Wkadk

Hvordan til at opdage en Playgirl

Denne artikel er at hjælpe tusinder og atter tusinder af mænd, der fik knust. Denne artikel er dedikeret til 'Broken Hearts' klub. Denne artikel er for at hjælpe folk undgå heartaches ved at afsløre potentielle Playgirls. Dette er for fyre, der fik spillet af kvinder. Du mødte en pige og derefter dateret hende, og nu du tror, ​​du forelsket i hende, men du er ikke sikker på, om denne pige virkelig elsker dig, eller er bare at spille dig. Må ikke bekymre dig, fordi Playgirl teknikker og taktikker aldrig var meningen at såre, men er designet til at fælde og ligesom enhver fælde, det gør ondt, når du forsøger at flygte.

Steps

Hvordan til at opdage en Playgirl. Vær opmærksom på hende og se, om hun giver dig blandede signaler.
Hvordan til at opdage en Playgirl. Vær opmærksom på hende og se, om hun giver dig blandede signaler.
 1. 1
  Vær opmærksom på hende og se, om hun giver dig blandede signaler. Dette er den mest basale Playgirl strategi at forvirre en fyr og gøre ham ønsker for mere. Blandede signaler er yderst effektive i indeslutning en fyr fordi en blandet signal kan være meget vildledende. Du bliver fanget i at tænke og over analysere. Du bliver fanget ind, at personen har følelser for dig, når hun faktisk ikke har nogen følelser for dig overhovedet. En blandet signal kan give falsk håb derved lokke fyr til at tro en belønning venter for enden af ​​linjen.
 2. 2
  Check for en enorm social status. Playgirls har også massive sociale "anliggender" netværk. Det refererer til de flinke fyre, de har brugt til at få al den mandlige opmærksomhed og kærlighed, de tørster, men ikke får fra deres kærester. Playgirls bruger deres mandlige venner som mulige udsigter, mens på samme tid at udnytte den venlighed, omsorg, mildhed, sødme og eftertænksomhed, at deres pæne fyr venner giver dem. De bruger disse massive sociale netværk til at skabe en form for en forførende web til at lokke andre hanner.
  • Den forførende web er også en af ​​de mange værktøjer en Playgirl bruger til at fange den bedst mulige mandlige kandidat, hvem de kalder Mr. Right. Playgirls nyder at bruge manipulation teknikker til magten, svaghed (skal forklares yderligere), trældom, skyld og / eller jalousi. # * Playgirls nyder udvinde kunstige tegn på kærlighed fra en mand gennem jalousi, skaber slagsmål og konkurrence og dermed gøre dem mere ønskeligt at mænd ved at bruge "bandet vogn effekt." Bandet vognen effekt anvendes i overtalelse og i reklamer. Dette band vogn effekt er en anden Playgirl værktøj eller taktik. Bandet vognen effekt giver vis prestige til en pige og dermed gøre hende endnu mere ønskeligt. Bandet vognen effekt er årsagen til, forførende web virker. Playgirls bruge dette til at indfange fyre.
 3. 3
  Watch out for hendes "knaphed taktik" Playgirls vil ansætte skubbe og trække spil med dig at genskabe de følelser af knaphed. Knaphed fremkalder værdi, en instinktiv tiltrækning udløser hos mennesker er at vurdere de knappe ressourcer med højere værdi og dermed udløser vores tiltrækning instinkter for personen med de mest overlegne gener for overlevelse og replikation. Knaphed producerer "ILLUSION" værdi, som igen vil gøre folk tiltrukket af dig.
 4. 4
  Må ikke falde for deres "produktplacering". Playgirls tror, ​​at de er først og fremmest produktet og således med henblik på sælge sig selv til fyre, de fik at annoncere sig selv som værende en af ​​en slags eller som et væsen i modsætning til alle andre. Sjældenhed er en meget vigtig komponent til at tiltrække fyre siden mennesket instinktive sted høj værdi til noget, der er sjældent ligesom diamanter. Hvis diamanter var så rigelige som sandet, så diamanter vil have ringe værdi. Det betyder, at Playgirls skal have en unik personlighed eller billede, eller de kan tilbyde noget til en fyr som ingen anden pige kan give.
 5. 5
  Check for adfærdsmæssige projektion. Hvis hun er en Playgirl selv så hun vil projicere sin egen adfærd eder og vil hurtigt beskylde dig for at være en playboy / afspiller eller hun vil beskylde dig for at bruge taktik eller tricks.
 6. 6
  Må ikke falde for hendes seksuelle tricks. Playgirls tilbyde falske seksualitet. Husk de tre grundlæggende elementer i at gøre en person forelsker: logisk attraktion, følelsesmæssig tiltrækning og seksuel tiltrækning. Bortset fra den logiske tiltrækning og følelsesmæssige tiltrækning, seksuel tiltrækning er det første skridt til at gøre en fyr forelsker sig i dig og en masse Playgirls er intelligente eller i det mindste intelligente nok til at forstå, at seksuel tiltrækning spiller en meget vigtig komponent i at gøre en fyr forelske sig i dig. Det er derfor Playgirls vil give en fyr et mindst én meget godt kys på den første date, eller på andre datoer. Playgirls ønsker fyre til at være der ønsker mere, så de vil forsøge at løbende lokke dig ved at tilbyde lidt efter lidt af, hvad du ønsker at holde dig hængende længe nok til at få dig til ægteskab.
 7. 7
  Vær opmærksom på at Playgirls ved, hvad de ønsker. Den Playgirl fungerer som hvis hun ønsker noget og have det rigtig skidt, men har ingen idé om, hvad det er, det er kun en handling. Selvfølgelig er de ved, hvad de vil have. Dette er et andet eksempel på blandede signaler.
 8. 8
  Vær forsigtig med ikke-verbale tegn. Playgirls er meget gode til at sende ikke-verbals tegn på interesse at vildlede mænd, og en masse af dem er prætentiøs og meget misvisende så vær forsigtig. Bare fordi en pige er at give dig et tegn på interesse, betyder det ikke ligefrem betyde, at hun er i dig. Vær forsigtig og kontrollere dig selv, giv dig selv begrænsninger. Må ikke falde for de åbenlyse ikke-verbale tegn, ligesom hendes slikke hendes læber, eller gnide sensuelle dele af hendes krop, et Playgirl bruger sin seksualitet til at få, hvad hun ønsker. Oddsene er, at hvis en Playgirl administrator ser dette, ville hun blive forskrækket og ville foreslå foranstaltninger til at skjule og tilbageholde denne information formular resten af ​​verden.
 9. 9
  Vær opmærksom på eventuelle Playgirl "praksis"! Playgirls;
  • Øv mysterium. Mystery forvirrer mænd og beskytter Playgirls fra mulige repressalier fra deres ofre. Det beskytter også Playgirls fra at føle sig forrådt, når de giver for meget information. Dette gælder også skærer alle forsøg på oprettelse af en forbindelse med en Playgirl og dermed forhindre dem igen fra forelskelse og komme for tæt og alvorlig.
  • Praksis utroskab. Playgirls praksis utroskab at undgå at have deres opmærksomhed fokuserer på en fyr. Denne strategi berører dem fra at falde i kærlighed og hjælpe med at forhindre dem i at få alt for alvorligt med en fyr. Dette er en del af at have en massiv forførende web.
  • Praksis manipulation, overtalelse og andre pseudo-hypnotiske taktikker. (Dette skal forklares i en anden artikel, fordi disse taktikker er for brede og avancerede til forklare yderligere i en artikel.) Disse taktikker er målbart for almindelige mænd og øge deres chancer for at lokke mænd.
  • Øv bedrag og svindel. En god pige vil normalt give dig nogle grundlæggende oplysninger om sig selv, et Playgirl undvigelser og beats rundt bushen. Må ikke afsløre noget som personlig finansiering og holde sig væk fra de piger, der spørgsmålstegn ved din løn. En god pige er ikke interesseret i dine penge eller søger efter gaver, en god pige ser for ægte kærlighed og kammeratskab. Enhver pige, der gør det indlysende eller påpeger, hvordan hun ønsker dette eller hint er mest sandsynligt et Playgirl.

Tips

 • Ordet "måske" er det første ord, som du bør tage til efterretning, når de forsøger at afgøre, om en pige er at spille. Hvis du spørger hende ud og hun siger, "måske", så hun har erklæret sig selv i "play".
 • Andre tegn du skal kigge efter, er:
  • Har mere end én mobiltelefon og celle nummer.
  • At have flere bank-eller e-mail-konti.
  • Bliver kun tilladt at se hende en gang om ugen eller har en fast dating tidsplan.
  • Afspilning optaget. Playgirls altid foregive at være optaget.
  • Giver en varm og kold adfærd.
  • Foregiver at vide noget om spillerens taktik eller noget om at spille mænd.
  • Foregiver at være en uskyldig jomfru pige.
  • Holder hånden løst under holde hænder session. (Normalt fingrene er spredt fra hinanden i stedet for at være i et fast greb af gensidig intimitet.
  • Giver dig hemmelige tests som test af din troværdighed, test af ansvar og test af mandighed.
  • En Playgirl bruger også en konversation script varede fra 30 minutter til 1 time i deres datoer.
  • En play pige også anmode noget med nogle betingelser. fx Hun kan afpresse dig til at gøre noget ved truslen om break-up, men det er alle del af en Playgirls test og PowerPlay.
  • Hvis du nogensinde kommer på tværs af en Playgirl på din arbejdsplads, hun kender alt for godt, hvordan man manipulere dig til at få noget hun hurtigt ønsker gjort (oftere under 10 minutter), og hun ved godt, du kan gøre det.
  • Hun normalt voks veltalenhed, at ingen forstår hende bedre end du - selvom du ikke er i regelmæssig kontakt, du præcis, når hun siger, at hun gennemgår en krise eller noget.
  • Sandt. De har altid foregive at være travlt, travlt og travlt hele tiden.
  • De handler pebret. Især i en arbejdsplads miljø, bevidst de tilholdssted med andre fyre bare for at gøre 'dig' jaloux, så du vil blive tvunget til underkastelse til deres luner og fantasier.
  • De er meget indbildsk. Når du ser dem eller tale med dem, vil de sikre, at de gør du føler "meget speciel", og at de savnede dig og forpasset taler til dig så meget. Efter at de bare en tendens til at ignorere dig for dage eller endda uger (Dette er den generelle "varmt og koldt" adfærd, der er nævnt ovenfor).
 • Udskyder datoer, annullerer dem eller re - skemaer dem
 • Løj om hendes navn og arbejde,
 • Flakes ud en masse gange,
 • Holder ikke på løfter,
 • Playgirls også prale af, hvor mange mænd, de har afvist, og de er stolte af det.
 • Hun kommer sent i datoer,
 • Vælger hendes venskab og fritidsinteresser over dig -
  • Når en Playgirl vælger sine venner og fritidsinteresser over dig, så er det en del af hendes måde at gøre en kunstigt udformet konkurrence, så vil du blive tvunget til kunstigt at pleje, investere og tage interesse. Dette er stadig en del af den centrale design af Playgirl taktikker.
 • De spiller manipulation taktik især jalousi spil for at få dig jaloux og øge deres pris ved forfalskning af en stigning i efterspørgslen.
 • Andre spil og tricks til at lede vores til:

Advarsler

 • Når Uklarhed / tvetydighed opdages altid tage forebyggende skridt. Altid tillid til dine instinkter.
 • En pige, der virkelig oprigtigt elsker dig tager initiativ til at afvise andre mandlige konkurrenter, der kan sætte dit forhold, hvis hun er underholdende dem, så er det store røde signal om, at hun er åben for muligheden for utroskab i den nærmeste fremtid.