Wkadk

Hvordan til at fange en snyd kæreste

Hun har ikke været at besvare dine opkald, eller ringer til dig så ofte som før, hun er altid travlt sms'er, når hun er med dig, kan nægter at lade dig vide, hvem hun er messaging, hun aflyser datoer og altid at begrunde og undskyldninger, som du ved er umulig, hun pludselig begynder at gå ud af en masse mere med hende "veninder", når hun ikke engang lide dem, hun begynder at bære tøj, der er mere flirtende og sexet, når hun går ud uden dig, du kalder hendes hus, men indser hun har gået til en sleepover, at hun aldrig selv nævnt for dig, før... hun snyder?

Steps

Hvordan til at fange en snyd kæreste. Overrask hende og fange hende på fersk gerning.
Hvordan til at fange en snyd kæreste. Overrask hende og fange hende på fersk gerning.
 1. 1
  Spørg hende. Må ikke fnis. Når en pige er naturligvis viser dig manglende interesse nok til at gøre dig spekulerer på, om hun er snyd, chancerne er, hun er træt af dig og kunne ikke være ligeglad med dig så meget, at når du spørger hende, at hun faktisk kan komme ren med dig. Hvis du lige er mistanke, og de ting, hun gør, er ikke så indlysende, kan du spørge hende, men på en rolig måde. Brug ikke en anklagende tone, men du kan helt sikkert prøve en trist og bange tone fordi kvinder som regel har et blødt hjerte, og hvis hun ikke har været helt koldt til dig hun måske rent faktisk ønsker at redde forholdet og være rolig og smelter hendes hjerte, vil hun sandsynligvis være ærlig med dig og forsøge at gøre tingene fungerer.
 2. 2
  Lej en PI. Det kan ikke være en mulighed for dem af jer, der er på et budget, og du måske ikke ønsker at bruge penge på en pige, der kunne være snyd på mig. Men for dem af jer, der ønsker at bekræfte din mistanke, så gør det. Kald op nogen privatdetektiv og bede ham om at få arbejdet gjort for dig. Simple.
 3. 3
  Overrask hende og fange hende på fersk gerning. Hvis din kæreste bliver hos dig, og som regel bliver hjemme, når du går ud for at arbejde osv., kan du prøve at lave surprise "checks" på hende. Kom tilbage pludseligt under frokost tid, når du normalt bare Grib frokost nær dit kontor. Eller hvis du normalt kommer hjem til frokost og middag fortælle hende, at du ikke kommer hjem til måltidet, men kommer tilbage med take-out pludseligt. Dette vil komme i praktisk, hvis hun faktisk ikke gør noget forkert, og du kan gøre det ud som du virkelig ønskede at give hende en behagelig overraskelse. Hvis hun arbejder, og du har mistanke om at hun går til en middag date med en person, hun kunne være snyd på dig med pop af hendes arbejdsplads, før hun off får arbejde med nogle blomster og vente i skjul. Hvis hun ikke går med nogen til middag, kan du lade som du er der til at tage hende ud som en overraskelse. Kvinder elsker romantiske overraskelser, så disse trin kan arbejde begge veje, den ene til at fange din snyd kæreste og en anden til at gøre hende til at falde mere forelsket i dig, hvis hun ikke er snyd på dig.
 4. 4
  Placer hulkameraer på steder, du tror, ​​hun er snyd på dig. Husk altid at skjule dem rigtig godt.
 5. 5
  Prøv at lyde veninderne ud. Sommetider piger betro deres veninder, hvad de gør i deres relationer. En måde er at få det ud fra hendes veninder. Du er heldig, hvis veninderne har en svaghed for dig eller kan lide dig, fordi de vil være mere villige til at fortælle dig ting. Men vær forsigtig, fordi de kan fortælle dig ligger, hvis de rent faktisk ønsker dig to at bryde op. Det ville fungere også, hvis en af ​​dine venner er dating en af ​​de piger, og du kan få din kammerat til at hjælpe med lyde dem ud for dig.

Tips

 • VENT - stop for et par rolige øjeblikke, og tænke alvorligt over dine følelser... hvis du er så mistanke om, at du rent faktisk tænker på at leje en privatdetektiv, så skal du ikke nødt til at spørge dig selv - "Er denne person virkelig for mig?" - At gøre din beslutning om at afslutte forholdet... DEREFTER gå videre, hvis du stadig ønsker at og leje en PI, eller prøv de andre måder at "fange" hende, men sørg for du er allerede "gået" fra hjertet. IF, og det er et stort IF (fordi når du virkelig tror det, er du sikkert ret...), men hvis du er forkert, kan du gøre en indsats for at "genoprette" hvad kan du... igen, hvis hun virkelig elsker dig, og du hende, da mistanken og efterforskning er et udtryk for din kærlighed til hende, og afspejler hendes manglende passende holde dig følelsen sikker - og måske afspejler din manglende motivere hende til at holde dig følelsen sikker denne måde. Du kan arbejde på at korrigere dem (måske) gensidige fiaskoer, hvis du ønsker at,,,, MEN, der allerede "gået", før du træffe foranstaltninger til at "fange" hende, fordi du sandsynligvis vil...
 • Nogle gange er du nødt til at tage et skridt tilbage og spørge dig selv, hvis du bliver alt for mistænkeligt. Det faktum, at din kæreste kan være pludselig travlt med noget andet betyder ikke nødvendigvis at hun er snyd på dig. Og tænker, at hun er snyd vil igen skabe en selvopfyldende profeti, fordi man stresser hende ud for meget og hun mener at forholdet er ikke, hvad hun vil, så hun vælger ud af det.
 • Hvis din kæreste er snyd, bør du også spørge dig selv hvorfor? De fleste af den tid, folk ikke snyde uden god grund. Det kunne være, at der mangler noget i forholdet, eller at noget har ændret sig mellem dig og hende, så hun ser på andre alternativer. Husk det tager to hænder til at klappe.