Wkadk

Hvordan at være en god prom dato (for fyre)

Så dansen kommer op, og du har spurgt nogen. Er du nervøs endnu? Her er nogle tips fra piger og fyre, der siger, at de ved, hvordan man kan være det bedste af det bedste.

Steps

Hvordan at være en god prom dato (for fyre). Klæd dit allerbedste.
Hvordan at være en god prom dato (for fyre). Klæd dit allerbedste.
 1. 1
  Klæd dit allerbedste. Pick dit tøj ud på forhånd, så du ikke rushing om i sidste øjeblik. Sørg for, at de er rene. Har ikke en anelse om hvordan fancy prom er? Ring til din date og spørge, hvad de skal bære. Hvis du går med en pige, spørge hende, hvad farve hun har på, så du kan koordineres.
 2. 2
  Øv god ridderlighed. Træk stol til hende, åbner bildøren for hende, og generelt sætte hende først.
 3. 3
  Medbring blomster. Blomster er tidløs klassiker, og de fleste piger elsker dem. Men pas på, nogle mennesker kan se dem som klicheagtige! Hvis du ikke er sikker på, om hun gerne vil have dem eller ej, så spørg hende.
 4. 4
  Må ikke være bange for at danse med hende. Hvis du er genert, bare lukke øjnene og spørge. De fleste piger virkelig ligeglad med, om du er god eller ej, de bare vil have nogen til at have det sjovt med.
 5. 5
  Husk, at Prom Night ikke er ment til at være helt om romantik. Det er bedre at have flere venner med dig end blot din betydelige andre. Men hvis du kommer til at være romantisk, (slow-dans, kysse, etc.), sørg for, at de to af jer er alene.

Tips

 • Når du ser hende for første gang, komplimenterer hende "du ser godt", "wow", eller hvis du er genert, kompliment én bestemt ting som, "din kjole er fantastisk." Ligegyldigt hvor lille kompliment, vil det gøre hele natten mere forbløffende.
 • , Hvisker det i hendes øre, mens du danser.
 • Har detaljerne arbejdede ud før tid. Hvis du kørsel, gas bilen dagen før, ikke på vej til at hente hende. Sørg for at din tux har alle sine dele.
 • Bring hende blomster, når du møder op.
 • Beslut før hånden, hvad du vil gøre. Vil du sætte din arm omkring hende (piger elsker det), eller tilbyde hende din jakke, når hun står udenfor (piger elsker at endnu flere) Eller er du kommer til at kysse hende?
 • Vær opmærksom på, hvis hun er en genert eller flirtende person. Gør din beslutning baseret på hvor langt du er og hvad du tror, ​​hun gerne vil gøre.
 • Sørg for at du har en dejlig bil linet op og gøre helt sikker på, det er ren.
 • Hvis det ikke virker ud, ikke får modløs! Der er masser flere fisk i havet. Sætter pris på din prom for hvad det var, en særlig aften for at fejre afslutningen af ​​high school. Klap dig selv på skulderen for at være en fremragende prom dato og gøre din date føler sig særligt. (Desuden har du college for at se frem til!)