Wkadk

Hvordan skal man behandle med en kæreste, der vælger at gå til skolebal med en anden

Din kæreste har besluttet at gå til skolebal med en anden. Det sandsynligvis føles din verden bryder sammen ned på dig. Men du er nødt til at forsøge at berolige og læse på.

Steps

Hvordan skal man behandle med en kæreste, der vælger at gå til skolebal med en anden. Overveje at bryde op.
Hvordan skal man behandle med en kæreste, der vælger at gå til skolebal med en anden. Overveje at bryde op.
 1. 1
  Prøv at ro. Du er sikkert meget vred, irriteret, eller begge dele. Prøv at berolige dig selv ned, før du gør noget andet. Den sidste ting du ønsker at gøre, er at såre nogen, inklusive dig selv.
 2. 2
  Tænk. Hvorfor gik din kæreste gå til skolebal med en anden. Har du to har en kamp? Måske har du ikke har tilbragt en masse tid sammen, og hun gør det for at forsøge at få din opmærksomhed? Er hun ikke synes interesseret i dig længere? Hun har nogle grund til at gøre det, og det første skridt er at finde ud af hvorfor. Medmindre du har haft en kamp for nylig, eller ikke er blevet at komme sammen godt huske, at gymnasiet relationer ikke evigt, og at dette er et almindeligt kendt faktum. Hendes gå med en anden kunne ikke være sådan en dårlig idé. Efter alt, hvis du har en kamp eller bryde op lige før prom så vil du være en dato, eller hvis du stadig går, vil det være en meget akavet aften for jer begge. Hendes vælger at gå med en anden er ikke en indikation af hendes følelser omkring dit forhold, er hun bare vildfarne på siden af ​​forsigtighed, da prom er en meget vigtig aften.
 3. 3
  Overveje at bryde op. Hvis din kæreste er at gå til skolebal med en anden, kan det være et budskab til dig, at hun ønsker at tage en pause i forholdet og møde nye mennesker.
 4. 4
  Tal med din kæreste. Gør det på telefonen, hvis du har til, men personligt ville være bedre. Gør det når du er faldet til ro, og du kan finde ud af årsagerne til hendes handlinger, undskylder, og hvis alt går galt træffe en beslutning.
 5. 5
  Træffe en beslutning. Du har to valgmuligheder. Det første valg opholder sig i forholdet. Hvis du kan genoptage dit forhold efter prom, det er fint, så længe du ikke bruger det mod hende. Det vil ændre dit forhold selv. Det andet valg, hvilket er hvad de fleste mennesker gør, er at bryde op. Det kan kun være midlertidigt. Husk, hvis hun kommer til skolebal med en anden, kan du også. Der er andre piger derude, der er lige så god, eller bedre end din kæreste. Du må ikke tro det nu, men ikke kukkelure hjemme, mens alle andre er på prom, medmindre der er absolut ingen andre, som du ønsker at gå med.
 6. 6
  Følge op med din beslutning. Ligegyldigt hvor hårdt det kan være, bryde op, eller fortsætte forholdet.

Tips

 • Vold er ikke svaret. Må ikke såre din kæreste, den anden fyr hun kommer med, eller nogen andre, inklusive dig selv. Du vil fortryde det.
 • De fleste mennesker ikke ender med deres high school kærester alligevel. Du vil møde andre piger i college, og det arbejde verden, afhængigt af hvor du gå til.
 • Husk, du kan altid gå til skolebal med en anden.

Advarsler

 • Forsøg ikke at handle som i en kærlighed film eller romantisk sang. Real life er meget forskellige, og ting, der altid arbejder i film (forfølge hende, kæmper en anden fyr over hende, at være desperat, sende blomster...) ikke normalt arbejder på virkelige liv.
 • Du vil sikkert føle sig meget deprimeret eller vred. Prøv at falde til ro og ikke tage ud af dine følelser på nogen.

Ting du behøver

 • Tid alene
 • En pude (hvis du har brug for at tage din frustration ud)
 • Ro
 • Tid til at tænke