Wkadk

Hvordan til at invitere en pige til skolebal

Have et øje på, at særlige pige, du ønsker at spørge til skolebal? Ikke blot vil bede en pige til en prom være en magisk oplevelse for både involverede, men det kan gøre en pige føler stor at vide, at nogen ønsker at gå med hende til sådan en særlig lejlighed. Der er nogle trin, du kan tage for at gøre dette til en virkelig uforglemmelig invitation.

Steps

Hvordan til at invitere en pige til skolebal. Find ud af om hun har en dato for prom allerede.
Hvordan til at invitere en pige til skolebal. Find ud af om hun har en dato for prom allerede.

Første del: sætter scenen

 1. 1
  Find ud af om hun har en dato for prom allerede. Hvis hun gør, det er bare bedre til at bakke ud. Du må ikke tro det, men spørger hende, når du ved, at hun har en dato er temmelig meget selv-sabotage: dine chancer for hende at nå til enighed (ændre hendes sind), er siden til ingen.
  • Kig på hendes opførsel. Hvis du ikke ønsker nogen at vide, at du har spurgt om hende, kan det være en god ide at bare vente og se. Piger er som regel temmelig højrøstet om deres datoer. Du bør være i stand til at fortælle, hvis hun har en dato.
  • Spørg hendes venner, eller få en ven til at spørge sine venner. Spørger hendes venner vil formentlig tippe dine kort: Pigen i sidste ende vil finde ud af, men det kunne være en god ting. For at undgå dette, få en af ​​dine venner til at spørge en af ​​hendes venner. Sneaky!
  • Spørg hende selv. Hvis du er super direkte og tror ikke du vil bekymre sig om konsekvenserne, spørge hende lige op. Bare sige: "Bare gad, har du en dato til prom?"
   • Hvis hun siger "nej" og virker lidt genert over det, kigger på dig forventningsfuldt, gå bare i gang og bede hende. Hvis hun siger "nej", men går på at tale om, hvordan hun har til at finde en snart, ser lidt uinteresseret, måske vente lidt.
 2. 2
  Bliv venner med hende, hvis du ikke allerede er. Hun er mere tilbøjelige til at tage en person til skolebal, hvis hun kender dem. Benytte enhver lejlighed du kan få uden chikanen eller kvælning hende: videnskabelige projekter, der sidder ved siden af ​​hinanden til frokost, invitere hende til en fest, du vil, etc. Kig på enhver social lejlighed som en måde til bedre at komme til at kende hende.
  • Prøv at være afslappet, når du taler til hende. Det er virkelig svært at gøre, når du kan lide nogen, indrømmet, men minde dig selv, at indsatserne ikke er høje i slutningen af ​​dagen. Hvis du spørger hende, og hun siger "nej," det er ikke enden af ​​verden. Du vil ende med at spørge og tage en anden pige, der kunne ende med at blive mere speciel ved slutningen af dagen.
  • Når du taler med hende, så prøv at stille spørgsmål om hende. Folk som har mulighed for at tale om sig selv, deres interesser og deres forventninger. Fokus på hende i starten og samtalen vil naturligvis skifte til dig efter nogen tid.
 3. 3
  Flirt med hende lidt. Du vil hjælpe dine chancer med hende, hvis hun begynder at se dig som en romantisk interesse. Du kan begynde at blive en romantisk interesse ved at begynde at flirte, langsomt men sikkert. Alle flirter forskelligt, men der er et par flirt basics, at enhver fyr burde vide.
  • Ros hende fra tid til anden. Kompliment aspekter af hendes personlighed, og lejlighedsvis, hendes udseende. Når komplimentere hendes udseende, holde sig væk fra de virkelig feminine områder og holde sig til:
   • Eyes. "Dine øjne matche farven på din skjorte. Var du gå til det?"
   • Smile ". Dit smil absolut lyser op i rummet. Hver gang!"
   • Style. "Jeg kan virkelig godt lide din stil. Jeg tror en masse andre piger hemmeligt misunder det også."
   • Hår. "Dit hår ser godt ud, når du sætter det op. Jeg kan lide, hvad du gjorde med det."
  • Langsomt bryde touch barriere. Vænne sig til at komme i kontakt med hende langsomt og på hendes tempo langsomt>. Piger kan ikke lide fyre, der konstant rører dem, hver gang de taler, så det er en vanskelig balancegang for dig. Fokus på:
   • Rører hendes hånd, arm, skulder og ryg samtidig med at point i samtale. Hvis du ikke kender hende overhovedet, vente lidt, indtil du begynder at bryde barrieren.
   • Ikke gå for truende eller følsomme områder, såsom lår, mave og hals. Der er strengt off-grænser, indtil du er dating.
   • Legende røre hende efter du er vokset tættere på. Du kan prøve kildede hende, for eksempel, hvis du giver hende en hård tid. Vær sikker på, hun er i en legende stemning, før du gør dette.
 4. 4
  Hæng ud med andre piger. Piger som fyre, der kan imponere andre piger. For én, fortæller den dem, at du er betroet af andre piger. For det andet, det lader dem vide, at andre piger synes du er interessant. Hænge ud med andre piger vil ubevidst lade din potentielle date vide, at du er berettiget materiale. Og det er en god ting.

Del to: beder hende

 1. 1
  Prøv at spørge hende personligt. Bede hende personligt vil etablere en reel, fysisk forbindelse mellem to af jer, og vil give dig en bedre chance for at få et "ja" fra hende. Det er fordi, for bedre eller værre, er det meget sværere at afvise nogen i person. Hvis du kan samle mod til at spørge hende personligt, vil du øge dine chancer for at få det svar, du havde håbet på.
  • Hvis du ikke kan bede hende personligt, tænker om at skrive et brev og glide det til hende. Gør det romantiske uden at være gushy. Du ønsker at lade hende vide, at du kan lide hende, men du ikke vil have hende til at tro, at du er utryg og har været besat af hende i flere måneder. Giv det til hende personligt, eller put den i hendes skab.
  • Som en sidste udvej, så spørg hende over IM eller tekst. Hverken indstilling er virkelig ideel, men nogle gange livet kaster dig en Curveball. Prøv at spørge hende blankt, hvis hun har en prom dato. Hvis hun ikke gør det, gå ind og spørge hende. Pas dog: dine chancer for succes i løbet af IM eller tekst er en masse mindre end at spørge i person eller endda et brev.
 2. 2
  Se præsentabel. Hun kan ikke ønsker at gå til skolebal med dig, hvis du har dårlig ånde, uredt hår og / eller fedtet hud. Må ikke ændre dig selv for meget at behage hende, men husk at være hygiejnisk:
  • Børst dine tænder hver morgen, før skole, men især før du spørger hende ud. Du ønsker frisk ånde, når du taler til hende.
  • Brusebad, hvis du er snavset. Hvis du har roning eller fodbold praksis, før skole, for Guds skyld, ikke springe ud på morgenen bruser. Renlighed er ud for guddommelighed, husker du?
  • Må ikke lægge det på tykt med cologne. I modsætning til populær tro, sprøjtning dig selv med massive mængder af cologne ikke er en vindende forslag i hendes øjne. Én spray på de fleste, eller bedre endnu - lad din naturlige renlighed glans.
  • Kjole til at imponere. Du behøver ikke at bære et jakkesæt og slips, når du spørger hende, men du ønsker at lægge dine bedste mund fremad. Virkelig flot uden at ligne du gik lige ud af 50'erne.
 3. 3
  Smil på hende, når du laver øjenkontakt. Du smiler, når du er tilfreds, men vidste du, at smiler også kan dig til at være lykkelig? Forskere har fundet, at smilende rent faktisk kan forbedre dit humør økologisk og gøre smertefulde øjeblikke mindre smertefuld. En gladere du normalt betyder en gladere hende. Og hvis der ikke gør dine chancer bedre,? Hvad vil
 4. 4
  Vær dig selv, trække vejret dybt og slappe af. Hvis du normalt er en sjov fyr, ikke spiller det super seriøs pludselig. Hvis du normalt er en seriøs fyr, skal du ikke forsøge at være en regelmæssig jokester. Nerver vil formentlig holde dig fra at spørge hende den præcise måde, du havde planlagt at spørge hende, men det er normalt ikke så slemt som vi tror det er.
  • Bringe situationen med hensyn til risiko og belønning. Du ønsker lav risiko og høj belønning, og det er præcis, hvad du får. (Du skal være en bette mand.) Risikoen er, at hun vil sige "nej." Du vil blive flov over for en time, og så vil du komme videre. Belønningen er, at hun vil sige "ja", og du behøver ikke at læse videre for at gå ned af listen over, hvorfor det er godt!
 5. 5
  Spørg hende. Dette er det øjeblik, du har ventet på. Afhængig af din personlighed, beder du hende i en række forskellige måder. Her er nogle ideer til dig at bygge videre på:
  • Vær opfindsom. Især for piger, der du er tættere på, eller måske forventer du at spørge dem, så prøv:
   • Belysning op stearinlys på hendes indkørsel, spell "Prom?" Være der, når hun træder udenfor.
   • Skriv "Prom" på et stykke papir, laminat det, og derefter bryde det op i et puslespil. (Alternativt kan du købe pre-brudte puslespilsbrikker til at skrive på.) Giv det til hende at samle.
   • Lav din egen sodavand label spørger hende ud til prom. Så tape etiketten på en flaske sodavand og give den til hende.
  • Være direkte. Disse er mere følelsesmæssigt drevne måder at spørge en pige ud til skolebal. De er den ældste trick i bogen, og det er fordi de fungerer rigtig godt:
   • "Jeg ved, vi er bare venner lige nu, men der er ikke nogen andre, at jeg hellere ville tage til skolebal. Vil du følge med mig?"
   • "Jeg har villet spørge dig dette for et stykke tid nu, men jeg bliver så bundet op omkring kønne piger. Vil du går til skolebal med mig?"
   • "Jeg har ventet på denne dag for et stykke tid nu, og medmindre jeg bare gå ud og sige det, vil jeg nok ikke sige det direkte nok:. Vil du gå til skolebal med mig?"
 6. 6
  Accepter afvisning i stiv arm. Vi har alle beskæftiger sig med afvisning. Hvis du aldrig har været afvist, du ikke forsøger nok. Hvis din håbefulde date viser sig at være ikke så håbefuld selv, ikke vred, tvær, eller forsøge at debattere hende. Hun har sandsynligvis gode grunde til at vælge hendes svar, og hvis hun ikke gør det, du sikkert ikke ønsker at gå til skolebal med hende i første omgang.
  • Prøv at sætte et smil på dit ansigt, se hende i øjnene, og sige noget som: ". Det er helt fint, jeg forstår jeg håber, vi kan stadig blive venner." Man ved aldrig, hvad almindelig gammel anstændighed kunne få dig.

Tips

 • Hvis du ikke er sikker på hun vil sige ja, så prøv at spørge hende, når der ikke er for mange mennesker rundt. Hvis hun siger nej, behøver du ikke ønsker, at alle der for at se det.
 • Hvis du er nervøs, tage et par dybe indåndinger, være rart og høflig og husk at det ikke er enden af ​​verden, hvis hun vender dig ned.
 • Hvis du ved, at hun vil sige nej, ikke spørge hende i første omgang. Det vil bare gøre det akavet for hende, især hvis du er venner, og måske ødelægge dit venskab.
 • Være afslappet. Når du føler dig godt og er afslappet, er det det bedste tidspunkt at bede en nice, venlige pige.
 • Må ikke over eller undersell selv.
 • Husk at prom er noget, som piger ser frem til, og sandsynligvis ikke vil glemme, så gør det mindeværdigt, når du spørger hende!
 • Du kan gøre en kæmpe gestus på et offentligt sted, men kun hvis du tror, ​​hun vil reagere godt. Hvis hun er den slags pige, der er genert, bør du ikke prøve dette, fordi hun sandsynligvis får flov og afvise dig.
 • Hvis du finder passende spørge på en kreativ måde - det viser, at du sætte nogle ekstra tid og kræfter på at spørge (det tilføjer et personligt touch).
 • Være rart og flirtende. Hvis hun ser, at du er dejlig og sød til hende så hun vil højst sandsynligt sige ja. Hvis du er ond, vil hun sandsynligvis afvise dig.
 • Må ikke bede en pige til prom, bare fordi du tror, ​​hun er "hot". Hun ville foretrække en person, der kan lide hendes personlighed først, så hendes udseende.
 • Watch andre fyre for eksempler. Hvis de matcher alle de krav, du læser i denne artikel (charmerende, sød, romantisk, glat, nice, kind, flirtende osv.) så måske skulle du efterligne dem.
 • Hvis hun fortæller dig, at hun har brug for tid til at tænke over det, bare smile og bakke ud. Giv hende den tid hun ønsker, og ikke forpeste hende - hun vil vende tilbage til dig.

Advarsler

 • Forpeste ikke hende, hvis hun siger nej, eller hun kan ødelægge dine chancer ved at fortælle alle hendes venner, at du er desperate for en dato.
 • Må ikke prale om din "hot" dato, hvis og når hun siger ja - hun har ikke lyst til at være en trofæ pige.
 • Må ikke mister dit temperament eller få forstyrret, hvis hun siger nej. Husk, at der vil være en anden derude for dig at gå til skolebal med.
 • Vær dig selv. Du vil ikke have hende til at falde for noget, du ikke!
 • Må ikke tigge - det er barnligt og irriterende, og vil ikke overbevise hende til at gå med dig.
 • Må ikke handle som beder hende er noget, du ønsker at komme over med så hurtigt som muligt.