Wkadk

Hvordan finde ud af om din kammerat er snyd

Mistanke om, at din kammerat er snyd på dig? Disse trin kan hjælpe dig med at finde ud af for sikker!

Steps

Hvordan finde ud af om din kammerat er snyd. Mistanke om, at din kammerat er snyd på dig?
Hvordan finde ud af om din kammerat er snyd. Mistanke om, at din kammerat er snyd på dig?
 1. 1
  Kig efter ændringer i...
  • Spending. Ofte kan have en varm romantisk affære høj grad ændre forbrugsvaner. For en kæreste eller kone, kan det betyde færre penge brugt på daglige måltider, da en kæreste kan være at købe frokoster ofte, eller for en fyr, kan han købe blomster eller frokoster, eller endda betale for en lejlighed eller motel room.
  • Behavior. Hvis han / hun normalt har et sæt tid til at komme hjem fra arbejde og alle de pludselig, at der er "efter arbejde møder" eller pludselige ture til Walmart på ulige timer.
  • Dress, frisure, seksuel aktivitet (mere eller mindre). Disse ændringer kan være tegn på at forsøge at tiltrække eller behage en ny person
  • Almindelige ting, ligesom læbestift på hans krave, eller hendes vender hjem lugte anderledes
  • Mileage på deres køretøj. Er de blevet gjort en masse uforklarlige rejse? Hvor meget interessant....
 2. 2
  Få teknisk:
  • Put en skjult GPS-enhed på deres bil.
  • Installer en skjult webcam derhjemme.
  • Køb og brug "spion software" for at indsamle beviser mod din snyd ægtefælle. De fleste snyd i dag involverer e-mail eller IM-kommunikation.
 3. 3
  Telefon ofte, bare chatte og lytte til baggrundsstøj. Hvis betydelige andre er på arbejde, skal du være i stand til at knytte baggrundslyde til deres job. Du kan også fange en antydning af noget i deres stemme, der fortæller dig, at de ikke er komfortable taler.
 4. 4
  Lyt til, hvad deres venner siger, når du er begge omkring dem. Hun / han kan fortælle dig, at de bruger tid sammen med deres ven, så deres ven kan gøre en bemærkning om, hvor længe det har været siden de gik ud sammen.
 5. 5
  Køb hende nogle blomster
  • Ikke ligefrem roser, men blot blomster i almindelighed.
  • Få dem leveret til hende på arbejdet
  • Sørg for at dit navn ikke er sat ind på kortet, så hun ved ikke, hvem det er fra. Må ikke købe via et kreditkort, der efterlader et spor.
  • Når hun kommer hjem, hvis hun stadig har blomsterne og spørger, om du sendte dem til hende, hun er nok trofast, men hvis hun ikke sige et ord, mere end sandsynligt, at hun er snyd på dig.
 6. 6
  Bare spørg forhånd. Hvis han / hun ikke vil fortælle dig bruge skyld. Efter et stykke tid, vil han / hun bare give op og fortælle dig.
 7. 7
  Må ikke være for hård ved din kammerat, hvis han / hun fortæller dig ja. Spørg hende spørgsmål som, hvorfor han / hun var snyd. Prøv at forstå ham / hende. Du må ikke have været hr. / fru. Perfekt selv.
 8. 8
  Hvis han / hun har været utro, har du nu noget, som du kan bruge som løftestang. Må ikke blæse det ved at være fysisk misbrug.
 9. 9
  Må ikke bare dumpe ham / hende, hvis ellers du er tilfreds. Du bør forsøge at forstå hende først, men hvis du ikke kan, ikke føler sig dårligt.
 10. 10
  Saml bogen ultimative forræderi: erkender, Afsløring og Beskæftiger sig med utroskab. Det er et trin for trin guide til at hjælpe dig med at finde ud af, om han / hun er snyd på dig. Den er skrevet af en forsker og utroskab overlevende.

la

Tips

 • Den spion-software løsning er den mest grundige. Installer en nøgle logger på deres computer for at finde deres e-mail adgangskode. Så tjek sendt e-mails til enten deres venner eller ukendte adresser. Dette er en temmelig god måde at finde ud af, hvad der ellers er hun / han ikke fortæller dig.
 • Overvej, om du virkelig ønsker at vide, eller ej. Måske din tid og kræfter ville være bedre brugt på at arbejde på at forbedre jeres forhold. At være troværdig og ærlig er vigtigt i et sundt forhold, og hvis de ikke bliver disse ting, men du har mistanke om det, finde ud af, så du kan komme ud og finde nogen, der fortjener dig.

Advarsler

 • Hvis hun fanger dig udspionerer ham / hende eller går gennem hans / hendes ting, hun / han kunne dumpe dig for at invadere hans / hendes privatliv.
 • Hvis hun mistanke om, at du forsøger at teste ham / hende, og mener, at det er uretfærdigt, kan han / hun få endnu. Hvis hun / han var ikke snyd før, han / hun kan gå ud og snyde nu, fordi han / hun nu har en temmelig god undskyldning og kan bebrejde hans / hendes handlinger på dig.
 • Brug spion-software kan være ulovligt i dit område.