Wkadk

Hvordan til at helbrede relationer efter snyd

En affære af enhver slags kan have en ødelæggende virkning på et forhold. Selv om den fælles misforståelse er, at det mest ramte person er den, der blev snydt på, men det er ikke altid sandt. Den person, der snød har en masse personlige ændringer for at gøre, hvis han eller hun vælger at fortsætte med at være en medvirkende partner i forholdet. Denne helingsprocessen er en følelsesmæssig én og tager nogle reelle arbejde fra begge parter. Forsoningsprocessen, og som har et sundt forhold er vanskeligt, men det er ikke umuligt at opnå.

Steps

Hvordan til at helbrede relationer efter snyd. Beslut, om forholdet er værd at gemme.
Hvordan til at helbrede relationer efter snyd. Beslut, om forholdet er værd at gemme.
 1. 1
  Beslut, om forholdet er værd at gemme. Lav en liste over grunde til at blive sammen eller ej. Årsagerne til forsoning kan være anderledes mellem to mennesker, der er lige dating, i modsætning til dem, for et par, der har været gift i 20 år. Længden eller omfanget af forholdet gør ikke smerten nemmere at håndtere.
  • Overvej, hvorfor du ønsker at bo. Mange mennesker vil bo i destruktive relationer, fordi de er bange ved tanken om at være alene, eller fordi de føler, at de ikke kan finde en anden person, der ønsker at være sammen med dem. Denne afgørelse kan også afhænge af, om det er første gang snyd har fundet sted, eller hvis det er blevet en tilbagevendende adfærd.
  • Tænk over, hvad du forventer af forholdet. Matrixen i forholdet vil blive åbenbart ændres, i det mindste for en tid. Må ikke bo med en snyd partner simpelthen ud af konkurrencen, det er ikke en situation, hvor bedre mand eller kvinde vinder. Må ikke falde i den destruktive mønster, hvor man altid føler, at du er nødt til at kæmpe for dit forhold.
 2. 2
  Tal om de følelser og være villig til at lytte. Vær forberedt på at gøre arbejdet. Der er en masse at løse, når der beskæftiger sig med utroskab i et forhold. Når du er blevet snydt på, den første ting, du måske ønsker at vide hvorfor. Det er vigtigt at indse, at du aldrig kan vide grunden til at din partner var dig utro.
  • Hvis du er blevet snydt på, er det vigtigt at fortælle din partner, hvordan du føler om situationen. Holde fast disse følelser vil ikke hjælpe. Din partner har brug for at vide, hvordan hans eller hendes handlinger har påvirket dig. Du vil have en følelse af smerte, forræderi, forlegenhed, vrede og direkte vrede. Der er faser, som du kan gå igennem så langt som dine følelser er berørt. I første omgang vil du føle sig såret, og du kan græde. Når det første chok af situationen har lagt sig, vil du ønsker at vide hvorfor, og du kan endda føler trang til at internalisere situationen, hvilket betyder at du kan se at bebrejde dig selv. Den næste fase er sædvanligvis vrede. Disse følelser er helt naturlige og forventede og du kan endda cykle gennem dem flere gange, og opleve mere af visse følelser end andre under helingsprocessen.
  • Hvis du er den part, der var utro, være parat til at lytte til din partners følelser. Må ikke gøre undskyldninger eller forsøge at underbygge dine handlinger. Forsøger at gøre undskyldninger vil ikke kun medføre yderligere smerte til din partner, men det vil også gøre situationen værre, hvilket gør det lettere at forene endnu vanskeligere. Må ikke fortælle din partner, hvad han eller hun gjorde forkert at køre dig til at snyde. Du gjorde det valg at snyde, og det er ikke noget, man var tvunget til at gøre.
 3. 3
  Husk på, at snyd er et symptom på problemet. Ofte gange, folk gør den fejl at mærkning af handling af utroskab som det vigtigste emne ved hånden. Men i de fleste forhold, er snyd blot et symptom på en dybere rodfæstet problem. For at gøre dit forhold til en succes, er du nødt til at arbejde på det hele tiden og snakke om, hvad det virkelige problem er, der bragte dig til det sted, du finder jer selv.
  • Det er her ærlighed virkelig kommer i spil. Tal om de ting, som du følte, der førte dig til at omstrejfende fra forholdet. Forstå, at disse grunde ikke er undskyldninger, men de er grunde, der skal udforskes. For eksempel. Hvis du følte forsømt i nogle måde eller følt, at din partner ikke var kærlig, der kan have været grunden til, at du har set andre steder for denne opmærksomhed
  • Når du regne ud, hvad disse dybere spørgsmål er, tænke over hvad du skulle have gjort anderledes. For eksempel, i stedet for at lede efter opmærksomhed uden for dit forhold måske du kunne have talt med din partner om dine følelser og planlagde at bruge lidt ekstra tid med dem.
 4. 4
  Tage ansvar. Overtage ejerskabet af dine handlinger. Det er alt for nemt at placere skylden, især når det kommer til anliggender af hjertet. Tag ansvar for dine handlinger, der forårsagede forholdet til at komme til denne fase. Husk, selvom dine handlinger var som reaktion på noget, der er sket, det var din beslutning om at gå den rute, du gjorde. Ligegyldigt hvor meget du måske ønsker at tro, at din partner skubbede dig i armene på en anden, igen, det var dit valg at snyde.
 5. 5
  Tilgive og glemme. En af de integrerende dele af forsoning er at tilgive. Når du har taget beslutningen om at forblive i forholdet, er du nødt til at være fair. Du vil blive såret i lang tid, og de dårlige følelser vil ikke gå væk natten over. Men det er ikke fair at smide sagen i din partners ansigt uger, måneder og år senere.

Tips

 • Hvis du finder dig selv at blive involveret følelsesmæssigt med en anden end din ægtefælle klippe det kort... fordi du giver håb og lade dig selv i sidste ende at handle på følelser nye og gamle, kan du sige ting og gøre ting baseret på følelser eksklusive logik alle sammen i sidste ende du skade dig selv og alle de berørte parter.
 • Må ikke teste dine grænser for at se, hvad du kan slippe afsted med. siger det er "en fyr ting" vil kun gøre hende til at tænke på, hvorfor hun forsøgte at arbejde på dette til at begynde med. Også, at det er langt værre at blive fanget lyve for at undgå et argument. Tillid er målet, sandheden fortælle... Uanset.
 • Genopbygge tilliden i forholdet, vil ikke være en let sag og vil tage masser af arbejde på begge dine dele. Dette arbejde skal være konsekvent. Der vil være tilbageslag og hårde situationer, der kan præsentere sig selv i løbet af denne helbredende periode, men det er alt sammen en del af væksten processen.
 • Beslutte, om du virkelig ønsker forholdet specielt når du er gift, og med børn.
 • Hvis du opdager, at du ikke kan give slip på sagen, kan du nødt til at overveje andre alternativer. Det er ikke fair at den ene af jer til at lide gennem yderligere utilfredshed på grund af en allerede sårende affære. Beslutningen er din.
 • Hvis det ikke virker ud, bare sige undskyld og gå væk. Dette vil øge din chance for at få hende tilbage!

Advarsler

 • Bare ikke sige "lad os så komme tilbage igen", og anser dig to sammen igen. Dets mere end bare at fordi snyd er en af ​​de utilgivelige ting.