Wkadk

Hvordan at være unik

Der er masser af mærker i disse dage, og mange mennesker føler, at de er unikke, når de i virkeligheden blot at følge en anden tendens. Når entydighed er en tendens, ingen er meget unikt. Læs videre for at finde ud af, hvordan at være helt unik.

Steps

Hvordan at være unik. Gøre ting, som du oprigtigt nyder.
Hvordan at være unik. Gøre ting, som du oprigtigt nyder.
 1. 1
  Vær dig selv. Hvis du forsøger at følge en formel for entydighed, vil du komme op kort. I stedet fokusere på dine egne interesser og personlig stil.
 2. 2
  Gøre ting, som du oprigtigt nyder. For eksempel kan en hobby eller en sport, du har haft lyst til at deltage i. Når du gør de ting, du elsker at prøve, du har tendens til at møde mennesker, der er mere i harmoni med dig og vil være kompatible venner i det lange løb.
 3. 3
  Klæd for dig selv. Undlad at prøve at klæde at behage andre. Dette kan tiltrække nogle mennesker i dit liv, men ikke dem, der virkelig vil genlyd med dig. Hvis du følger modetrends som du faktisk ikke kan lide, vil det være sværere at foretage tilslutninger, fordi du vil være iført en falsk shell. I stedet kjole, der passer til din personlighed og din smag.
 4. 4
  Tror ikke, at være alene betyder, at du er ensom. Hvis du har lyst til at være på egen hånd, skal du ikke tænke på dig selv som mærkeligt eller en enspænder. Når du er i en situation, der efterlader dig alene, selvom du hellere vil være sammen med andre, så prøv ikke at tænke over, hvad du kunne gøre med andre, og hvad de laver. Dette fører kun til utilfredshed. Gør noget, der kræver ro og en distraktion-frit miljø, såsom læsning, praktiserende et instrument, skrive en bog, eller arbejder på et kunstprojekt. Nyd friheden til at være i stand til privat udforske dine interesser.
 5. 5
  Etiketter er meningsløse. Købe ting, som du kan lide, ser godt ud i, og vigtigst, har brug for. Hvis du ønsker at være unikke, undgå at købe tøj bare for mærket. Du vil ligne alle omkring dig, og dit tøj vil ikke afspejle din personlige stil eller fortælle andre om hvem du er.
 6. 6
  Vær opmærksom på dine egne følelser. Prøv ikke at blive påvirket af andre folks følelser. Bruge for meget tid på at tænke om andre folks tanker kan føre dig væk fra din egen.
 7. 7
  Kend dine meninger, og samtidig være åben for forslag. Må ikke sige noget af hensyn til at sige det. I stedet tage et øjeblik efter en samtale begynder at tænke over, hvad du ved, og hvad der giver genlyd med dig, så begynde at tale. Prøv at lytte til, hvad andre folk siger, uden at blive suget ind, og uden straks kaste bort deres ideer. En engagerende debat kan være sjovt, stimulerende, og lære dig en masse om dine egne værdier.
 8. 8
  Har magt til at tænke selvstændigt. Må ikke give efter for gruppepres, hvad enten det er dine forældre, venner eller lærere. Være skeptiske og udforske ideer for dig selv.

Tips

 • Forsøge at blande stilarter op. Du kan gå fra chic til edgy eller mix 'em up!
 • Hav tillid! Gå ind i lokalet stolte eller ophidset. Må ikke være flov!
 • Søg efter en unik hobby / interesse, at du måtte have, og være stolt af det! Må ikke vælge en hobby eller interesse, bare fordi det synes unikt eller anderledes. Pick noget, du virkelig er interesseret i.
 • Ligegyldigt hvor mange penge du har eller hvor velklædte du er, det vigtigste ting, du kan bære, er et smil. Smiles kan gøre nogens dag en lille smule lysere.
 • Bare vær dig selv. Alle er anderledes allerede, så det ikke tager en stor indsats.
 • Lær noget værdifuldt fra alle, du møder.

== Advarsler

 • Når du har fundet modet til at være sig selv, være tilfreds med, hvem du er. Men undgå at forsøge at skubbe dine ideer på dine venner - du vil alle ende med at se det samme igen.
 • Forsøg ikke så svært at være unik, at du giver indtryk af at være "anderledes for skyld for at være anderledes." Entydighed er virkelig om at være tro mod dig selv, fordi vi er alle naturligt forskellige mennesker med forskellige værdier, interesser og smag. Fejr dig selv og du vil være unik, uden selv at forsøge.
 • Det er nemt at blive kaldt navne, latterliggjort eller mobbet for at være unikke, eller bare for at have en mening. Bare ignorere det! Drej en fornærmelse til en positiv.
 • Må ikke blive hængende op.
 • Når nogen komplimenter dig, sige tak og komplimentere deres tøj til gengæld.