Wkadk

Hvordan finder en kæreste, hvis du aldrig har haft en

Der kommer et tidspunkt, hvor fyre ønsker at vokse op, moden, og finde en fornuftig kæreste, der ikke er en blowup dukke, en imaginær ven, eller at hot pige på tværs af gaden, der bare set dig kigge på hende gennem kikkerten. Yeah, dem dem lige ved siden af ​​dit vindue. Nå, anyway, sidder lige tilbage og lære at finde en kæreste, hvis du aldrig har haft en.

Steps

Hvordan finder en kæreste, hvis du aldrig har haft en. Har en anstændig garderobe.
Hvordan finder en kæreste, hvis du aldrig har haft en. Har en anstændig garderobe.
 1. 1
  Være modne. Et forhold kræver et niveau af modenhed til at beskæftige sig med en anden person, og kræver at du er ansvarlig for dine egne handlinger. Hvis du ikke kan beskæftige sig med problemer med en anden person, kan du lige så godt ikke være i et forhold. Hvis du ikke er i stand til at være ansvarlig og / eller modne, kan du blive nødt til at vende et nyt blad, og starte nye gode vaner. Dette omfatter også at være ydmyg og opmærksomt spørge til råds om din personlighed. Alle vil have deres egen mening, så spørg en masse mennesker.
 2. 2
  Vær hygiejnisk. Købe nogle deodorant, cologne, aftershave, og noget at have dig lugte godt. Den sidste ting en kvinde ønsker at lugte på en fyr er den samme lugt, som hun bemærkede i hendes skrald morges. Få en haircut og sørg for at få en regelmæssigt. Sørg for at du også børste og tandtråd regelmæssigt også. I det lange løb er mere hygiejnisk bevidst vil gøre dig mere imødekommende.
 3. 3
  Har en anstændig garderobe. Køb nogle ordentlige tøj. Ingen kvinde, jeg nogensinde har kendt er faldet for en fyr, der ligner han bare gik ud af en dum tøj contest og vandt. Hvis du har nogen erfaring med mode, så fortvivl ikke! Besøg din lokale bladkiosk eller narkotika butik og få et modemagasin. Eller se på, hvad de fleste andre mennesker er iført. Må ikke forveksler mig med at fortælle dig at være ligesom alle andre, kan du være original, men ikke gå ud over original og ind sindssyg. Du skal også behøver ikke at bruge en masse penge, bare kigge efter nogle ordentlige ting, spørge nogen til at gå med dig at udvælge dit tøj.
 4. 4
  Mød kvinder. Nu, at du ser godt ud, lugte godt, og føle sig godt, her er den sjove del. Start og Bliv omgængelig. Må ikke være genert, deltage i en klub, gå til parter eller et sted, hvor man kan møde mennesker og praksis socialt samvær med kvinder. Tag en dans lektion eller deltage i en sportsklub. Du ønsker at møde masser af kvinder, ikke bare for at finde en kæreste, men også for at finde den rigtige for dig. Vær sikker på at tale op, starte en samtale, læse deres reaktioner, lære dem at kende, og forsøger altid at have en god tid. Vigtigst er det, smiler!
 5. 5
  Foretage et træk. Når du kommer til at kende dem, og de synes komfortable omkring dig, finde ud af, om de er single. Hvis de er, så spørg hende ud til kaffe eller til en film. Vær sikker på at vide, hvordan man behandler en kvinde. Hvis du bliver afvist, hage op! Der vil være flere chancer, så holde på det! Vær dig selv også! Ingen pige ønsker at have en fyr, der forsøger at fungere som nogen, at du ikke!
 6. 6
  Prøv at vise din følelse til hende, ligesom når man møder hende, du har brug for at smile til hende og altid være i nærheden af hende, når hun er alene eller har problem. Gør hende til at grine eller glad som at fortælle en vittighed, og især at være en helt for hende.

Tips

 • Altid.
 • Opbygge selvtillid
 • Være høflig.
 • og spise sundt. Det vil øge din selvtillid og kvinder er naturligt tiltrukket af en egnet han.
 • Lær at tale med en kvinde.
 • Få et job, hvis du ikke allerede har en. Et job viser, at du er i stand til og ansvarlig.
 • Bliver bare venner eller være i "vens zone" er ikke nødvendigvis et dårligt sted at være, fordi hun normalt har venner, du kan mødes. Du kan også lære mere om kvinder gennem denne oplevelse.