Wkadk

Sådan at fortælle, hvis du virkelig gerne nogen

De har fanget dit øje, for sikker, og du lidt ligesom den måde, de klæder og flytte. Du er bare ikke sikker på, om du kan lide dem til det punkt, for at bede dem ud. Vil du finde ud af? Følg disse trin for at vide, hvis du virkelig gerne nogen nok til at tage det næste skridt!

Steps

Sådan at fortælle, hvis du virkelig gerne nogen. Få at kende dem bedre.
Sådan at fortælle, hvis du virkelig gerne nogen. Få at kende dem bedre.
 1. 1
  Få at kende dem bedre. Dette er ikke en opgave alene opnås gennem dating. Jo mere du lærer dem at kende, jo mere du kan fortælle, hvis du ser dem som en ven eller noget mere. Taler og laver sjove aktiviteter med den person vil afsløre dette mere og mere.
  • Hvordan de handle, når tingene går ret? Har de prale og nyde vinde på bekostning af andre, eller skal de værdsætter hinandens indsats så godt?
  • Hvordan de reagerer, når tingene går galt? Har de råber-n-trutmund, eller skal de finde ud af at gøre det rigtige igen?
 2. 2
  Stoppe op og overveje, hvorfor du gerne vil personen. Hvad gør dem skiller sig ud fra de andre? Der er mange fysisk attraktive og intelligente mennesker derude. Men hvis du ser noget ud over udseende og intelligens, der virkelig fanger din opmærksomhed, har du markeret denne person som unik og sandsynligvis lide dem.
  • Den mest attraktive person kan være grundigt grimme på indersiden, mens plainest person i mængden kunne have en personlighed, der passer med jeres som smør på toast.
 3. 3
  Overvej hvor mange gange du tænker om den person. Hvis du finder dig selv at tænke på denne person flere gange om dagen, og de er glade tanker og måske dit hjerte slår lidt hurtigere, så du er helt sikkert på samme.
 4. 4
  Tænk på, hvor ofte du griner på deres vittigheder osv. Når du en person, vil du finde dig selv griner på tingene, selv om de ikke er så sjovt. Dette er en naturlig forsøg på at gøre dem til at føle værdsat.
 5. 5
  Tælle, hvor ofte du taler om dem. Hvis du har haft en samtale mellem dig og denne person, der er fast i dit hoved, og du kan ikke stoppe fortæller folk om det, dette betyder at det var vigtigt for dig, og du sandsynligvis ligesom den person.
 6. 6
  Overvej, hvor meget du prøver at være i nærheden af dem. Hvis du har planlagt din ganghastighed at fange et glimt af ham eller hende så mange gange på dagen som muligt, er der en god grund til. Kunne det være, at du kan lide dem?
 7. 7
  Får du sommerfugle, når du ser dem? Du ved, at nice men sjov fornemmelse i maven? Du har sikkert lide dem allerede, fordi de gør du føler dig godt uden selv at tale. Go spørg dem ud!
 8. 8
  Mål spændingen, når du kommer til at røre. Tænk over, hvordan du føler, hvis du rører ham eller hende, ved et uheld eller med vilje, og hvis du stadig tænker på at børste skuldre flere timer siden i skole, så der er en særlig tanke og du sikkert kan lide ham eller hende.
 9. 9
  Prøv at få dem ud af dine tanker. Gør noget du virkelig gerne gøre, ligesom cykling eller snowboard, og du stadig tænker på ham eller hende, du sandsynligvis kan lide ham eller hende.
 10. 10
  Spørg ham eller hende ud. Hvis du føler, du er klar til et forhold, og er sikker nok til en positiv reaktion, så bare gå videre og bede ham eller hende ud. Hvis du er usikker på deres følelser for dig, så spørg! Nogle gange, de opfører sig som de ikke kan lide dig, men de virkelig gør. Nogle gange, i stedet for at være rart for dig, beslutter de at blive betyder for dig. Så på en snoet op måde, kan denne person virkelig godt lide dig, og bare ikke ved, hvordan man kan udtrykke det.

Tips

 • Hvis du er blevet mere sikker på at du kan lide dem, kan du prøve at flirte lidt og slippe hints. De vil lade dig vide gennem kropssprog osv. hvad de mener om dig, og du kan både tage den derfra.
 • Prøv ikke at være alt for indlysende. Det kunne muligvis gøre eller bryde et venskab.
 • Du kan aldrig være 100% sikker på, at du kan lide en person, selvom man får at vide dem en masse.
 • I puberteten, kan preteens og teenagere har noget, der hedder forelskelse. Det betyder, at du har det fluttery "kærlighed" følelse, men det er kun der på grund af puberteten. Ikke fordi du kan lide nogen. Så vær forsigtig.
 • Når du først kommer til at kende nogen, så prøv ikke at gøre det klart, at du forsøger at se, hvad du virkelig tænker over dem. Hvis du finder ud af du ikke rigtig lide dem trods alt, kan du stadig ende fører dem videre gennem processen og derefter deres følelser kan komme til skade, hvis de virkelig kan lide dig. Vær ærlig.
 • Husk, du kan lide nogen, men ikke elsker dem, og du kan også elske nogen, men ikke kan lide dem. Det er forvirrende, men det sker.
 • Altid forsøge at kommunikere med den fyr / pige, som du vil. Lad dem små beskeder via tekst eller e-mail, og se om de svare dig.
 • Under følelser for en fyr eller pige er meget normalt og er en meget glad og gavnlig del af livet. Men det er vigtigt ikke at blive besat med den person. Prøv at gøre tingene selv eller med venner.
 • Smid ikke dig selv på ham. Hvis han kan lide dig, så vil han flirte med dig også. Så tænk før du gør noget drastisk.
 • Hvis han / hun kan lide dig, de måtte flirte med andre mennesker at se, hvordan du reagerer. Spil det afkøle og vise dem, at du ikke har brug for dem, selvom du vil have dem.

Advarsler

 • Må ikke ende et venskab med en person, efter at du finder ud af du ikke rigtig lide dem. Hvis du har opbygget en stærk venskab kun for at smide det væk, så let, vil personen føle sig som en kasseret eksperiment.
 • Må ikke fortælle alt for mange mennesker som du kan lide nogen. Dette kan føre til katastrofale drama blandt andre ting. Du vil både blive efterladt akavet og mindst noget ondt i sidste ende.
 • Har du ikke nogen spørge for dig. Hvis de virkelig kan lide dig, de stadig kan sige nej (tænker:? Hvis nogen kom op til dig og spurgt, om du kunne lide nogen, ville du sige ja). Hvis de virkelig ikke kan lide dig, kan du ende med at føle chagrined og isoleret.
 • Når du nogen, du kan se deres handlinger i et nyt lys, og overbevise dig selv de kan lide dig. Blive ført på, kan føre til en dårlig heartbreak, så vær forsigtig. Hvis du er usikker, er der et par relaterede Googles for dette.
 • Hvis du kan lide dem, men de føler ikke det samme, så skal du ikke afslutte venskabet, men ikke skubbe dem begge.
 • Hvis du har nogle vigtige ting, du skal fokusere på i skolen, arbejde, osv., ikke køre selv vanvittigt at tænke på dit crush.

Ting du behøver

 • En mulig crush
 • Tillid. Vær dig selv.
 • Et meget troværdig ven, som du kan snakke med om noget. Du bliver nødt til at lufte dine følelser til nogen. (Helst en samme køn som din knuse, så de kan give dig råd og hjælpe dig gennem det)