Wkadk

Sådan forføre en person kun bruger dine øjne

Da, er du nødt til at tale med dem også, som regel. Dette er imidlertid en af ​​de nemmeste hemmeligheder at lære i forførelse og også en af ​​de mest magtfulde. Princippet gælder for begge køn. Bare se på dem med en glaseret look i øjet, virker hver gang!

Steps

Sådan forføre en person kun bruger dine øjne. Bruger omkring 20 minutter om dagen eller mere praktiserer denne foran et spejl.
Sådan forføre en person kun bruger dine øjne. Bruger omkring 20 minutter om dagen eller mere praktiserer denne foran et spejl.
 1. 1
  Bruger omkring 20 minutter om dagen eller mere praktiserer denne foran et spejl. Det udseende, du ønsker i dine øjne bedst kan beskrives som "intense". Tænk lystne tanker og forestille du kigger på en person, der driver dig vildt. Simpelthen.. forsøge at være lidenskabelig. Når energi er kraftigt stigende gennem din krop, du ønsker at sende dette kun gennem dine øjne. Dit ansigt skal forblive deadpan. Brug visualiseringsteknikker, hvis det hjælper. Efterhånden som du bliver bedre til det, vil du være i stand til at tænde den. Du vil være i stand til at gøre dine øjne gå fra "døde" til "meget levende" i et par sekunder. Denne færdighed for at gøre dine øjne forvandle har en kraftig effekt!
 2. 2
  Kombiner bevidst banal snak med intens øjenkontakt. Fordi du sende blandede signaler og være indirekte, vil den anden person ofte tune ud fra hvad du siger, og tabe sig i dit blik. Det er heller ikke give dem en chance for at analysere, hvad der foregår, vil de samle op på din flirt ubevidst.
 3. 3
  Indse, at dette ikke vil være tilstrækkeligt på egen hånd, er det blot en god ingrediens i komplet forførelse. Du har stadig nødt til at gå ud og møde folk. Dog vil din nye fundet udtryksfuldhed arbejde meget godt på natklubber, hvor ikke-verbal kommunikation er dagens orden.
 4. 4
  Du kan bruge det hele tiden, men du ikke ønsker at gå omkring "vende dine øjne på" på folk. Du skal bare have en advarsel, opmærksomme look. Holding øjenkontakt et sekund længere end normalt kan sige alt.
 5. 5
  Sørg for, at du ikke har for meget øjenkontakt eller de vil blive ellevild og vil gå afstrømning. Så sin bare et lille crush som øjenkontakt.
 6. 6
  Øjne er normalt en af de mest forførende dele af din krop. Hvis du har pæne øjenbryn og smukke øjne, prøv dette: Når du taler med en fyr, subtilt hæve det ene øjenbryn, kigge dybt ind i hans øjne, men fortsætte med at lytte, til sidst vil han gå tabt i samtalen, men du er nødt til at fortsætte med at lytte til samtale, lytning er vigtigt!

Tips

 • Trekanten blik: En gang i et stykke tid, når du har øjenkontakt med dit mål, blik ned på deres læber, holde blikket for et øjeblik og derefter tilbage til det ene øje og over til den næste.
 • Kraften i denne kan ikke overvurderes. Du kan finde folk bliver tiltrukket af dig. Du bogstaveligt få magt, og alle, fordi du bare ligne du allerede har det. Det er afgørende for karisma.
 • Prøv at lukke dine nedre øjenlåg lidt, ligesom du knibe øjnene, men holde din øvre øjenlåg helt åbne. Du kan finde du kan gå i lang tid uden at blinke.
 • Kig ned med dit udseende en i personer øjet og blik for et minut

Advarsler

 • Må ikke savle. Konkret bandlyst.
 • Det er meget vigtigt at holde dit blik tvetydig. Du ønsker ikke at se vred eller bange, ofte du måske ikke engang ønsker at se seksuelt interesseret, fordi hvis dit udtryk kan læses, der nemt, så illusionen er brudt. Bare gå til intensitet og varme, som hvis du kan læse den andens tanker, men de har ingen måde at læse din. Dette bør være virkelig nemt at gøre med dine øjne, og vil ikke resultere i, du ser endda lidt dum. Ikke en smule. Vi lover.
 • Ser ikke sindssyg. Du kan tage denne ting for vidt. Kig advare men være fysisk afslappet.