Wkadk

Sådan skal du tage en pige til skolebal

Der er mange how-to manualer om, hvordan man bede en pige til prom, men intet, der fuldt ud forklarer den komplekse proces er involveret i denne afgørende begivenhed. Denne manual vil gå igennem det hele fra at bede, til dressing, til opsamling.

Steps

Sådan skal du tage en pige til skolebal. Være manden ridderlighed ved at åbne døre og være høflig.
Sådan skal du tage en pige til skolebal. Være manden ridderlighed ved at åbne døre og være høflig.
 1. 1
  Antag ingenting! Hvis du ikke har spurgt hende, bede hende! Det betyder ikke noget, hvis du har været at gå ud hele dit liv, er du nødt til at spørge hende. Og gør det med stil. Må ikke bare hilse hende på parkeringspladsen, mens hun er ved at ændre til at gå løbe og sige, "Hey, så... Jeg var tænke på at gå til Prom... var du?" Bad! Hvis du kommer til at spørge en pige, så spørg dem med årsag og med formål, men på en kreativ måde (se tips afsnittet for prøve ideer). Glem ikke dette trin! Hun vil ikke, og hendes venner vil angribe dig, hvis du er meningen at spørge hende ud. Hvis dette er en ny interesse, så stadig være kreativ, og spørge tidligt. Der er intet værre derefter beder for sent. Piger har forberedt Prom idet de kunne bære en kjole. Bede dem en måned i forvejen ikke er for tidligt (se advarsler). Men hvis du rodet op, vil der altid være enlige piger i sidste ende søger datoer. Så køber to billetter (se tip), og du er forpligtet til at have en dato for Prom.
 2. 2
  Find dit outfit. Hvis du er bange for at spørge din date, hvad hun er iført, så gå med en standard sort eller hvid Tux. Dette vil ikke kollidere med noget. Hvis du finder ud af, hvad hun er iført, og vil gerne prøve noget lidt anderledes, så gå videre, men sørg for du kører det ved salget folk, fordi de ved, hvad de gør, gør du ikke. Hvis det er senior prom, en lidt anderledes Tux kunne være vejen at gå.
  • Når jeg forsøger på Tux, sørg for at bære bukserne på maven-knappen niveau intet af dette under Butt, Southpark boksere viser stuff. Dette er en formel affære, ikke en rave. Også klokkeslag formentlig målt korrekt, så hvis bukserne er for lange, så du ikke bruger dem rigtigt.
  • Den ene del af Tux, der fanger de fleste mennesker er manchetknapper. Tommelfingerregel, hvis de gør ondt, kløe, eller er bare irriterende, er du ikke bærer dem korrekt. Når du sætter manchetknapper på, lå inde i et hul mod indersiden af ​​det andet hul og skub cufflink udefra gennem begge huller. Hvis det gøres korrekt, bør du se en knap på ydersiden, og den drejelige del også på ydersiden. Intet skal være inde i skjorten eller røre dine håndled.
 3. 3
  Saml din date.
  • Sørg for at du får en corsage (se tip).
  • Ankom til tiden. Værste er at holde din date vente. # * Hvis der er en gruppe af fyre der, gøre samtale, men da hun kommer ned, sørge for hun er i fokus for din opmærksomhed (se tip).
  • Put hendes corsage på for hende. Hvis hun glemmer en boutonniere, så fortvivl ikke, du behøver ikke en blomst alligevel (men hun gør det, så du ikke tør glemme corsage).
  • Tag flotte billeder med hende (fordi piger elsker billeder).
 4. 4
  Være manden ridderlighed ved at åbne døre og være høflig. Dette er en formel og civiliseret aften... du ikke ønsker at ødelægge det ved at gøre noget dumt. Eskortere hende, hvor hun går, tilbyde din jakke, hvis hun er koldt, og have det sjovt. Hun er i fokus for natten, så sørg for hun ved, at. Gør, hvad hun ønsker, selvom det ikke ville være dit første valg. Hvis du gør dette, vil du have en god tid, og hun vil huske en dejlig aften med dig. Resten er op til dig. Læs gennem advarsler og tips til mere info.

Tips

 • Må ikke få utålmodig, hvis pigerne gør du vente, mens de gør deres hår eller gøre sidste minut justeringer. Husk, at de ser godt for dig, og de er følsomme piger, så ikke skubbe dem. Også, når din date kommer ned, kompliment hende, og forsøge at sikre, at hun føler sig som den smukkeste pige i live.
 • Altid købe billetterne. Det er en dato, ikke en tilfældig social sammenkomst. Hvis hun tilbyder at betale, så kan du opdele omkostninger. Men stadig dække andre udgifter.
 • Nogle corsager ser forfærdeligt. Hvis du vil have noget godt regel små blomsterbutikker vil gøre det trick. Hvis du ved, hvad din date er iført, endnu bedre! Fortæl dem, og de vil matche det. Hvis ikke, er at gå med hvide blomster eller endda små røde roser altid acceptabelt. Bare sørg for at det ikke er et par chintzy stykker af ingenting. Der skal være mindst én blomst på det for at være legitime. Piger som blomster og de kan lide at lugte dem, så husk dette. Også, hvis du afhente corsage tidligt, sørg for at det holder sig frisk ved at sætte det i køleskabet. Må ikke aflevere din date døde blomster.
 • Kreative måder at spørge hende ud kunne være ved at have dit studiekort anliggender person, levere en note i klassen, som regel henvise til noget dårligt, der siger vil du gå til Prom med mig. Eller gå til et foto show og mærkning en af ​​hendes billeder som solgt. Og når hun går for at se, hvem det er, vil det være en linje, der siger, du vil gå til skolebal med mig. Bare husk, sætte dit navn på det! Spørg aldrig uden dit navn. Hvis du gør, vil det være meget akavet for dig, hende, og eventuelt en anden fyr.

Advarsler

 • Piger er meget følsomme. De bruger en masse tid på Prom. Men du behøver ikke være bange for at have det sjovt. Drille lidt, men sørg for at det er sjovt. Ros hende, og så buste på hende eller sige noget lidt kæk, som "Hvis jeg ikke var her, ville du være den smukkeste person i rummet." De spiser at ting op.
 • Hvis du spørger dem virkelig tidligt, ikke gør sig de procedurer uger akavet med dem. Hvis du er bedste venner og derefter til højre, når du beder dem om at prom du holder tale, der er noget galt.
 • Hvis du spørger den pige, du har været knusning og hun siger, at hun vil tænke over det og fortælle dig i morgen eller en anden dag, ikke spørge en anden, indtil hun giver dig et svar. Chancerne er både piger kan sige ja, og du vil ikke ønsker at såre nogen af ​​deres følelser. Tager både piger vil sandsynligvis ende i katastrofe-og bør ikke selv betragtes som en mulighed.
 • Prom er ikke en licens til at gøre ud eller få fysisk - IKKE skubbe den.
 • Pregame det! Det vil gøre den tid gå af hurtigere og sjovere.

Ting du behøver

 • En Tux (leje)
 • Et anstændigt Leder Car