Wkadk

Hvordan man får en kæreste i midten skole

Hvad der følger er nogle tips og strategier for at få en kæreste så tidligt som middle school. Hvis du er ny til dating, eller hvis dette er dit første forsøg, disse tips, afhængigt af hvordan du bruger dem, kan hjælpe dig med at få den pige, du har haft dit øje på! At være vellidt og venlig vil altid hjælpe, hvis du er oprigtig og ikke alt for vægelsindet (ikke overfladisk eller glemsom). Husk, piger i midten skole er på det mest følelsesmæssige stadie i deres liv, og som har en kæreste ville gøre det så meget bedre.

Steps

Hvordan man får en kæreste i midten skole. At være vellidt og venlig.
Hvordan man får en kæreste i midten skole. At være vellidt og venlig.
 1. 1
  Sig "hej", når du ser hende i gangen. Sørg for, at hun i det mindste ved, hvem du er. Gør øjenkontakt og smil på hende, når du ser hende i gangen. Få en grundlæggende venskab med hende. Det kan være hårdt, men du vil vænne sig til det.
 2. 2
  Hav en dejlig samtale. Lyt til hende. Hvis du ønsker at være i stand til at komme sammen, du har fået til at lytte, når hun taler og reagere på en tankevækkende måde. Ikke bare "ja" eller "uh-uh", men mere som noget, hvor du rent faktisk kan sætte i input. Hvis du reagerer boringly hun vil synes, du keder med hende, og hun kunne forsøge at komme videre. Se om du deler de samme interesser. Hun vil synes, du er cool, hvis du gør nogle af de samme ting, hun gør. Men ikke bare altid er enige med hende, da hun vil tænke der er noget galt med dig. Piger også gerne det, hvis du taler intelligent på dem (hvilket betyder ALDRIG kalde en pige "babe" eller "girl", i hvert fald ikke ofte) Når du kommer til at kende hende og få venner med hende, skal hun begynde at sige "hej", og tale med dig hver så ofte.
 3. 3
  Vis hvad der er godt om dig. Uanset om du har god sportsånd, eller du er interesseret i hunde, uanset hvad det er, vise hende dette. Vær dig selv!
 4. 4
  Tal med hende i klassen eller ved fritidsaktiviteter du deler. Sørg for at tale med hende, når du får chancen. Om ikke andet vil det gøre hende føle sig speciel.
 5. 5
  Hvis hun er genert eller en »nørd 'eller' nørd 'hun er ekstra speciel. De fleste nørder og sky mennesker ikke får spurgt ud meget ofte. Men prøv ikke at bruge dem. De vil se lige igennem dig. Dette er endnu mere så når pigen er moden for sin alder.
 6. 6
  Hvis pigen er moden, ikke handler dumt eller hun vil være ud af der hurtigt. Hvis du har umodne venner, og hun stadig hænger ud med dig og dine venner det betyder, at hun skal virkelig godt lide dig.
 7. 7
  Læs hendes kropssprog. Hvis hun føler sig utilpas over noget, vejlede samtalen til noget andet. Du skal dog ikke holde sig til super sikker emner som, hvad hun gjorde den dag. Hvis hun holder op med at tale, se hvad der sker, når du genstarter samtale med et nyt emne. Uanset hvad der sker, altid være opmærksom på hendes svar.
 8. 8
  Spark hendes interesse. Spørg sine ting, ville du ikke spørge en videnskab partner. Spørg hende om hendes foretrukne farve eller sang. Ønsker hende Happy Holidays eller Tillykke med fødselsdagen (Hvilket betyder, at du nødt til at finde ud af, når hendes fødselsdag er), er det ikke for meget at gøre hende et kort. På Valentinsdag, købe hende en blomst fra skole og sende det til hende fra en hemmelig beundrer. (Hvis hun er smart, kun sende det til hende, hvis du vil have hende til at finde ud af, vil hun finde ud af det. Selv hvis hun har til bruge håndskrift analyse.) Hvis du ikke vil have hende til at finde ud af, få en ven til at skrive det for dig. Du kan også smutte notater i sin skab. Dette virker oftere så du måske tror. Hvis hun ikke bliver stillet ud ofte (eller selv hvis hun gør) hun vil blive smigret. Selvom hun ikke synes interesseret i drenge eller dating, kan hun være en meget god skuespiller.
 9. 9
  Spørg dig selv, hvis du kan lide hende for den person hun er. Dette betyder personlighed, interesser, og så videre. Selvfølgelig kan du ikke vide disse ting om hende endnu. Hvis alt hvad du ved om hende, er, hvordan hun ser ud, så ser alene er fint for nu. Men som du bevæger dig på, kan udseende ikke være den eneste grund til du ønsker til dato hende, ej heller kan popularitet.
 10. 10
  Være der for hende. Da hun har noget på hendes sind, så spørg hende, om hun ønsker at tale om det. Når du ved, at hun har en sports spil, en dans betragtning, eller noget lignende, gå ud og se. Faktisk går til en af ​​hendes praksis én gang og en while.Or hvis hun ikke er til sport, læse hendes artikel i avisen og give ægte positive tilbagemeldinger. Hvis hun ikke er meget i ekstra aktiviteter, bare komplimenterer hende på nogen "As" eller achievements.It vil vise hende, at du ikke bare der for spillet, men du er der for hende. Wave på hende fra tribunerne, men ikke på en dårlig timing, hvor man kunne rode hende op. Dette kan være omsorgsfuld og charmerende. Det vil gøre hende ønsker at være tættere på dig. Må ikke købe hendes ting, bare gøre dagligdags pæne ting. Giv hende en skulder at græde ud ved. Sørg for at du bemærker, når hun forsvinder eller er for sent til klassen. Spørg hende, om hun er okay. Eller hvis hun forsvinder, finde hende. Chancerne er hun ked af noget og ønsker komfort. Hun kan endda ved at forsøge at få dig bemærke hende. Eller se om du bemærker hun er gået. Det kan være en test, ikke svigte!
 11. 11
  Undersøg, om hun er interesseret. Hvis du helt vil pigen. Måske endda din første crush, er der en god chance for hun kan lide dig også. Tag "Er hun lide mig quiz". Hvis det siger hun kan lide dig, skal du ikke være bange for at fortælle hende, hvordan du føler om hende. Hvis du kan lide hende, og du er for genert til at fortælle hende, chancerne er, at hun er genert også. Traditionelt spørger drengen pigen ud. Hvis hun er genert, følge traditionen! Må ikke vente for hende at fortælle dig. Selvom hun virker hård og har endda spøgefuldt truet dig, og du ven (r). Hun kunne stadig være genert. Især hvis hun har været i fortiden.
 12. 12
  Tal med hendes venner. Hvis du kender, har en betroet bedste ven, og du ser hende i en klasse (at dit crush er ikke i) spørge hende, om din knuse kan lide dig eller taler om dig. Ligesom før, formentlig den pige kan lide dig, så hvis hun gør, hendes bedste ven formentlig kender. Hendes bedste ven kan ikke vide, men det bare kan betyde, at hun er genert over hendes crush.
 13. 13
  Støde ind i hende. Lær sin tidsplan, så prøv at støde ind i hende på gangen på vej til hendes næste klasse og strejke op en samtale. Men du behøver ikke være en slyngplante. Altid har en undskyldning for at støde ind i hende og ikke lyve, hun kan kende din tidsplan også. Gå med hende til delte klasser. Indhente hende på gangen. Inviter hende til at gå med dig og din ven (r).
 14. 14
  Find hende, når hun er alene, og hvor det er et roligt sted. Spørg hende, om hun ønsker at gå ud med dig. Hun vil sandsynligvis være nervøs ved første, men give hende et minut. Må ikke få din ven til at komme med dig, eller værre, at gøre det for dig.
 15. 15
  Spørg med tillid. Må ikke være kæphøj. Du er nødt til at vise hende du er fortrolig med hende, og at du er klar til engagement. Og ikke blive intimideret, hvis du er kortere end hun er. Hvis hun virkelig kan lide dig, vil hun ikke noget imod.
 16. 16
  Da hun gør hendes beslutning om, hvis hun ønsker at komme sammen, respektere hendes beslutning, selv om hun siger nej. Og hvis hun siger ja, klappe dig selv på ryggen, har du lykkedes! Og husk, hvis hun siger nej, aldrig smide en raserianfald, der gør dig til at ligne et barn, bare sige, 'det er OK, men vi kan stadig være venner? " Det ganger dine chancer, hvis du spørger hende ud igen. Hvis hun siger ja, ikke gå op til dine venner 5 minutter senere og give dem high fives og handle som om du er manden. Det er en stor turnoff.
 17. 17
  Undgå almindelige fejl. For at øge dine chancer for at hun blev tiltrukket af dig, aldrig:
  • Spørg en pige ud af mere end en gang om ugen
  • BEG en pige til at gå ud med dig
  • Prøv at kysse en pige efter / hvis hun siger ja, medmindre du er på datoen eller ting synes at gå godt
  • Ignorer din knuse, hvis hun siger nej, eller du har ikke spurgt
  • Vent til pigen til at spørge dig ud. De fleste vil have dig til at gøre det første skridt

Tips

 • Vær sanitære! En pige vil aldrig vil have en dreng, der ikke vasker sine hænder eller børste sine tænder. Så tage brusere, vaske dine hænder, rense dine briller, børste dine tænder, og sådan noget.
 • Aldrig give andre piger mere opmærksomhed end hendes Også når fortæller piger du kan lide dem, synes ikke så aggressive,. Siger det rart og blid.
 • Timing er alt. Selv om det vil betyde mindre når forholdet er etableret, i starten det rigtige tidspunkt, rette sted og rette stemning kan gøre hele forskellen på, hvordan hun reagerer. Dette gælder især for at vælge den bedste tid for "vendepunkter". Eksempel, når du spørger hende ud om den "første date", eller når du bede hende om at gå fra "bare ven" til "kæreste".
 • Må ikke begynde at gøre disse på én gang. Langsomt bygge op til det. Hvis du pludselig ændrer sig, vil hun synes, du er kinda uhyggelig.
 • Forsøg ikke at handle som du er meget cool, eller som du er den stud af skolen. Prøv at være dig selv og fortælle hende, hvordan du rent faktisk føler om hende. Sig hvad du virkelig gerne om hende.
 • Gå til en skræmmende film, vil hun kæle, men sørg for at du ikke er bange selv, eller du er en god skuespiller. Og hvis du gør det gabe farten, hvor du lægger din arm omkring hende, at hun vil højst sandsynligt latter. Bare gør det, ikke gør en undskyldning.
 • Må ikke være genert, fordi chancerne er, hun er lige så nervøs som dig. Må ikke lægge alt arbejdet på hende, fordi det bare gør det sværere på hendes (og dens virkelig svært at hente hende, hvis hun er genert, så prøv at få hende overbevist).
 • Husk, du er ung. Tag det langsomt. På den første date at gøre noget simpelt som en film, ser naturen dokumenter, eller hjælpe hende med lektier.
 • Læs Googles hvordan pigerne får drengene til at lide dem! Dette vil sandsynligvis give dig nogle ideer til måder at fortælle om piger som du, ligesom at røre deres hår eller gå ud af deres måde at tale til dig.

Giv aldrig op på en, du elsker, men husk aldrig at græde for dem, der ikke fortjener dine tårer.

 • Gå med den stil af skolen. Hvis det er jagter piger at få dem til at lægge mærke til dig og til sidst lide dig, så gør det. Hvis det er den hurtige metode for dig at spørge hende ud, så lære så det går. Hvis det er alle på udseende, derefter arbejde på det. Men efter din gå ud, være rart, og lade folk vide, venner hader det, når du går ud med nogen og ikke fortælle dem.
 • Hvis hun tilbød dig at du ikke skal betale, være sig selv og sige "Please, lad mig betale" På en pæn måde, og smil. Hvis hun tilbyder at betale, foreslår "gå hollandsk" (dette betyder, at du opdele regningen). Husk hun gjorde tilbud, så du skal ikke betale.

Advarsler

 • Nyd din tid med hende, men ikke blive besat!
 • Husk ikke at opføre sig som en helt anden person, når du er sammen med hende, fordi hun måske ikke lide dig senere, når du gør noget selv.
 • Overdreven drilleri vil vende en pige fra, eller hun bare kunne få blandede budskaber. Hvis du virkelig lide hende, så lys, enkle vittigheder, intet også sårende.
 • Må ikke være for teatralsk ellers vil hun ikke lide dig. Vær venlig, men ikke handler som en pige (medmindre du er en pige). Holde hendes hånd, hvis det er det rigtige tidspunkt.
 • Må ikke gøre den første dato stort, ellers vil hun synes, du er desperat, og du ikke ønsker, at (f.eks Hvis hun kan lide baseball, gå til en high school eller midt skole spil og købe hende noget simpelt som pizza eller slik!).