Wkadk

Sådan undslippe ven zone

Åh nej! Du er forelsket. Men genstanden for din hengivenhed tænker på dig som mere af en bror eller søster end noget andet. Mens det er notorisk svært at komme ud af "ven zone", hvis du virkelig ønsker at flygte, skal du følge disse trin.

Steps

Sådan undslippe ven zone. Bryd den "nice guy" eller "sweet girl" stereotype.
Sådan undslippe ven zone. Bryd den "nice guy" eller "sweet girl" stereotype.
 1. 1
  Bryd den "nice guy" eller "sweet girl" stereotype. De fleste fyre og piger, der befinder sig i "ven zone" er normalt modtagelige for mange af de karakteristika "nice guy" eller "sweet girl" stereotype. Det betyder temmelig meget en person, der ønsker at undgå at gøre andre mennesker ubehageligt for enhver pris, men gør det som regel for egen regning ved ikke at formidle deres egne behov. Hvor du romantisk tiltrukket af nogen, men du ikke ønsker at "presset" dem ind i et forhold, eller "ruin" venskabet ved at udtrykke din interesse eller gør en bevægelse, vil du ende holder tilbage i en række forskellige måder. Problemet er, at når du laver andre folks følelser vigtigere end din egen (i stedet for at fastslå, at glade balance), er du ubevidst at kommunikere til folk, at dine egne følelser ikke betyder noget. Dette kan gøre det ud som du har lavt selvværd, hvilket er det modsatte af tillid.
  • Mens nogle mennesker er tiltrukket stadigt behagelige hjælpere, den person, der er tildelt dig til "ven zone" sandsynligvis ikke. Om ikke andet, fortæller passivitet den anden person, at du simpelthen ikke interesseret (chancerne er, selvom de aldrig har følt tiltrukket af dig, undrede de om dine intentioner).
 2. 2
  Stoppe med at være trængende. En af de grunde, du kunne være interesseret i denne person mere, end de er til dig er, fordi du giver off signaler, som du virkelig ønsker at være i et forhold! Du kan være at komme ud som en lille desperat, hvilket er ganske tiltrækning morderen. Du kan blive farende tingene følelsesmæssigt. Du kan også placere denne person på en piedestal, fordi du er så fanget i tanken om forholdet, at du er hurtig til at påtage sig denne person er "perfekt".
  • Undersøg din egen neediness. I ét ord, slap af. Der vil altid være mange flere møder udover denne ene, så stop behandle det som den sidste, du nogensinde har. Også, ikke tvinge dig selv til at afsløre dine håb for intimitet, så lad dine handlinger vise din tillid. Din opførsel bør tale for sig selv.
 3. 3
  Tænk på forskellen mellem et venskab og et romantisk forhold. Hvis du tror, ​​et romantisk forhold skal bare være et godt venskab med fysisk intimitet kastet ind i blandingen, så det er forståeligt at kigge efter fælles fodslag først, og vente på den fysiske tiltrækning at sparke i før eller senere. Men ikke alle ser relationer på denne måde. Nogle mennesker forvente en "kæreste" eller "kæreste" til at spille en særlig rolle i deres liv, for at fysisk tiltrækning til dukke. Den person, som du ønsker at være mere end venner med sandsynligvis gør en større skelnen mellem "ven" og "romantisk partner", end du gør. Indse, at mange mennesker (både mandlige og kvindelige) forventer at blive bejlet i nogle måde. Og mange psykologiske problemer spille ud i forholdet arena, der ikke nogensinde opstår venskaber. Nogle mennesker, for eksempel, kigge efter en romantisk partner, som kan spille en større forældrenes rolle end en ven ville.
  • Finde ud af, hvad den person, du pining for ønsker i en kæreste eller veninde. Derefter beslutte, om du ønsker at være, at for dem.
  • Bemærk, at nogle mennesker er tiltrukket af giftige relationer. Hvis dine kærlighed interesser holder får involveret med mennesker, der behandler dem dårligt, på trods af dit råd, kan du bare nødt til at acceptere, at de arbejder gennem nogle problemer. Du kan bruge hele dit liv venter dem at "se lyset", eller du kan gå videre og finde en, der rent faktisk (gennem deres handlinger, ikke deres ord) ønsker et sundt forhold.
 4. 4
  Bryd den berøringsfølsomme barriere. For mange mennesker, er en stor forskel mellem "venskab" og "forhold" den måde, de rører. Der er platoniske måder at røre nogen, og romantiske måder, og grænsen er forskellig for forskellige mennesker. Men hvis du er bange for at røre en person den forkerte vej, i det omfang, du tøver, og aldrig røre dem først, kan dine intentioner være godt, men din "touch lammelse" er ikke hjælpe dig på alle i den romantiske afdeling. Tag et par små "touch risici". Ræk ud efter deres hænder, hår, skuldre, ankler og ryg. Må ikke bare altid vente for dem at gøre det først. Hvis de ikke kan lide det, vil de helt sikkert lade dig det vide. Men røre nogen kommunikerer til dem, at du finder dem attraktive, og også, at du er rimelig sikker. Begge disse ting kan gøre en person føler sig mere tiltrukket af dig.
  • Der er flere tip i hvordan at røre en pige, og hvordan at antyde for et kys fra en fyr.
  • Bemærk, at nogle mennesker er meget kærlig med deres venner, den person, du er interesseret i måske alt om krammer med dig, og tænke noget mere af det end venlighed, mens du føler at du får blandede signaler. På et tidspunkt den person, du er interesseret i brug for at give ud, eller give i.
 5. 5
  Erkend, at du er "binde" dine følelser ved at bo venner med nogen, der ikke romantisk interesseret i dig. I tilfælde, hvor du allerede har fulgt de foregående trin, og du har forladt dit pushover vaner bag, har du optrappet til rollen, at han eller hun er på udkig efter i et forhold, og du har krydset røre barriere, men denne person ønsker stadig at være "bare venner", er du nødt til at foretage nogle svære beslutninger. Måske er de simpelthen ikke tiltrukket af dig, af grunde du aldrig vide. Men du stadig har følelser for dem. Er det klogt at fortsætte med at tilbringe tid sammen med dem?
  • Mener, at det vil være vanskeligt at udvikle følelser for en anden person, hvis dine følelser for denne person er drevet hver gang du hænge ud. Du vil kæmpe med følelser af jalousi og frustration, når denne person datoer. Overvej, at selv hvis du formår at udvikle følelser for en anden, kunne dit hjerte altid være revet og forvirret, og det vil være svært at give din nye flamme din udelte hengivenhed.
  • Nogle gange er den bedste ting at gøre er at tage venskabet ned til niveauet for bekendtskab. Den person kan føle sig krænket, måske vil det virke som om, du ikke værdsætter dem som bare en ven, men husk (og forklare dem om nødvendigt), som du ikke kan kontrollere, hvordan du føler, ligesom de ikke kan kontrollere hvordan de føler, og du har brug for at gøre plads i dit liv og hjerte til en person, der føler om dig den måde, du føler om dem.

Tips

 • Prøv at bruge en hjemmeside som woofun at se, om tiltrækning er gensidig uden at gøre dig selv for sårbar.

Advarsler

 • Må ikke besætte over din ven. Dette vil komme på tværs som uhyggelig og muligvis ødelægge dine chancer for nogensinde at undslippe "frygtede ven zone".
 • Må ikke nogensinde forsøge at få dem til at bryde op med en kæreste / veninde. Det gør du ser desperate, det gør ham / hende flov, er det sandsynligvis freaks dem ud og gør du ser stalker-ish. Dens en dårlig idé.
 • Hvis du beslutter at give slip på nogen, der ikke returnere din hengivenhed, kan du finde, at de pludselig er tiltrukket af dig. Vær forsigtig, da. Dette kan fortælle dig, at de elsker "spændingen ved jagten." Hvis du oplever, at de mister interessen, når du bliver interesseret igen, har du en kat-og-mus spil på dine hænder - ikke opskriften på et sundt forhold.
 • Må ikke give forholdet rådgivning til din ven, vil de til sidst bare se dig som "en af ​​de fyre / piger" altid at give rådgivning, som vil kaste dig dybere ind i ven zone!
 • Making tid for dem, selv når du ikke har nogen kan hjælpe den person indser, at du er der altid for dem, men gør det ikke indlysende, at du kan lide dem, da det kan afvise dem og afslutte venskab.

Kilder