Wkadk

Sådan at bestemme din personlighed

Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor du ikke får sammen med nogle mennesker? Det kan godt være, fordi du har en anden personlighed end dem. Der er fire personlighedstyper. Nedenfor vil du finde ud af, hvilke du er.

Steps

Sådan at bestemme din personlighed. Udadvendte er mere tilbøjelige.
Sådan at bestemme din personlighed. Udadvendte er mere tilbøjelige.

Introvert eller udadvendt

 1. 1
  Foretag dine valg. Find ud af om du er en introvert eller en udadvendt. I dette afsnit læse listerne over de træk af udadvendte og introverte. Analyser dine valg for hver egenskab, og så hvordan den ene passer dig?
Udadvendte er mere tilbøjelige: Introverte er mere tilbøjelige:
. 1. afbrydes i en gruppe: "Jeg skaber sjov til en fest!" Drænet af en gruppe: "Jeg ville tale med en ven."
2.. Fremad! "Jeg er selvhævdende og aggressive!" Recessive. "Jeg er mindre selvhævdende, ikke aggressiv.
3.. Drevet under stressende følelser af vrede Fortrydelse under stress for at være forsigtig.
4. Klar til at kommunikere,. "Jeg tror på mine fødder." Bevidst kommunikation, "jeg planlægge."
. 5. Tal først "Jeg vil tale,. Så vil jeg opsummere" Tal senere, "Jeg vil præcisere det, du opsummere."
6.. Snakkesalig tempo tale, "trykke på!" Langsommere tempo i tale, "Jeg er grundig..."
7.. Hurtigt bevæger sig på, "Lad os gå!" Bevidst bevæger sig, "Lad os forberede."
8.. Del holdninger let, "Jeg er overbevist om!" Reserver meninger, "Jeg regne det ud først."
. 9. Konfronterende - "Jeg er temmelig afgørende!" Ikke-konfronterende, "Jeg vil beslutte eftertænksomt."
10.. Utålmodig lytteren, "Jeg vil indskyde dette!" Patient, opmærksom lytter "du er færdig."


Opgave eller forholdet orienteret

 1. 1
  Find ud af hvilke du er: opgave orienteret eller forholdet orienteret. I dette afsnit vil du finde en liste over de træk af opgaven orienterede mennesker, og forholdet orienterede mennesker. Hvis du har flere opgave orienteret træk er du opgave orienteret. Hvis du har mere forholdet orienterede egenskaber, du er forholdet orienteret.
 2. 2
  Task orienterede mennesker klæde sig mere formelt, deres emner af talen er aktuelle emner og opgaver ved hånden, deres kropsholdning er mere stive, deres ansigtsudtryk er mere kontrolleret, deres generelle holdning er mere til den alvorlige side, har de kontrolleret og bevogtet følelser, de er fyldt med fakta og data. De er mindre interesserede i small talk, deres beslutninger er baseret Faktisk er de disciplineret omkring tiden, de er strenge og disciplineret omkring regler, de er sværere at komme til at kende og synes optaget.
 3. 3
  Forholdet orienterede mennesker klæde sig mere uformelt deres emner af talen er mennesker og historier, deres kropsholdning er mere afslappet, deres ansigtsudtryk er mere afslappet, deres generelle holdning er mere til den legesyge side, er de velkommen til at dele deres følelser, er de mere interesseret i small talk, beslutninger gut baseret, de er mindre disciplinerede om tid, de er mere lempelige om regler, de er nemme at komme til at kende og er mere ubekymrede.

Bestem din sociale stil.

 1. 1
  Er du melankoli? Hvis du er en introvert og er mere opgave orienteret, er du en melankoli. Melancholies er teknik specialister. De er dybe og tankevækkende, de er geniale tilbøjelige folk. De er drevet af en kraftig arbejdsmoral, og leg ikke kommer naturligt for dem. De har tendens til at være perfektionister og er meget organiseret. De er følsomme over for andre og selvopofrende. De er trofaste og hengivne venner og har en dyb bekymring for andre.
 2. 2
  Er du koleriske? Hvis du er en udadvendt og mere opgave orienteret, er du en Kolerisk. Cholerics er styreledninger specialister. De er født ledere, de er dynamiske og aktive og har et tvingende behov for change.They finde glæde i næsten enhver form for arbejde, fordi det involverer aktivitet. De ønsker at styre og mestre alt, hvad de gør.De er uafhængige og synes at være i stand til at køre anything.They som regel ret og udmærke sig i nødsituationer.
 3. 3
  Er du flegmatisk? Hvis du er en introvert og er mere forholdet orienteret du er en Flegmatisk. Phlegmatics er support specialister. De er meget vellidte mennesker, der støtter andre. De har en lav central personlighed og er eftergivende og afslappet. De holder deres følelser skjult og er tålmodig og velafbalanceret. De er sympatisk og venlig og fremme harmoni. De er nemme at komme sammen med og er behageligt og fornøjelig. De har en tør sans for humor, så det er meget sjovt at være omkring dem. De er fredelige og behagelige.
 4. 4
  Er du optimistisk? Hvis du er en udadvendt og er mere forholdet orienteret du er en Sanguine. Blod er sociale specialister. Blod er den ideelle folk person, de elsker at være omkring mennesker og tale med dem. De er meget impulsive mennesker, der elsker at socialisere. De kan lide at prøve nye og anderledes ting. De kan lide at leve for her og nu er de venlige, giver, og eftergivende. De er livet for den part, og har en god sans for humor. De er meget nysgerrige og aldrig synes at vokse op. De få venner nemt, og er meget sjovt at være omkring.

Tips

 • Accepter dig selv og hvordan du er.
 • Læs bogen: Hvordan skal man behandle irriterende mennesker. I denne bog vil du finde mere ud af om din personlighed, og hvordan man får sammen med mennesker med forskellige personligheder.

Advarsler

 • Du må ikke gøre nar af andre folks personligheder. Ingen personlighed er bedre end en anden.