Wkadk

Hvordan kan man vide, hvis du er voksende højere

Sommetider forandring synes at ske for langsomt, når vi er unge, og det kan være beroligende at vide, vi virkelig vokser og modning.

Steps

Hvordan kan man vide, hvis du er voksende højere. Find et sted at bruge som en "bench mark".
Hvordan kan man vide, hvis du er voksende højere. Find et sted at bruge som en "bench mark".
 1. 1
  Find et sted at bruge som en "bench mark". Dette er et sted, vi kan vende tilbage til observere ændringer, almindeligvis en døråbning eller væg i et soveværelse, men det kan være hvor som helst der er en flad lodret overflade.
 2. 2
  Stå på dine bare fødder med ryggen fladt mod denne overflade, og holde en bog eller et andet kvadratisk eller rektangulær genstand med en side fladt mod overfladen bag dig.
 3. 3
  Skub bogen ned, indtil det rører toppen af dit hoved, og holde den på plads, selv lette rundt og markere bunden af det. Dette vil give dig en nøjagtig plan point fra toppen af ​​dit hoved.
 4. 4
  Markér dette punkt. Hvis du er i stand til at efterlade et permanent mærke, alt hvad du skal gøre er at vende tilbage med rimelige mellemrum, siger en gang om måneden, og gentag denne proces. Mange mennesker markerer et sted for deres børn at gøre dette, og skriv et navn og dato ved at hvert mærke.
 5. 5
  Mål med en lineal eller målebånd, hvis du ikke kan efterlade et permanent mærke at vende tilbage til, eller hvis du kan bevæge sig og ikke være i stand til at genbruge denne placering.
 6. 6
  Skriv måling og datoen i et tidsskrift, dagbog eller andet sted, du kan vende tilbage til, så du kan holde styr på din opadgående rejse.

Tips

 • Må ikke besætte over din højde. Du kan gøre meget lidt for at fremskynde den voksende proces, og nogle af os vokse i små trin, kun at have en byge af vækst over en kort tid.
 • Det er godt, hvis du går barfodet, det bygger dine fødder op for bedre støtte.
 • Tag nogle gamle tøj fra sidste år eller endda et par måneder siden for at se, hvordan de passer i forhold til dengang. De måde alt for lange bukser? De passer nu! Du vokser!
 • Hvis du er meget selvstændig bevidst om din højde, bære tykke såler sko, og prøv ikke at stå for tæt på meget høje mennesker.
 • Sørg for at du måler din højde på samme tid efter du vågner op hver dag! Din rygsøjle udvider samtidig om, og komprimerer som dagen går, og du er oprejst. Du kan faktisk være en tomme højere om morgenen end om aftenen. Så hvis du vågner op en dag ved 06:00 og den næste kl 7, måle dig selv en time efter du vågner op, eller på et andet tidspunkt, du vælger, så længe det er den samme tid, efter at du vågnede op den foregående dag.
 • Få en anden til at markere din højde, hvis du kan, er det nemmere, og kan være mere præcis.
 • Mål meget omhyggeligt, med din krop i samme position hver gang. Du kan ikke mærke meget forandring så omhyggelige målinger vil sikre nøjagtigheden.
 • Se anfald af dit tøj. Bemærke sømmen på et par bukser, der rørte gulvet, når du har købt dem, at nu ikke engang nå dine ankler er et sikkert tegn, du får højere. Det er også muligt, at en person ikke er hvidvaskning tøjet ordentligt, og de er svindende.

Advarsler

 • Må ikke blive afskrækket, hvis du ikke kan se nogen pludselig ændring. Nyd livet og venskaber, som intet har at gøre med din højde.

Ting du behøver

 • Flad overflade for at stå imod.
 • Målebånd eller en lineal er valgfrit.
 • Markør, eller blyant.