Wkadk

Hvordan skal man behandle med en snyder

Har du mistanke om (eller kender), at en angiveligt monogamt partner har snydt på dig? Du er ikke alene. Mellem en fjerdedel og halvdelen af ​​alle tilsluttede parter vil snyde (eller har snydt) ved et eller andet tidspunkt.
Kendskab andre er ramt Men også ikke mindsker smerten. Tag et kig på disse trin, og bruge dem til at hjælpe dig med at komme igennem traumet. Dette kan være en ekstraordinær smertefuld problem, og de følelser er meget intens, så bruge dette som en tjekliste til at hjælpe dig komme igennem begivenheden.

Steps

Hvordan skal man behandle med en snyder. Først og fremmest - Tag en dyb indånding og nogle gang.
Hvordan skal man behandle med en snyder. Først og fremmest - Tag en dyb indånding og nogle gang.
 1. 1
  Først og fremmest - Tag en dyb indånding og nogle gang. Lad ikke dig selv har en rygmarvsreaktion. Tænk! Dette er især vigtigt i langsigtede relationer. Pludselige reaktioner uden tanke kan føre til konsekvenser, du måske fortryder. Giv dig selv nogle mentale rum, før du tager nogen handling.
 2. 2
  Tal med nogen. Du er ikke alene. Statistik er magre og varierer meget, men mange undersøgelser er blevet udført på snyd, og de viser, at mellem en fjerdedel og halvdelen af ​​alle gifte mennesker vil eller har snydt på et eller andet tidspunkt.
 3. 3
  Må ikke bebrejde dig selv. Det er nemt for folk at begynde at kigge på sig selv i grunde deres partner snydt... intet godt kommer der ud af det. Problemer, der fører til snyd tider involvere både mennesker, men det er bestemt ikke altid tilfældet. Dog ville det hjælpe, på et senere tidspunkt se indad for at finde ud af, hvorfor din partner set andre steder for komfort. Der kan være visse gråzoner i din adfærd, der kunne have ført til sådanne handlinger. Du har husk at de fleste mennesker som et monogamt livsstil, da det bringer om så meget af lykke og sikkerhed. Men der er et par, der ikke ville være i overensstemmelse med dette.
 4. 4
  Undersøg, om du rent faktisk er blevet snydt på. Spørg dig selv disse spørgsmål: Var du officielt kæreste og kæreste på det tidspunkt, denne "snyd" opstod? Var du officielt monogame? Hvis ikke, kan du ikke være sikker på, at din betydelige andre vidste, hvad han eller hun gjorde ville fornærme dig, i hvilket tilfælde du måske ønsker at overveje mindre konfronterende muligheder.
 5. 5
  Tal med din partner. Lad dine bekymringer og frygt være kendt. Det kan komme ud af, at intet overhovedet skete, eller måske noget skete og tvang var involveret (arbejdsplads seksuel chikane, for eksempel, som skal diskuteres åbent og straks at afværge fremtidige hændelser). Der kan være en stofmisbrug eller psykisk problem, der skal løses (sex afhængighed er meget reel). Hvis hjælpen er berettiget, kan du ønsker at støtte din partner i at få hjælp - det kan vise sig terapeutisk for jer begge. Men stofmisbrug er ikke et gyldigt "undskyldning" for upassende opførsel, og du absolut skal ikke tillade "Ja, men jeg var beruset, så det er ligegyldigt" argument - stå meget fast på.
 6. 6
  Spørg dig selv, hvis du nogensinde vil være i stand til at se på din partner på samme måde. Utroskab betyder ikke meget for nogle, og nogle mennesker har mere end én fysisk forhold, og det tyder ikke på en mangel i deres forhold til deres fast partner, men det er sjældent. Utroskab ofte indikerer kedsomhed og utilfredshed med de nuværende relationer. Beskæftiger sig med en partner, der ikke vil have dig i første omgang, eller en, der ikke mente at såre dig, er latterligt. Dump ham / hende, hvis dette er tilfældet.
 7. 7
  Hvis du beslutter dig for det, er uforenelig, ikke bryde op med din partner og senere tage ham / hende tilbage. Dette vil kun give dig mere følelsesmæssig stress. Hvis du bryde op, gør det et rent brud. Men en retssag adskillelse er en brugbar løsning. Hvis du gør en pause af enhver art (permanent eller retssag) ikke tale med din ex efter at bryde op med ham / hende med det samme. Giv dig selv nogle køling off tid først. Hvis der er børn eller kritiske finansielle spørgsmål kan dette ikke være muligt. I dette tilfælde er der fastsat særlige grundregler (tidsrammer, mødesteder osv.). Dette kan være svært, men det er vigtigt.
 8. 8
  Hvis du er gift, og temmelig sikker mere end afslappet forhold sker, kan du nødt til at overveje en advokat eller en velanset detektiv i det område, der har specialiseret sig i nationale sager. Tjekke referencer.
 9. 9
  Hvis du bruger en efterforsker, ikke konfrontere eller beskylde din partner. Lad investigator gøre hans / hendes job først (hvis du konfrontere dem, at de kan fortsætte i en endnu mere forsigtig måde, som vil gøre undersøgelsen dyrere).
 10. 10
  Blive testet for kønssygdomme snarest muligt. Ikke at vide, vil medføre, at du ekstrem stress. Tidlig behandling er kritisk.
 11. 11
  Hvis du kan, indsamle beviser (kvitteringer, e-mails, fotografier osv.) I elskerinde. Opbevar disse oplysninger på en ven eller et familiemedlem hus. Dette vil være mindre arbejde investigator bliver nødt til at gøre senere på din dollar.
 12. 12
  Må ikke begynde rygter. Del din mistanke med mere end én nær ven kan skabe sladder, som kan have meget negative resultater på mange områder. Hvis der er en undersøgelse i gang, den slags snak kan hæmme sagen.
 13. 13
  Kig på dine egne personlige handlinger, også. Hvis du også snyd, kan det så være tid til at have en åben diskussion med din partner og rense luften. Måske par rådgivning er i orden. Hvis skilsmisse er den valgte løsning, så husk det kan blive meget grimt, meget hurtigt, og dine indiskretion vil blive bragt ind i rampelyset som godt.
 14. 14
  Turnabout er ikke fair play. Må ikke starte et forhold, bare fordi din ægtefælle har gjort det. Det er ren hævn og intet godt kommer der ud af det.

Tips

 • Få rådgivning! Det er ikke en særlig dårlig idé at gøre dette selv, hvis der er noget galt i dit liv, men når du ondt det kan helt sikkert hjælpe til at tale med nogen professionelle.
 • Kom ud, hvis hændelsen har såret dig for meget.
 • At være ærlig overfor dig selv er vigtig. Hvis du ikke afslutte forholdet, kan du leve med den tanke, at det kunne ske igen?
 • Det hjælper altid at tilgive og lægge det bag dig og ikke dvæle ved fortiden, hvis du ønsker at bevæge sig fremad.
 • Ønsker du at investere den energi til "overvågning" forholdet?

Advarsler

 • Må ikke få hævn ved at snyde dig selv, hvis denne idé lokker dig, har du sandsynligvis nødt til at bryde op med den person alligevel.