Wkadk

Sådan at fortælle, hvis du er forelsket

Hvis du selv spekulerer over, hvorvidt du er forelsket, så er der en god chance for, at du falder i kærlighed eller på din vej. Hvis du ønsker at vide, hvis du bare virkelig gerne din betydelige andre, eller hvis dine følelser har blomstret i kærlighed, så er du kommet til det rette sted. For at se om du virkelig forelsket, bør du overveje, hvad du virkelig tænker og føler om den specielle person i dit liv. Hvis du ønsker at vide, hvis du er virkelig i kærlighed, blot følge disse tips.

Steps

Sådan at fortælle, hvis du er forelsket. Læg mærke dine tanker om fremtiden.
Sådan at fortælle, hvis du er forelsket. Læg mærke dine tanker om fremtiden.

Læg mærke til, hvad du synes

 1. 1
  Læg mærke dine tanker om fremtiden. Hvis du er virkelig forelsket, så vil du ikke være i stand til at forestille sig en fremtid uden din elskede i det. Hvis du ikke kan tænke et år, to år eller et helt liv videre uden factoring i din elskede hvert skridt på vejen, så du falder i kærlighed.
  • Hvis når du tænker fremad, du altid tænke på "vi" i stedet for "jeg", så er du vænne sig til tanken om din elskede altid at være i dit liv.
  • Hvis du og din elskede er komfortable taler om dine planer for et år to år fra i dag, og du har ingen tvivl om, at dine følelser vil være lige så stærk dengang, så du kan være forelskelse.
  • Hvis du ikke kan forestille dig at blive gift, børneopdragelse, eller bevæger sig på tværs af landet, uden din elskede ved din side, så du kan være forelskelse.
  • Hvis du ikke kan forestille sig at være lykkelig i fremtiden uden din elskede i dit liv, så du kan være forelsket.
  • Hvis tanken om fremtiden med din elskede bringer dig stor glæde og trøst i stedet for angst og usikkerhed, så du kan være forelsket.
 2. 2
  Bemærk hvor ofte du tænker om din udkårne. Husk, at der er en forskel mellem kærlighed og forelskelse. Det er naturligt, at du skal tænke på din elskede konstant, når du starter et nyt forhold, men for at se, om du er forelsket, bør du overveje, hvor ofte du synes om din elskede, når du er vokset mere afgjort.
  • Hvis du har været sammen med din elskede i seks måneder eller mere end et år, og du stadig ikke kan gå mere end et par minutter uden at tænke over ham eller hende, så er du forelsket.
  • Hvis du altid spekulerer på, hvad din elskede ville tænke over, hvad du gør, hvis han gerne den film, du ser, eller hvor meget han ville elske at prøve den nye restaurant, hvor du mødte dine veninder-then kan du blive forelsket.
  • Hvis du finder dig selv altid spekulerer på, hvad din elskede er op til, når han ikke er rundt, og find dig selv dagdrømmer om din elskede går gennem hans dag, så du kan være forelsket.
  • Hvis du finder dig selv glide ud i klassen, i løbet af en film, eller endda midt i en samtale med en ven, fordi du tænker på din udkårne, så du kan være forelskelse.
 3. 3
  Se om du faktor din elskede ind i alle dine beslutninger. Hvis du er virkelig forelsket, så du er vant til at tænke på at fungere som et team med din elskede. Du er ikke længere rider solo, hvis du er forelsket, så dine store beslutninger bør altid ske med din elskede i tankerne.
  • Hvis du er virkelig forelsket, ville du ikke gøre en udslæt stor beslutning uden at konsultere din elskede til råds. Efter alt, at beslutningen om, hvorvidt det er en stor karriere ændre eller vælge at gå tilbage til skolen, vil påvirke jer begge.
  • Hvis du aldrig ville vælge at flytte et sted, hvor din elskede ikke ville være i stand til at være glad, så du er forelsket.
  • Hvis du og din elskede kan arbejde sammen og gøre store beslutninger uden at argumentere og ikke være i stand til at nå til enighed, så du falder i kærlighed.
  • Hvis du aldrig ville vælge at gøre noget, der ville såre eller skuffe din elskede en, så du falder i kærlighed.
 4. 4
  Overvej, hvad du synes om din elskede ens ufuldkommenheder. Hvis du er virkelig forelsket, så skal du have haft tid nok til at indse, at din kærlighed objektet ikke er perfekt. Hvis du stadig er på "han er perfekt" stage, så har du ikke været i forholdet længe nok til at se, at alle-selv æblet af dit øje-er en fejlfri menneske. At være forelsket betyder at acceptere din elskede ens ufuldkommenheder og omfavne dem.
  • Hvis du virkelig forelsket, så du forstår, at din elskede har nogle svagheder. Du er nødt til at være i stand til at indrømme, at din elskede kan ikke altid være den bedste lytteren eller har den bedste sans for humor. Det er OK.
  • Hvis du virkelig forelsket, så kan du hjælpe din elskede rette sine fejl, men du bør ikke forsøge at ændre ham. Hvis du virkelig forelsket, så kan du hjælpe din elskede arbejde på at være mere ansvarlige, men du bør ikke forsøge at gøre ham til en helt anden person.
  • Hvis du virkelig forelsket, så vil du sætte pris på din elskede ens særheder. Du vil elske din fyr goofy griner, eller hvordan din pige kan ikke hjælpe, men til femten minutter for sent til alt.

Læg mærke til, hvad du føler

 1. 1
  Se om du har lyst til dig selv. Dette er et vigtigt punkt. Hvis du virkelig forelsket, så skal du føle, at du kan være helt dig selv i forholdet. Du er ikke at give din udkårne en blank eller perfektioneret udgave af dig selv-du bare være dig selv, mangler og spaltede spidser og alle.
  • Hvis du virkelig forelsket, skal du være i stand til at dele dine følelser med din elskede, uanset hvad. Selvom du kan holde nogle ting for dig selv, bør du føler sig trygge nok til at dele dine vigtigste tanker med din elskede.
  • Hvis du virkelig forelsket, så skal du være i stand til at dele din Fedtmule og fjollede side med din elskede. Du skal ikke være bange for at afprøve dine corny vittigheder eller frygtelige dansetrin foran din elskede, eller du ikke rigtig være dig.
  • Hvis du virkelig forelsket, så skal du være i stand til at gøre de ting, du virkelig elsker med din udkårne. Selvom han ikke nødt til at se chick flicks med dig hver nat, bør han være i stand til at slutte dig, som du forfølger nogle af dine foretrukne interesser, som løb eller spise mexicansk mad.
  • Hvis du virkelig forelsket, så skal du ikke føle, at du skjuler noget. Du kan holde nogle ting privat, men hvis du føler som om der er noget større din elskede ikke ved om dig, så er du nødt til at åbne op mere, før du kan være virkelig forelsket.
 2. 2
  Se, hvordan du føler, hver gang du omkring den eneste ene. Selvom du ikke vil se sommerfugle og ildelugtende roser, hver gang du omkring den eneste ene, bør du føler dig glad, ophidset, svimmel, og bare begejstret at blive hængende ud med din betydelige andre, hvis du er virkelig forelsket.
  • Hvis din elskede gør du føler svimmel på en måde, du ikke har følt siden syvende klasse, så du kan være forelskelse.
  • Hvis du altid føle sig glade og konstant griner, når du er omkring den eneste ene, så du kan være forelskelse.
  • Hvis du føler virkelig komfortabel og sikker, når du er sammen med din elskede, så du kan være forelskelse.
  • Hvis du føler komplet og som intet andet sted i verden forhold, når du er sammen med den eneste ene, så du kan være forelskelse.
 3. 3
  Se, hvad du føler, når din udkårne er væk. Tager lidt tid til at overveje, hvad du føler, når din udkårne er væk kan give dig lige så meget indsigt i betragtning af hvad du føler, når du er sammen med den eneste ene. Hvis du ønsker at vide, hvis du er forelsket, bør du overveje, hvad du tænker, når din udkårne er væk.
  • Når din elskede er ude af syne, bør han ikke være ude af sind. Hvis din elskede aldrig selv krydser dit sind, når han ikke er rundt, så er du ikke i kærlighed.
  • Hvis du finder dig selv mangler og konstant ønsker at tale med din elskede en, når han ikke er der, så du kan være forelskelse.
  • Omvendt, et andet tegn på kærlighed er, at både du og din elskede har så meget tillid til din kærlighed, som du ikke føler behov for at tjekke ind eller tekst hinanden hvert sekund, når du er fra hinanden.
  • Hvis du føler stor spænding, når din elskede man vender tilbage, selv om han kun var gået til en weekend, så du kan være forelskelse.
 4. 4
  Overvej, hvad du mener om at være sammen med en anden. Hvis du er virkelig i kærlighed, så tanken om at være sammen med en anden, bør ikke appellere til dig overhovedet. Det betyder ikke, at du ikke kan flirte lejlighedsvis, men det betyder, at du aldrig ville seriøst overveje dating eller kysse en anden, når du er sammen med din elskede.
  • Du kan være i kærlighed, hvis du føler dig fuldstændig manglende interesse, når komplet fremmede nærmer dig på en bar. Hvis du føler behov for at nævne din betydelige andre inden for de første fem minutter af en samtale med en fremmed, der kan være at ramme på dig, så er det et tegn på, at du aldrig ville være utro.
  • Hvis tanken om at kysse en anden person eller snyd på din elskede fylder dig med dyb afsky, så du kan være forelsket.
  • Husk, at nogle harmløse flirte betyder ikke, du er ikke forelsket. Bare fordi du er forelsket, betyder ikke, at ingen medlemmer af det modsatte køn eksisterer udover din elskede. Men husk, at der er en forskel mellem at flirte med den søde fyr, der arbejder på café og opbygge en farlig flirtende forhold til din kollega.

Læg mærke til, hvad du gør

 1. 1
  Se om du er villig til at gå på kompromis. En stor del af at være forelsket er at kunne gå på kompromis, så begge folk er venstre følelse rimeligt tilfreds med afgørelsen. Hvis du er fast besluttet på at kun gøre, hvad du vil, når du ønsker det, og ikke faktor din elskede i dine beslutninger, så du kan ikke være forelsket.
  • Hvis du er en ødeland, men find dig selv at bruge flere penge til din elskede, eller hvis du kan lide at bruge penge, men er blevet mere sparsommelige til din elskede, så er du villig til at gå på kompromis.
  • Hvis du finder dig selv at gøre noget ud af din comfort zone, såsom cykling eller vandreture, fordi din elskede virkelig ønsker dig til at prøve det, så du er villig til at gå på kompromis.
  • Hvis du forsøger at dele din elskede ens interesser, såsom baseball eller et nyt tv-show, så du er villig til at gå på kompromis.
  • Husk, at i modsætning til, hvad nogle ville sige, behøver du ikke at gøre alt sammen for at være forelsket. Du skal stadig have dit eget rum til at forfølge dine egne interesser, men hvis du er villig til at gå på kompromis og til at prøve noget for at gøre jer begge glade, så er du forelsket.
  • Både mennesker skal være villige til kompromis. Hvis du laver en stor beslutning om at købe et nyt hus sammen eller flytter til en ny by, bør både mennesker give deres input. Hvis en person er altid at give efter for den andens behov, så det er ikke et kompromis.
 2. 2
  Se om du har overvundet en udfordring sammen. Sure, det er dejligt at være forelsket, når alt går godt, og solen er ude, men at være i stand til at overvinde en udfordring eller en forhindring er en måde at cementere din obligation og se, om du virkelig forelsket. Folk, der er i kærlighed er i stand til at overvinde næsten alt sammen.
  • Hvis du kun nogensinde har været sammen, når tingene er perfekte, og du bekymre dig, at tingene vil falde fra hinanden det andet du nødt til at træffe en vanskelig beslutning sammen, så du kan ikke være forelsket.
  • Hvis dit forhold kun er blevet stærkere efter døden af ​​en elsket, en alvorlig sygdom, eller endda en stor karriere forandring, så du kan være forelsket.
  • Hvis du altid tænker på problemer i forbindelse med "vi" og ikke "mig", så du og din elskede har mestret at tackle udfordringerne som et team, og du falder i kærlighed.
  • Hvis du har været i stand til at løse praktiske problemer sammen, ligesom hvordan man flytter til en ny by og pakke op din gamle plads, så du kan være forelsket.
 3. 3
  Se hvad du gøre sammen. Du skal tænke på de typer af ting, du gør med din elskede at se, hvis du virkelig forelsket eller bare have en sjov forhold. Hvis du er virkelig i kærlighed, så din elskede skal være en del af din hverdag, og du bør elsker at gøre de mest basale ting med din elskede.
  • Hvis tanken om bare sidde med din elskede og gør absolut intet gør dig ophidset, så du er forelsket.
  • Hvis du og din kærlighed har et par fælles interesser, som du forfølger sammen, såsom salsa eller kører, så du kan være forelsket.
  • Hvis du og din elskede kan tilbringe timer bare grine og være fjollet sammen, så du kan være forelsket.
  • Hvis du og din elskede have det sjovt, uanset hvad du gør, uanset om det er en tur til en ny restaurant eller en ferie til Rom-så du kan være forelsket.
 4. 4
  Tænk på dit sexliv. Selvom dit køn ikke kan være så spændende, som det var i de første par måneder af dit forhold, skal du stadig have en sund og regelmæssig sex liv. Hvis dit sexliv føles helt kedeligt, eller endda som tortur, så du kan have nogle problemer i dit forhold.
  • Hvis du er forelsket, så skal du stadig få begejstret for at have sex med din elskede, og bør føle sig helt absorberet i løbet af processen i stedet for at tænke på, "Hvornår vil dette være over, så jeg kan se TV?"
  • Hvis du er i kærlighed, så din kærlighed skal stadig føler passioneret og specielle, ikke som et element på din checkliste.
  • Husk, at sex er ikke alt. Du må ikke have den mest spændende sexliv, men så længe du er begge stadig forpligtet til det, det er OK.
  • Forstå forskellen mellem ægte kærlighed og "sex kærlighed." Ægte kærlighed er dyb, passioneret, og for evigt. "Sex love" betyder, at du har været at se en person for et par måneder og kan ikke stoppe have sex, og tror det betyder du er helt forelsket i den person.

Tips

 • Hvis du er ligeglad hvad andre mener om den, du elsker, så er du forelsket i denne person.
 • Hvis du to kan kæmpe uden at tænke over at forlade hinanden, kunne det være kærlighed.
 • Hvis du aldrig spørgsmålstegn dit forhold, kan det være kærlighed.
 • Hvis du bare ikke kan holde op med at tænke på den person, kunne det bare være forelskelse.
 • Hvis du finder dig selv at kigge på ham / hende hele tiden, kunne det bare være forelskelse eller begær.
 • Hvis du altid forsøge at finde undskyldninger for at være i nærheden af ​​en, du elsker, kan det bare være forelskelse.
 • Hvis du får flov og genert omkring dem, kunne det bare være forelskelse.
 • Hvis du elskede denne person i lang tid, og du ved, at du kan stole på ham / hende end der kunne være kærlighed.
 • Vær forsigtig med ikke at forveksle andre følelser som forelskelse for kærlighed.