Wkadk

Hvordan til at holde kontakten med en pige du kan lide

Er der den pige, som du er i fuld med, men de bor for langt væk? Vil du have hende til at vente på dig? En god måde at lade hende vide, at du pleje, (selvom du er langt væk) er at komplimentere hende! Her er du:

Steps

Hvordan til at holde kontakten med en pige du kan lide. Bede hende om hendes telefonnummer, mobilnummer, e-mailadresse og privatadresse, så du har så mange måder at kontakte hende som muligt.
Hvordan til at holde kontakten med en pige du kan lide. Bede hende om hendes telefonnummer, mobilnummer, e-mailadresse og privatadresse, så du har så mange måder at kontakte hende som muligt.
 1. 1
  Bede hende om hendes telefonnummer, mobilnummer, e-mailadresse og privatadresse, så du har så mange måder at kontakte hende som muligt. Men du behøver ikke være nøjeregnende eller luskede! Hvis hun føler sig utilpas at give dig hendes personlige oplysninger, respektere hendes ønsker.
 2. 2
  Sms hende lejlighedsvis så du bo på hendes sind, men du er ikke overvældende hende. Når du tekstbesked gør det munter og humoristisk, undgå at sige sappy ting og komplimenter. Hvis du ikke løbe ind i nogen grund til tekst hende for en stund tænke på et emne, du deler fælles fodslag om og stille hende et spørgsmål vedrørende dette emne. Dette viser hende, at du ser hende som en intelligent individ og som en værdifuld kilde til information.
 3. 3
  Ved særlige lejligheder, såsom hendes fødselsdag, årsdagen for den dag, du mødte, sende jul, Valentinsdag, osv., Hende en buket røde roser. De kan være dyrt, men det er den sødeste ting nogensinde en fyr kan gøre, og vil helt sikkert vinde hende over.
 4. 4
  Skriv hendes kærlighedsbreve. Må ikke være tvangstanker, men send dem regelmæssigt. Prøv at sende dem på præcis samme tid hver måned. På den måde vil hun se frem til og blive ophidset, når hun modtager dine breve. Det er først, når du ved, at hun kan lide dig, og det er etableret dig som hinanden, ellers er du handler lidt ligesom en stalker. Det er en fin linje, at kvinder ikke vil fortælle dig om.
 5. 5
  Prøv at kalde hende en gang om ugen. Gør det på en dag, og på et tidspunkt hvor hun ikke er optaget. Hvis det er for dyrt, så prøv en gang om måneden. Eller brug en mobiltelefon, der har gratis overnatninger og weekender.
 6. 6
  Send hendes søde e-mails. Send ikke noget, der involverer porno, eller diskriminere mod kvinder eller om fyre forsøger at få nogle. Det vil give hende den forkerte idé. Prøv at sætte søde billeder af små børn kysse eller noget lignende, fortæl hende at du ikke kan vente med at se hende igen og skrive "originale" digte til hende.
 7. 7
  Når du har endelig vundet hende over, ikke stoppe med at gøre alle de romantiske ting. Visse ting kan bremse ned over tid, men det skaber præcedens, plus det er vigtigt at aldrig glemme, at det var de små ting, der trak hende til at acceptere et forhold med dig, og hun vil altid fortsætte med at acceptere og nyde den romantiske gestus.

Tips

 • Spørg efter billeder af hende, og når du modtager dem fortælle hende, hvor smuk hun ser i dem (hvis du virkelig gerne hende, at hun vil se gorgeous for dig hele tiden).
 • Spørg hende spørgsmål om hendes dag og aktuelle begivenheder i hendes liv, vil dette vise hende, du holder af hende.
 • Ros hende hver dag.
 • Hvis du kan, så prøv ikke at tale med hende 24/7. Du vil til sidst løbe tør for ting at snakke om, og dermed gøre forholdet... kedeligt.
 • Sende breve er bedre end at sende e-mails. Send søde ting i dem også.

Advarsler

 • Hvis du ikke respekterer hendes privatliv, eller hvis hun synes at være ubehageligt med dig kontakte hende, spørge hende, om det er okay, at du laver disse ting. Hvis hun ikke er okay med det, tilbage, eller du kan ende op med et tilhold på dig (hvis ikke fra hende, end fra hendes mistænkelige og omhyggelig forældre).
 • Forsøg ikke at være alt for nøjeregnende! Det er underligt, selv fra en fyr perspektiv taler til en pige.
 • En masse af disse ting er faktisk temmelig uhyggelig, hvis hun ikke kan lide dig allerede, og selv da er det måske stadig være lidt trængende og desperat.