Wkadk

Sådan at forstå en snyd kæreste

Der er måder at skelne mellem en kvinde, der vil gøre det igen, og en kvinde, der er virkelig ked af det! Først skal du beslutte, om du virkelig kan tage hende tilbage.

Steps

Sådan at forstå en snyd kæreste. Overvej, hvordan du fandt ud af om snyd.
Sådan at forstå en snyd kæreste. Overvej, hvordan du fandt ud af om snyd.
 1. 1
  Overvej, hvordan du fandt ud af om snyd. Hvis hun konfronterer du ærligt inden for en måned af loven så lytte til hende, ingen tvivl om at hun vil har været overvejer at fortælle dig for et stykke tid, og hendes erkendelse af hendes kærlighed til dig kan have udskudt sin tilståelse. Hvis du har fundet ud af gennem nogen andet så konfrontere hende... men husk, uanset hvor meget hun fortæller dig, at hun vil fortælle dig, kan hun blive liggende. Altid overveje pålideligheden af ​​den person, der fortalte dig, at hun snydt, da de har har en bagtanke.
 2. 2
  Hvis en betydelig mængde tid er gået siden hændelsen vejes op hvad der er blevet bygget siden med hvad du ville tabe.
 3. 3
  Husk, at der er en stor forskel mellem en enkelt gang fejltagelse og en langsigtet affære.
 4. 4
  Alkohol under handling af snyd, bør ikke bruges som en undskyldning, men du bør også overveje at din kæreste ikke kan have været at tænke klart.
 5. 5
  Din kæreste kan græde som et tegn på anger og / eller beklagelse. Det er den fornyede engagement i dit forhold, der bør sagen, ikke hendes tårer.
 6. 6
  Sørg for at du ved alt. Når du spørger hende spørgsmål om det at se hende i øjnene og se, om hun er på udkig tilbage til din.
 7. 7
  Lyt til hendes venner, medmindre de allerede vidste, om hændelsen, i så fald kan de ikke give dig gode råd og kan forsøge at bebrejde dig, der forårsager uønsket "drama". Ellers er det dem, der kender hende bedst, hvis de er så chokerede som du er så det viser dig, at hun ikke har gjort det før, og det kunne meget vel være en engangsforeteelse ærlig fejltagelse.
 8. 8
  Spørg hende, hvordan forholdet vil ændre sig til det bedre, hvis du vælger at forny dit forhold.
 9. 9
  Bestem årsagen til hendes snyd. Hvad var der galt med jeres forhold i første omgang? Forsøg ikke at komme tilbage, hvis du ikke kan acceptere, at tingene ikke var perfekt før.
 10. 10
  Tænk på ting, som hun plejede at gøre, såsom turiststederne med pigerne, vil du tillid til hende at gøre dette, hvis du skulle blive genforenet? Sandsynligvis ikke, i det mindste for en tid. Forklare dette omhyggeligt til hende og berolige hende, at tiden din tillid til hende kan formentlig blive genopbygget, men det vil tage dedikation fra jer begge.
 11. 11
  Sæt dig ned en skrive op et sæt ting der skal gøres og regler aldrig til at blive brudt. Reglerne gælder for dig såvel som hendes. Gå over disse regler sammen og forpligte sig til at opfylde dem sammen. Hvis du har plukket godt, og hun er enig så er denne fysiske liste vil hjælpe i de følgende måneder.
 12. 12
  Det kan hjælpe til at fjerne jer fra de mennesker og situationer, der førte til hendes snyd. Find nye ting at nyde sammen i stedet.
 13. 13
  Som tiden går billeder vil minde dig eller pop i dit hoved, er det bedst at komme videre hurtigt ved at blive optaget. Må ikke starte en kamp, ​​det udretter noget.
 14. 14
  Husk, at du ikke er den eneste, gå gennem denne, i virkeligheden, vil du komme til at opdage, at mange af dine venner eller familie er blevet såret ved at snyde. Tag råd og lytte opmærksomt til din pige, men i sidste ende er du nødt til at gøre, hvad du føler er bedst for dig selv.
 15. 15
  Mener også, at hvis du læser dette, kan noget af det være nyttigt og noget af det måske ikke.
 16. 16
  Hey, hvis alt andet fejler, er der masser fisk i havet.

Tips

 • Spørg en masse spørgsmål, og skrive noter ned på et stykke papir adskille de gode og de dårlige. Kig på det stykke papir hver dag. Hvis din vrede og såret synes at gå væk eller tæmme så er der håb for jeres forhold, hvis det forbliver den samme, så måske er det bedst at gå væk.

Advarsler

 • Vær meget forsigtig omkring tilgivende. Efter et år eller så tilgive og lade tingene glide vil du indse, at du har været at sætte op med en masse mere, end du nogensinde skal have.
 • Overveje at få en AIDS eller andre STD test.
 • De fleste piger er let fristes til at snyde mere end fyre, fordi de begynde at kigge på andre fyre og andre fyre ser på dem, og begynder at tale til dem. Så du skal ikke starte slagsmål, når dette sker. Du vil blive opkrævet med groft overfald.
 • Overvej, om du rent faktisk kan fortsætte i forholdet, uanset om hun vil gøre det igen eller ej.
 • Overvej, om du har noget at arbejde med i forhold, der kan have ført til hendes snyd.
 • Du må ikke slå og / eller dræbe hende, og / eller den anden fyr hun er sammen med for snyd. Du vil blive arresteret for det.
 • Må ikke kalde hende en "tøs", "hore", "tramp", eller noget nedsættende bare fordi hun snydt på dig, det betyder ikke nødvendigvis, at hun er en af ​​disse ting. Opkald navne vil ikke hjælpe dig, og vil kun såre hende så godt.
 • Hvis hun bekender sig til dig, at hun var sammen med en eller flere fyre, ikke nogensinde bliver misbrug, lære at tilgive.
 • Må ikke fortælle hende, hvad de skal bære, som at tale med, hvor hun skulle gå, og hvordan hun skulle opføre sig.