Wkadk

Sådan forføre en mand

Måske er du søger at få en ny fyr at gå i seng med dig. Eller måske varmen er gået ud af din langsigtede forhold. Skru op lidenskab i dit liv ved at følge disse enkle trin til at forføre en mand.

Steps

Sådan forføre en mand. Gør masser af øjenkontakt.
Sådan forføre en mand. Gør masser af øjenkontakt.

Prøv en mere subtil måde

 1. 1
  Gør masser af øjenkontakt. Når mænd ser på billeder af letpåklædte kvinder, de har tendens til først se på kvindens ansigt. Du ved med det samme, når en mand er vakt, men det er sværere for mænd at fortælle, hvis en kvinde er interesseret i sex. Brug øjenkontakt og ansigtsudtryk til at kommunikere det faktum, at du vil have ham.
 2. 2
  Hjælp ham slappe af. Stress kan være en stor distraktion, der holder ham fra at komme i den rette stemning. Gør hans foretrukne middag, give ham en afslappende massage eller forberede et skumbad for 2 personer. Da han føler sig mere afslappet, han er mere tilbøjelige til at reagere seksuelt.
 3. 3
  Kom ud dine gamle fotos. Husk det tidspunkt, hvor du var først i kærlighed, før livets andre ansvarsområder fanget op med dig. Deling af fotos kan skabe en følelse af ømhed og nostalgi og kunne genoplive flammen i dit forhold.
 4. 4
  Ply ham med granatæbler. Undersøgelser viser, at drikke granatæble juice kan øge en mands sexlyst. Lav en kande af granatæble margaritas eller nogle granatæble saftevand for afholdsmand.
 5. 5
  Kast ham i en konkurrencesport. Spil tennis, race til toppen af ​​et bjerg eller udfordre ham til en slags spil. Den konkurrencemæssige ånd vil give rig mulighed for at flirte og vil også hæve både dine testosteron niveauer.

Forføre en mand ved at appellere til hans sanser

 1. 1
  Bær rødt for visuel appel. I undersøgelser, finder mænd kvinder, der er iført rødt mere attraktive end kvinder, der er iført en anden farve.
 2. 2
  Spring parfume og bruge dine feromoner til at appellere til hans lugtesans. Mænd er langt mindre tændt af duften af ​​parfume og lotion, end de er af en kvindes naturlige duft. Faktisk har forskere konstateret, at en kvindelig duft eller hendes feromoner, kan have en betydelig og undervurderet rolle i at tiltrække en elsker.
 3. 3
  Prøv en smag af chokolade som en optakt. Chokolade frigiver serotonin i hjernen, som giver en følelse ligner dem der er forbundet med forelskelse.
 4. 4
  Foretag de lyde, der kommer naturligt til dig. Mange mænd rapporterer, at kvinder er for stille i løbet af intimitet. Råbe eller rose ham som en kærlighed gud er ikke nødvendigt, men de lyde, du foretager lade ham vide, at hvad han laver behager dig.
 5. 5
  Tag dig tid til touch. Tanken om, at mænd ikke nyder rørende og krammer er en myte. Touch frigiver et hormon kaldet oxytocin, som er tilnavnet "kærlighed hormon." Dette hormon kan forstærke bånd af kærlighed i et forhold, som vil gøre sex bedre end nogensinde.

Tag en direkte tilgang

 1. 1
  Del en varm fantasi.
  • Hvis du er i et langsigtet partnerskab, tænke over det fantasi, der holder dig i gang nogle gange, når børnene sover, og du er begge alt for træt til at gøre kærlighed. Har du nogensinde tænkt over at dele det med ham? Du kan både kvikke op uventet.
  • Hvis du forsøger at tiltrække en ny person, sørge for, at han er den type fyr, der er åben for, hvad du foreslår. Må ikke skræmme en potentielt vidunderlig, men shyer fyr ved at være for aggressiv fra starten.
 2. 2
  Begynd sexting. Send ham en sms, der er sikker på at vække hans interesse. Han vil tænke på dig hele dagen, hvilket kan føre til nogle fantastiske sex.
 3. 3
  Indlede en 90-sekunders makeout. Selv hvis du tror han er for træt, så prøv at kysse og fjoller rundt i et minut-og-en-halv eller deromkring. Du må ikke vække hans interesse med det samme, men du vil øge forventningen til næste gang, du kan være sammen.
 4. 4
  Planlæg en overnatning tur. Rækker ham en kuvert indeholdende nøgler til et hotelværelse og et varmt billede af dig. Han vil helt sikkert få beskeden.

Tips

 • Må ikke få hængt op om dit udseende. Mange af historiens seductresses var smukke, men mange mænd har forvildet sig fra deres relationer til at være sammen med kvinder, der ikke så attraktive som deres partnere. Husk, hvordan Prins Charles droppet prinsesse Diana til Camilla? Se dine bedste, men ikke sammenligne dig selv med andre potentielle kærester. Fokus på, hvad du kan bringe til mødet.
 • Må ikke være for sløv om det, fyre som en pige, som de ikke kan få så let. Drille ham lidt, men ikke for meget, vil dette frustrere ham.
 • Grøft spontanitet. Hvis begge af jer har travlt med arbejde, eller hvis du har små børn, der er konstant derhjemme, så du behøver ikke nødvendigvis har tid til at tage en indirekte vej til forførelse. Lav en aftale for at tilbringe noget tid alene sammen. Start med at røre, og se hvor det fører.
 • Ofte kvinder er overrasket over, hvor lidt nogle mænd kan "læse" kvinder. Hvad der virker som manglende interesse rent faktisk kan være en fiasko at kommunikere. Start subtil, men ikke antage, at du har fejlet, indtil du har været direkte. Shy mænd, især kan antage, at du ikke er interesseret off the bat og stoppe på udkig efter skiltene.

Advarsler

 • Når du forsøger at forføre en ny fyr, vide, hvornår at gå væk. Han kan ikke være klar til et intenst seksuelt forhold, eller han kan få sine seværdigheder på en anden. Må ikke blive for følelsesmæssigt involveret.
 • Hvis du er i en mangeårig partnerskab og intet at du gør synes at fange hans interesse, overveje ægteskab eller sex terapi.