Wkadk

Hvordan til at håndtere en snyd partner

Mange mennesker ikke forstå karakteren af ​​snyd i et forhold. Selv om der kan være to sider af historien, utroskab er ikke acceptabelt, og er følelsesmæssigt skadeligt for den anden ægtefælle.

Den person, der snyder ikke let passer ind i en enkelt støbeform. Der er dem, der vil snyde én gang, føler dårligt om det, og aldrig gentage deres fejl. Nogle vil fortsætte snyd mønsteret igen og igen, indtil de bliver fanget. Andre gør en livsstil ud af at være utro. Hvis du har et behov for at vide, hvordan man håndterer en snyd partner, skal du først beslutte, hvor sandsynligt det er, at de vil gentage den samme adfærd igen. Så er du nødt til at tænke over, om du har tillid til dem nok til at tage deres ord for det, når de siger, de er "undskyld". Du skal arbejde hårdt for at opbygge tillid, der er beskadiget

Steps

Hvordan til at håndtere en snyd partner. Overvej oprigtigheden af den person, der forrådte dig, når de beder om forsoning.
Hvordan til at håndtere en snyd partner. Overvej oprigtigheden af den person, der forrådte dig, når de beder om forsoning.
 1. 1
  Overvej oprigtigheden af den person, der forrådte dig, når de beder om forsoning. Du kan ikke gå til dem, de er nødt til at komme til dig. Når de gør det, er du nødt til at være sikker på det vil ikke ske igen. Medmindre du kender din partner godt og kan redegøre for deres handlinger, vil du sandsynligvis ikke være i stand til at berolige dig selv, at det var en engangs-begivenhed. Hvis du kan komme forbi alt det, flyttes fokus over på dig selv.
 2. 2
  Sikre dig du kan leve med viden om din partners forræderi i dit forhold, før du går videre. Ingen forventer, at du glemmer, men du er nødt til at være villig til at. Ellers kan dit forhold blive til en ond cirkel af mistro, hævn og uudtalte had. Hvis du siger du vil tilgive, er du nødt til at betyde det. Ikke desto mindre, før du gør det, være sikker på at din partner forstår den slags uoprettelige skader, de har begået.
 3. 3
  Begynd lapning forholdet. Det er som at gå tilbage til udgangspunktet. Du er nødt til at være sikker på de betingelser, der kan have forårsaget eller tilladt for forræderi er udryddet fra dit forhold. For eksempel har den person, som din partner snydt med at være ude af billedet. Ingen venskab, nej en gang imellem sammenkomster - ingen kontakt overhovedet.
 4. 4
  Grave dybere. Bortset fra at stirre på internet porno eller få den syvårige kløe for grønnere græs i naboens gård, den egentlige årsag til problemet er at blive opdaget, diskuteret og behandlet. Ting mellem dig og din partner vil aldrig blive det samme igen, men med lidt arbejde, kan det stadig være godt. Du er nødt til at finde fælles fodslag, styrke den kærlighed, der er tilbage, og støtter hinanden på enhver mulig måde.

Tips

 • Det er nemt at tro, at den person, der snyder, bedrager sig selv mere end nogen anden ved at miste evnen til at nyde en meningsfuld sammenhæng. Men mange snydere forlader ødelagte liv i deres kølvand. Uanset om det er uskyldige børn, der ender i en brudt hjem eller en tidligere partner, der er tilbage følelsesmæssigt ødelagt. En anden betaler altid for, hvad en snyder gør.
 • Hvis du føler ved dig selv, at du virkelig elsker nogen, ved, at du er i fare. Så gør lille værelse til skuffelse, for at undgå drab og selvmord.
 • Hvis din partner har en historie af snyd på dig, og du har mistanke deres "anger" er ikke reel, ikke narre dig selv. De meget sandsynligt har lidt respekt for dig, og vil sandsynligvis fortsætte deres handlinger, når de forventer ikke at blive fanget.
 • Den bedst tænkelige scenario for enhver form for forsoning mellem to mennesker, når man har snydt er situationer, hvor de snyder indrømmer det. Folk, der bekender uden at have været fanget eller endda mistænkt er usandsynligt, at gentage deres fejl. Det kan tage lidt af puffede til at opdage årsagen til deres utroskab, men i de fleste tilfælde er det fordi de var helt frustrerede over deres liv.

Advarsler

 • Det værst tænkelige scenario for forsoning involverer mennesker, der snyder for egoistiske grunde. Selv om de kan retfærdiggøre deres handlinger med psychobabble vil vanemæssige bedragere følelsesmæssigt ødelægge mange partnere. De bryder familier fra hinanden og gå gennem mange andre relationer før du stopper eller bare løbe tør for damp. Disse er mareridt partnere, som alle bør forsøge at anerkende og tage ekstra forsigtighed for at undgå. Desværre har de også en tendens til at være yderst effektiv på urigtigheder, og ser meget ønskeligt. Ikke overraskende er disse mennesker er de sværeste at gå væk fra.