Wkadk

Sådan afhente piger i gymnasiet

Dette er en guide til hvordan man afhente piger i en high school miljø. Uanset om du er stadig i skole eller blot ønsker du var i skole, picking up piger rundt omkring i verden er stort set den samme: være sikker på, udstråler charme og gøre stor samtale. Læs videre for nogle flere tips.

Steps

Sådan afhente piger i gymnasiet. Nærme sig hende og føre til noget relevant.
Sådan afhente piger i gymnasiet. Nærme sig hende og føre til noget relevant.

Del 1: pick-up

 1. 1
  Nærme sig hende og føre til noget relevant. Dette er den sværeste del. Prøv at komme over dine nerver, lad dem ikke vises i stammers, højt slurke eller svedtendens. Føl dig tryg, for at se selvsikker.
  • Tal om noget passende, når du indleder. På bagsiden af ​​hendes sind, sandsynligvis pigen ved, at du taler med hende, fordi hun ser smuk, men du er nødt til i det mindste foregive at have en grund til at tale med hende.
  • Så længe det giver mening, at du ville snakke med hende om det ud af det blå, gå til det:
   • Må ikke begynde med en teatralsk pick up linje som "Hvis jeg var et stop lys, ville jeg røde hver gang du gik forbi, bare så jeg kunne stirre på dig lidt længere." Lad os se det i øjnene: Disse sjældent virker. Forøg dine chancer ved at starte afslappet.
   • Man kan sige noget lignende "Jeg hørte du var i [så og så er] klasse. Min klasse stinker, så jeg tænker om at overføre der, hvis jeg kan. Hvordan er det?"
   • Eller du kan prøve: "Hey, jeg så dig juble sidste fredag ​​på fodboldkampen Hvornår er den næste hjemmekamp kommer til at være.?"
 2. 2
  Pick en samtale starter. Nu hvor du har lagt dig i en social situation, vil du sandsynligvis nødt til at have en samtale starter. Kom op og taler til hende er stor, men hvis du ikke har noget at sige efter din bly-in, kan det få akavet hurtigt.
  • Prøv en indirekte samtale starteren. En indirekte samtale starteren er, hvor du bare begynde at tale med hende uden at påpege, hvor smuk hun er. Husk at være selvsikker.
   • "Jeg leder efter en kvindes perspektiv på dette. Jeg var bare at tale med en ven, hvis kæreste slog op med ham. Problemet er, at hun holder ringer ham. Hvorfor gør hun det?"
   • Eller: "Måske du kan hjælpe mig ud Jeg er ny her, og jeg ved ikke rigtig, hvad folk gør for sjov Hvad mener du og dine venner gør i weekenden..?"
  • Hvis du er lidt mere sikker, kan du prøve en mere direkte tilgang. Husk, at denne tilgang har en større chance for tilbageslag, men det kunne også virkelig imponere pigen.
   • "Jeg plejer ikke at sige det, men du er absolut den mest fantastiske pige, som jeg har set i fortiden... 3 minutter. Hej, mit navn er [dit navn]".
   • "Undskyld jeg forstyrrer dig, men du ser alt for godt til at være alene lige nu. Har du noget imod, hvis jeg gå med dig for en lille smule?"
 3. 3
  Arbejde i komplimenter som samtale startere. Alle nyder at blive smigret. Hvis det er i god smag, og du gør det bare nok, kan du gøre et stort indtryk med det samme.
  • "Hej, det er vidunderlige øreringe. Vidste du gøre dem?"
  • "Hej, det er en smuk kjole, vidste du gøre det selv?"
  • "Hej der, kunne jeg ikke hjælpe, men bemærke, hvordan din kjole matcher dine øjne. Det er en flot farve."
  • Uanset hvad du gør, ikke tale om feminine kropsdele, som regel. Næsten alle piger er slået-off, når du taler om deres bryster eller røv. Så du skal ikke skyde sig selv i foden, holde sig til komplimentere hendes hår, øjne, læber eller tøj.
 4. 4
  Må ikke komme på alt for stærk. Kom ind i en samtale er en god start. Men du behøver ikke spørge for meget af hende på den første pass. Hold det lys, og holde det hurtig. Være ude af hendes ansigt på fem minutter eller mindre.
  • Hvis samtalen har ramt en naturlig klippe, skal du ikke være bange for at bare sige: ". Det var rart at møde dig Jeg vil se dig omkring nogle tid?"
  • Hvis samtalen går rigtig godt - hun griner og flirte med øjnene - spørg efter hendes telefonnummer. Bare en simpel, "Hey, kan jeg få dit telefonnummer? Måske kan vi mødes uden for klassen?"
 5. 5
  Holde taler til hende omkring skolen. Én samtale vil ikke altid gøre eller bryde dig, heldigvis. Hvis du ikke har lavet det bedste indtryk på hende første gang, vender tilbage og engagere hende i samtale. Hendes vagt kunne komme ned.
  • Spørg hende spørgsmål at holde hende tale: "Hvad synes du om skolen?" "Har nogen planer for kollegiet endnu?" "Hvilke klubber har du hørt gode ting om?"
  • Fortæl hende sjove historier eller vittigheder. Piger elsker fyre med en legende sans for humor. Hold tingene lys, måske endda en smule sarkastisk. Hvis hun gør grin med dig, må du ikke tage det personligt, og ikke være bange for at grine af dig selv.
  • Være der for hende. Da hun er ud på en svømmetur konkurrencen eller hun konkurrerer i en debat, vise hende, at du holder ved at være der. Hvis hun har gjort det klart, at hun ikke kan lide det, ikke gør dette. Men hvis hun er på hegnet, kan det synke.
 6. 6
  Må ikke sætte hende på en piedestal. En af de største fejltagelser fyrene gør, når vi taler med piger, er at lægge al den opmærksomhed på hende og ikke på sig selv. I stedet piger ønsker at vide, hvor stor en fyr du er. Må ikke prale om dig selv, men forstår det er okay at fortælle hende om de seje ting, du gør i dit liv (f.eks Guitar, Snowboard, Sport, Photography, Jobs, etc.). Der skal være ligevægt mellem de to mennesker her.
  • Bare fordi du validere en pige betyder ikke hun vil validere dig tilbage. Ligesom hvordan du kun validere piger, der er attraktive, vil de kun validere fyre, der er attraktive. Så vise hende, hvordan du er attraktive med dine interesser, overbevisninger, værdier og fritidsinteresser.
 7. 7
  Lukke handlen. En stor fejl fyre gøre er, at de aldrig bede pigen ud til en dato eller aldrig få hendes nummer. De behøver ikke eskalere. Du skal holde på eskalerende de relationer, du har med piger.
  • Eskaler fysisk startende med hemmelige håndtryk at kildre kæmper for at knus og kys.
  • Eskalere konverserende ved at få hendes nummer og taler til hende over telefonen, hvis du er for genert til at gøre det, så bede om deres MSN, Facebook, Myspace eller LinkedIn.
  • Masser af fyrene aldrig bede om en piges telefonnummer. Pigen tager dette som et tegn på, at den fyr ikke kan lide dem. Må ikke falde i dette scenario.

Del 2: selvstændig forbedring

 1. 1
  Har nogle stil. At have en stor sans for mode og tage sig af din hygiejne er to af de vigtigste faktorer for, hvor attraktiv du er til pigerne på din skole. Hvis du i øjeblikket er iført stribede trøjer, akavet søger jeans, og tennissko, er det tid til en forandring. Ordne dit hår, købe nogle skjorter, der passer dig, og begynde at bære flere dapper sko.
  • Forblive clean. Piger er suckers for rene fyre. Brusebad regelmæssigt floss og børste dine tænder to gange dagligt. Du er nødt til at lugte rart at gøre et indtryk.
  • Købe eller finde nogle low-rise, slim fit bukser eller jeans. Hvis du er på tungere side, baggier bukser er sandsynligvis bedre (men ikke fare vild i et hav af stof). Skinny jeans, knus hver tomme af dine ben er nok ikke den bedste pasform, medmindre du er sikker på at du kan trække det ud.
  • Købe eller finde nogle trim krave shirts. Du behøver ikke drager eller stammeledere mønstre på dine skjorter for at imponere pigerne. En simpel plaid, en-tone eller stribet mønster vil gøre.
  • Købe eller finde nogle bløde, enkle trøjer eller jakker. Giv pigerne en undskyldning for at komme tæt på dig. V-halse er i stil i øjeblikket. Crew halse og hættetrøjer også arbejde. Gå med, hvad du tror vil se godt ud på dig.
  • Få en dejlig klipning. Ja, du måske nødt til at skallen ud af mere end 15€ for en klipning. Men det vil være det værd. Kig igennem magasiner som GQ eller Vanity Fair og bringe et billede sammen af ​​en person, der har snittet du gerne vil.
 2. 2
  Vær venlig. Piger er naturligt tiltrukket af fyre, der har en masse "social bevis." For at få social bevis, skal du være "populær", som blot betyder, at du bare nødt til at gøre en masse venner. Så være mere snakkesalig og få at vide de mennesker i din skole, din klasse osv. Altid smile og grine. Prøv at have en god tid med alle. Hvis du søger ikke som om du nyder dig selv, du er en turn-off.
  • Bliv involveret i, hvad du vil. High school kan være svært for en masse af os, fordi vi stadig finde ud af, hvad vi kan lide, og hvad vi ikke. Hvis du har hobbyer, interesser eller kuriositeter, finde andre mennesker, der deler der deler lidenskab. Chancerne er du får sammen med dem.
  • Gør favoriserer for andre mennesker. Lad ikke andre mennesker gå hele over dig og udnytte dig, men hjælpe mennesker, der synes troværdige og anerkendende. Deres sociale bestand vil klatre.
  • Gør ting uden for skolen. Den fyr, der er forbundet til en social scene uden for skolen tiltrækker en masse mennesker (fyre og piger), fordi skolens scene mangler ofte den kant og liv.
 3. 3
  Stå op for din tro. Piger elsker fyre, der har mål i deres liv og stå op for sig selv. Hvis en pige beslutter at betyde for dig, må du ikke acceptere det. Fortæl hende, det var ikke en nice ting at gøre, og være færdig med hende. Må ikke være en total idiot om det selv, men snarere sige det på en følelse af at tale med din lillebror eller søster. Det er harmløst, men du vil være sikker på, de gør det rigtige.
 4. 4
  Må ikke være bange for afvisning. Selvfølgelig er afvisning hard: Ingen ønsker at føle, at de er utilstrækkelige på nogen måde, og at være afvist gør os føler på den måde. Men at blive afvist er en del af livet.
  • Må ikke pin alle dine håb på en enkelt pige. Pin dine håb på hendes, efter at du har startet et forhold, hvis du kommer så langt. Men det er sandsynligvis en smule usundt at gøre det inden da.
  • Hvis du ikke bliver afvist noget af tiden, du ikke forsøger. Normale fyre - fyre ikke navngivne Brad Pitt eller George Clooney - bliver afvist hele tiden. Hvis du ikke bliver afvist, du er ikke at sætte dig selv derude.
  • Holde på at forsøge. Træk dig op, når en pige kaster dig ned. Hvis du sidder og kukkelure om dine problemer, lade dit selvværd tage et alvorligt hit, du faktisk blive mindre attraktivt for andre piger. Prøv at holde glade og tykhudet.

Tips

 • Forpeste ikke hende konstant. Hvis du har fået til det stadium af "venner", ikke tekst hende 24/7 eller budskab hende, når hun går online. Mange et venskab og mulige veninder er gået tabt på den måde.
 • Gør dine intentioner klare og til det punkt, hvis du er bekymret for, at en anden kunne være interesseret i hende. Må ikke langsomt snige i det faktum, at du er interesseret, fordi hun ikke kunne få det eller en anden vil få hende.
 • Husk, være venlig, altid. Må ikke handle alt for vred eller hård. Må ikke handle alt for skvattet eller modtagelige. Hav det sjovt med folk og altid huske at bo i stil.
 • Den ene du mindst venter kunne være din perfekte match.
 • Må ikke forføre. Der er et helt samfund af guys, der brød ned tiltrækning og forførelse i en eksakt videnskab og kunst, der kalder dem selv for "Pick Up Artist Fællesskab" eller "Seduction Fællesskabet". Tjek den High School PUAs Forum ved at google det. Nogle Pick Up Artists du måske ønsker at se på, er Tyler Durden, AFC Adam, Carlos Xuma og meget mere, der kan alle findes inden for PUA samfund.

Advarsler

 • Vær omhyggelig med ikke at fornærme pigen, når du driller hende. Piger i gymnasiet er usikker, så du er nødt til at være forsigtig tider. Husk, at pigerne kunne grine af sig selv og joke, men derefter vende rundt en sige, at du var betyde.