Wkadk

Hvordan man laver en mand tror du er den ene

Dette er en oprigtig indadvendt ind i, hvad alvorligt gør en mand sige: "Wow. Hun er den ene." Det er ikke en serie af flirtende bevægelser kombineret matematisk med en vis andel af lip gloss til mascara. På trods af hvad de fleste kvinder kan tro, vi ikke være meget opmærksomme på deres make-up. Nøglen til at få fyr til at falde for dig, dybest set, handler om ego... vores, der er.

Steps

Hvordan man laver en mand tror du er den ene. Må ikke nogensinde bede fyr ud.
Hvordan man laver en mand tror du er den ene. Må ikke nogensinde bede fyr ud.
 1. 1
  Se dine bedste! Du behøver ikke at være en skønhedsdronning for at vinde over en fyr. Men ingen har nogensinde sagt styling dit hår en anden måde eller gør dine negle ondt. Fyre som en put-sammen pige. Men du behøver ikke at gå over toppen!
 2. 2
  Tillid er nøglen. Vis ham, at din villige til at optrappe til pladen, tage ansvar, eller vise, at du har tillid til på nogen måde. Men jeg advarer dig om ikke at gå overbord med dette, behøver fyre ikke kan lide en pige, som har konstant hoverer over, hvad hun kan gøre.
 3. 3
  Flirt. Flirting værker. Det betyder ikke noget, hvis den fyr er en klub-hopping jigalo eller en konservativ modstander førægteskabelig sex. Kort sagt, det tiltrækker en mands opmærksomhed, fokuserer den på dig, og etableret dig som en romantisk udsigt. Du vil vide det samme om han har accepteret eller afvist din flirt, og som regel vil det være det første.
 4. 4
  Må ikke nogensinde bede fyr ud. For de fleste fyre, er det et hårdt slag for den mandlige ego og gør ham føle sig utilstrækkelig, og derfor vil han gerne have mindre for det. Alt du skal gøre er at oprette omstændighed. Sørg for at du har oprettet det perfekte miljø for ham at spørge dig ud, så han føler, at der er en god chance for du vil sige ja. Husk, at alt for meget sikkerhed er en dårlig ting, som det er alt for meget ubemærkethed.
 5. 5
  Anytime du taler med ham, det handler om dig og ham. Selv i en offentlig indstilling, eller en gruppe af venner, så sørg for, at din fokus er på ham, og at du gør ham føle sig godt tilpas taler til dig. Dybest set, ikke gør ham til at føle som om du dømme ham, og øjenkontakt er nøglen. Ellers vil han simpelthen ikke få, at du er interesseret. Vi har ikke kvindelige intuition. Alt vi har fået, er logik, og desværre virker det mod os sommetider.
 6. 6
  På din første date, mindre make-up, mere naturlig skønhed. Uanset hvilken stil du synes ser godt ud på dig naturligt, bruge det. Vi er tilbøjelige til at se på naturlig skønhed mere som den, vi falder i kærlighed med end den, der er gjort op til en time at se på den måde.
 7. 7
  Byg hans ego. Dette trin er afgørende, og det er den, der gør den fyr "pludselig indser" hvor stor du er. Må ikke udadtil komplimentere ham, det er for indlysende. Prøv i stedet at gøre ham til at tro, at i dine øjne er han perfekt (dvs. den smarteste, den stærkeste, etc.). Dette er ikke en egentlig ting du siger, det er mere af en holdning, som du afgiver, når du er omkring ham i modsætning til andre mænd. Dette vil gøre ham til at se, hvordan særlige du er til at tro at han er noget særligt.
 8. 8
  IKKE flirte med andre fyre. Periode. Vi skræmme let, og for dem, der ikke gør det, vil de ikke sætte pris på dig uddele din charme til uanset fyr passerer hjørnet. Vi ønsker at føle, at du har reserveret, at en del af dig selv bare for os, og at vi er de eneste, der kommer til at se det. Det gør os føler særligt i forhold til dig, som til gengæld bygger vores ego, som (igen), gør os sætter pris på dig mere.
 9. 9
  Hvis der er ting, han er interesseret i, at du ikke er, så prøv at deltage i dem eller diskutere dem med ham mindst en gang før at nævne for ham, at du ikke er virkelig interesseret i dem. Grunden til at jeg nævner det er fordi det faktum, at du var villig til at deltage i noget, som han kunne lide, at du ikke vil gøre ham se dig som engageret, hensyn og omsorgsfulde. Det faktum, at du er villig til at åbne dig op til selv de dele af ham, at du ikke nødvendigvis kan lide vil tillade ham at se, hvor speciel du er for ham. Og på dette punkt, er du der næsten.
 10. 10
  På dette punkt, bør du blive dating, og han bør være temmelig ind i forholdet. Alt du skal gøre nu, er at gøre dig selv en sjælden vare. Må ikke afhente telefonen på den første ring. Være optaget på bestemte "date-nights". IKKE være koldt, der vil gøre ham tror du har enten mistet interessen, ser en anden, eller spiller spil. Han vil ikke lide nogen af ​​dem. Simply, gør dig selv en smule mindre "acquirable" end normalt, kun for en stund, omkring en uge. (Ikke mere end to.)
 11. 11
  Når du endelig bliver "tilgængelig" igen, så lad ham vide, at det var værd at vente på. Næste gang du går ud, være så charmerende som du kan være, så smuk som du kan være, og gøre ham huske, hvad han har gået glip af den sidste uge eller deromkring. Dette trin gør ham til at indse, at han ikke kan i virkeligheden leve uden dig.
 12. 12
  Endelig er han hoved-over-hæle forelsket i dig. (Og lad os håbe du er for). På dette punkt, så lad blot dit forhold fremskridt naturligt. Må ikke kæmpe for ofte, så husk at snakke tingene igennem. Og som et sidste punkt for rådgivning, ligesom fyrene have tingene til at fastsætte. Uanset om det er en brækket bil eller et knust hjerte, mænd gerne reparere ting, og lad os se det i øjnene, er du ikke perfekt. Så vær ikke bange for at åbne op omkring dine problemer med arbejdet, med din familie, etc. fordi chancerne er han vil hjælpe dig med dem, og det vil også holde ham travlt.

Tips

 • Husk, at du er lige så speciel som han er, hvis ikke mere. Du skal forvente, at han behandler dig og dit forhold med den samme grad af respekt og engagement, som du gør. Ellers kan han bare ikke være det værd. Følg dit mavefornemmelse.
 • Må ikke miste dig selv i færd med at forsøge at få ham til at forelske sig i dig. Den rette person vil elske dig uden din konstante forsøg på at vinde dem over.

Advarsler

 • Må ikke spille spil. Periode. Det meste af den tid, vi ikke forstår dem, eller vi ikke ved, hvordan man spiller dem, eller begge dele.
 • Må ikke få clingy, og ikke nogensinde tage det første skridt i form af "det næste skridt". Alt du skal gøre er at gøre ham føle sig godt tilpas og har tillid til ham til at give tilsagn.
 • Må ikke nævne, hvor attraktive andre fyre er, eller hvor sexet din nye tennis instruktør er. Vi vil tage det den forkerte vej. Der er sikrere måder at få os jaloux.