Wkadk

Hvordan man får en fyr til at indrømme, at han kan lide dig

Så har du været at se hinanden omkring aldre, chatter på IM og sms'er hinanden. Du har delt grin og varme øjeblikke sammen. Pludselig indser du, at du har en stærk fornemmelse for ham, og du føler, at det er gengældt. Bare hvordan får du den fyr til at indrømme, at han kan lide dig også? Læs videre for nogle tips.

Steps

Hvordan man får en fyr til at indrømme, at han kan lide dig. Sørg for, at området er klart først.
Hvordan man får en fyr til at indrømme, at han kan lide dig. Sørg for, at området er klart først.
 1. 1
  Sørg for, at området er klart først. Intet mere pinligt end at lave en bevægelse blot for at opdage, at ja, han virkelig kan lide dig som en ven, og han har allerede en kæreste.
 2. 2
  Stille nogle spørgsmål. Så du har fundet ud af, at han er single og leder (eller roaming). Være subtil nu og prøv at kanten nogle "alene" tid sammen, der er lige mellem jer to. Spørg ham, hvordan han mener om dating i øjeblikket, og hvis der er nogen, han har i tankerne. Selvfølgelig op bly er at spørge "godt, hvad med mig?" men du er nødt til at være forsigtig med, hvordan du får der.
 3. 3
  Hold det lys, luftig og sjov. Hvis det går godt på dette punkt, kan du ønsker at drille ham lidt. Humor er en god måde at åbne et hjerte, der er vippe mod dig, fordi det gør de to af du føler dig mere komfortabel. Bare vær forsigtig det gør det ikke virke som en joke, men ellers vil du ikke finde ud af om han er ved at blive alvorlig.
 4. 4
  Få yderligere rådgivning. Hvis du stadig er usikker, kan hans venner være en god kilde til information. få hans nummer, Ask diskret og med temmelig åbne spørgsmål. Medmindre, selvfølgelig, vil du gerne det at komme tilbage til ham, som kan være en god strategi i sig selv.
 5. 5
  Vær tålmodig. Hvis han kan lide dig, vil det arbejde sig ud, og han vil lade dig vide.
 6. 6
  Vær modig og spørge direkte, hvis tiden bevæger sig på, men intet sker. Det kan sætte ham ud vagt og få ham til at lade sin udødelige hengivenhed til dig. Hvis det er ja, har du vundet dit hjerte ønske. Hvis det ikke er, i det mindste ved du, og det er bedre at vide, end at leve i et egenproduceret fortvivlelse. Mindst så kan du begynde at bevæge sig på og stoppe fantasere og spilder din tid.
 7. 7
  Spørg ham! Men gør det på den rigtige måde, være flirtende ikke desperate! Åbne op med en sød Tror du jeg er smuk? Hvis svaret er nej, eller han ser på dig i en underlig (men dårlige) måde tilbage fra. Hvis han siger nej på en flirtende måde eller siger ja, siger Indrøm det, du kan lide mig, og husk at holde op cuteness af det hele. Held og lykke! ♥

Tips

 • Hvis han elsker at legende drille dig, kan det være et tegn på, at han kan lide dig.
 • Øjenkontakt er bedst. Men ikke griller ham ned. Han kunne få den forkerte idé.
 • Vis ham, at du nyder dit liv, selv om han ikke er en del af det. Han vil blive mere interesseret og ønsker at være en del af dit liv.
 • Hvis du vil have din knuse at jage efter dig, når du ved, han kan lide dig, spille hårdt for at få, men ikke for hårdt eller han kan give op på dig og falde for en anden.
 • Aldrig stilk ham på internettet eller holde på kontrol telefonen hele tiden, hvis han vil have dig, vil han gøre det ske. *
 • Aldrig stirre på ham meget.
 • Prøv ikke at komme alt for stærkt, du måske synes desperat, giver drengen plads også.
 • Et godt tegn nogen er tiltrukket af dig, er, at de vil tale med dig en masse, måske endda med udelukkelse af andre. Det drejer sig primært virker for folk, du lige har mødt, venner kan være sværere at regne ud.
 • Lad ham ikke se dig stirre stjerneklar eyed.
 • Hvis han planter en på dig, skubbe ham væk og gøre vittighed, du har brug for at trække vejret og træk, at sucker lige igen

Advarsler

 • Må ikke trække ham over fra sine venner. Du synes temmelig snobbet. Bare se efter ham, når han er allerede alene.
 • Nogle gange kan en fyr vil bare ikke lide dig, ikke skubbe ham for hårdt, du bare nødt til at lade ham gå.
 • Være rart at den fyr! Hvis du ikke er rart, vil han ikke lide dig.
 • Bare være dig selv! Hvis du er en dejlig, humoristisk, sød slags pige... så måske er du heldig! Det kunne bare være, hvad han leder efter.
 • Husk også, at hvis han flirter med dig, kan han bare have dig til at være venner med fordele.
 • Nogle fyre vil gerne have, men ikke vil have en kæreste, så være forberedt i tilfælde får du dette svar.
 • Nogle fyre er ikke stor på picking up tegn og kan helt savne at du ikke spørger om deres kæreste status af ren og skær nysgerrighed.
 • Han kunne også have en kæreste, så sørg for at du følger nummer et!