv hvis du tror, ​​at nogen bliver alt for dramatisk om en situation, kan venlige ord gøre dem føle sig bedre og gøre dig til en speciel person for dem, fordi du tog tid til at lytte og berolige dem.

Tips

 • Altid være munter, det varmer andre hjerter, når du gør en særlig indsats for at være rart for dem. Alt, hvad du gør det er et forsøg på at gøre, er altid speciel.
 • Når du smiler til nogen, og de ikke smiler til gengæld, gå ud og spørge, hvad der er galt. Ofte folk er gode til at skjule, at de er kede af det, men virkelig, taler hjælper!
 • Smile mere! Smilende viser, at du er fortrolig med dig selv.
 • Må ikke forvente resultater den første dag. At blive en speciel, enestående person, der er stolt af sig selv tager tid.
 • Du behøver ikke at være en engel, men prøv ikke at komme i alt for meget besvær!
 • Når du er sammen med andre, være glade og forsøge at gøre dem glade (men lad dem ikke gå hele over dig). De vil være rart, hvis de er glade!
 • Alle er uvurderlig, og når du ved, at det hjælper dig være dig.

Advarsler

 • Tænk før du taler eller handler. Nogle gange vil du måske ønsker at hjælpe, men den anden person ønsker at være i stand til at gøre det selv. Ved at insistere på at gøre det for dem du måske skade deres stolthed eller deres egen følelse af specielhed, og såre dit forhold til dem.
 • Hvis du tilbyde hjælp, og de nægter, tilbage fra før de kommer til dig. Det vil spare dig tid og besvær, og der er altid andre mennesker er villige til at lade dig hjælpe dem.
 • Watch out for grumpy mennesker og folk, der altid klager! De vil gøre du føler dig dårligt om ting og vil holde dig fra at føle sig som en virkelig speciel person.

Ting du behøver

 • En dejlig garderobe (du kan have nogle sjove ting i her til aftener og weekender også)!