Wkadk

Hvordan man får en pige til at være mere end en ven

Har du har følelser for en pige, du er venner med, men er ikke sikker på, hvordan at vende, at venskab til et romantisk forhold? Her er nogle måder at pege ting i den retning.

Steps

Hvordan man får en pige til at være mere end en ven. Bryd den berøringsfølsomme barriere.
Hvordan man får en pige til at være mere end en ven. Bryd den berøringsfølsomme barriere.
 1. 1
  Vær modig. Er du bange for "pres" hende ind i et forhold, eller "ødelægger" det venskab ved at udtrykke din interesse eller lave et træk? Holder du tilbage i en række forskellige måder? Du er nødt til at forstå, at når du laver andre folks følelser vigtigere end din egen (snarere end at forsøge at finde en lykkelig balance), du kommunikerer til folk (ubevidst) at dine egne følelser ikke betyder noget. Dette gør det ud som om du har lavt selvværd, hvilket er det modsatte af tillid. Mens nogle mennesker er tiltrukket stadigt behagelige hjælpere, måske denne pige er det ikke. Hvis du mener, det er tilfældet, kan du læse Hvordan til at bryde "nice guy" stereotypt.
 2. 2
  Bryd den berøringsfølsomme barriere. For mange piger, en stor skelnen mellem "venskab" og "forhold" er den måde, de rører. Der er flere platoniske måder at røre nogen, og mere romantiske måder, og grænsen er forskellig for forskellige mennesker. Men hvis du er bange for at røre hende den forkerte vej, i det omfang, du tøver, og aldrig røre dem først, dine intentioner er gode, og alle, men din "touch lammelse" er ikke hjælpe dig på alle i den romantiske afdeling. Tag et par små "touch risici". Må ikke bare altid vente for dem at gøre det først. Hvis hun ikke kan lide det, vil hun helt sikkert lade dig det vide. Men røre nogen kommunikerer til dem, at du finder dem attraktive, og også, at du er rimelig sikker. Begge disse ting kan gøre hende til at føle mere tiltrukket af dig. Læs flere tips Hvordan at røre en pige.
 3. 3
  Flirt. En stor del af at være charmerende er at vide, hvordan man flirte, og de ​​mennesker, der er bedst til at flirte er mennesker, der altid er i en legende og afslappet sindstilstand. Det er det modsatte af at være seriøs, nervøs, eller snerpet. Hit på hende hele tiden. Skjul i et almindeligt syn. Gør det til et punkt til at gøre hende altid opmærksom på, at han / hun er din idé om søde, sexet og sød - selv når andre er omkring. Og komplimentere hende. Piger er suckers for komplimenter. Sig noget lignende, "Wow, du ser godt ud i dag" eller "Du er sådan en god ven." Må ikke komplimentere dem til meget selv. Det kan synes lidt utryg for dem.
 4. 4
  Gør spændende ting sammen. Være spontan. Tag hende et sted hun har aldrig været. Må ikke bare være en, hun føler sig godt tilpas med, være nogen, hun er spændt på at se, fordi hver dag, du har noget nyt at snakke om, noget nyt at prøve. Guide hende. Skal du på et nyt eventyr sammen, er stor indstilling for gnister en romantisk obligation.
 5. 5
  Finde ud af, om der er nogen chance hun føler på samme måde. Start sondering, meget forsigtigt - at holde tingene meget lys, og bruge humor til at forhindre tingene i at tage en alvorlig drejning, men når du hører et fingerpeg, forfølge dette spor. For eksempel, siger hun, "Jeg hader bare at fyre altid vise sig at være ryk." Du siger, "Så betyder det, at jeg har en chance, så?" Derefter wink og grin. Men se for hendes reaktion. Hendes kropssprog kan give dig en reel indikation af, hvorvidt hun overvejer at meget mulighed.
 6. 6
  Lær at acceptere din platonisk forhold. Hvis hun reagerer på din bekendelse med afvisning, har du intet andet valg end at acceptere det. Være nådig og forståelse og forsikre din ven, at du har haft disse følelser i nogen tid, og det har ikke påvirket dit venskab endnu. Dog kan det være nødvendigt at tillade en vis afstand for at udvikle for at sætte noget plads mellem, hvad du håbede ville ske, og hvad du nu indser, er virkeligheden i din situation. Lad ikke så stor afstand udvikler, at du gør det muligt at belaste dit forhold, men - uanset hvor akavet du måske føler, bare gå gennem beslutningsforslag, og handle som alt er normalt. Sætte den ene fod foran den anden er svært nogle gange, men blot udseendet af alt bliver i orden, er ofte nok til at tage fat, og snart alt virkelig er okay.

Tips

 • Være sikker på dig selv.
 • Forsøg ikke alt for svært at imponere en pige, nogle gange er du nødt til at være rolig og tålmodig om situationen.
 • Giv hende en overraskelse til stede.
 • Spørg hende ud på en date.