Wkadk

Hvordan at få en emo kæreste

Det kan synes svært at få en emo kæreste, men det er faktisk ikke så svært, hvis du ved hvordan man gør det. Følg disse trin for at øge din chance for at vinde en emo pige over.

Steps

Hvordan at få en emo kæreste. Komplimenterer pige på hendes udseende.
Hvordan at få en emo kæreste. Komplimenterer pige på hendes udseende.
 1. 1
  Gain emo stil. Husk, ville de fleste emo piger være meget mere interesseret i en emo fyr. Få emo hår, tøj og kender alle de populære bands. Hvis du ikke er i emo stil allerede, ikke ændre sig drastisk i løbet af et par dage. Du ønsker at langsomt lethed i den stil, så du ikke synes som en poser. Men hvis du virkelig ikke emo og du ikke kan lide musikken eller stil, MÅ DU IKKE SKAL VÆRE EMO. Sure de kan lide mørke emo fyre, men hvis de kan lide dig, de vil date dig, uanset hvad klike du tilfældigvis til at falde ind. Det er bare nemmere, hvis du er emo.
 2. 2
  Komplimenterer pige på hendes udseende. Emo piger tendens til at være besat om deres udseende, især deres hår. Hvis de ændrer deres hår for en dag, bringe det op og sige, at du kan lide det. Det vil gøre dem føle sig godt om sig selv, og vil føle sig meget mere trygge ved dig, at du respekt - og vil - deres stil.
 3. 3
  Være rene. Husk at tage brusebad, slid deodorant og vaske dine hænder ofte. Selv ikke bære alt for meget deodorant, men nok, at du lugter godt. Piger - herunder emo piger - som en god ildelugtende fyr. Chancerne er, de vil komplimentere dig på din lugt. Selv om det ikke altid er sandt. En god fjerdedel af ligesom deres mænd lugte naturligt, så du måske bare nødt til at være opmærksom på hendes hygiejne og forsøge at være på samme måde. Nogle kan lide deres mænd lugte uden duft, og andre kan lide dem ildelugtende ligesom Bo og prutter.
 4. 4
  Være i stand til at holde en anstændig samtale på populære, og lokale bands. Emo piger er til rock bands. Gør forskning. Hun vil sandsynligvis opdrage bands, spørger, om du har hørt om dem. Du vil synes langt mere interessant, hvis du kender nogle bands, som hun kender, og du kan have behagelige samtaler. Bemærk, at hvis du ikke kender et band, der er bragt op, ikke lyve. Indrøm, at du ikke kender dem, bede hende om at forklare dem. Lad hende tale, ikke afbryde.

Tips

 • Må ikke være en idiot! Emos hader folk som. De vil hellere date en genert og beskedne rolige fyr end en højt og modbydelige fyr, der alle tror er sooooo cool.
 • Nogle gange, hvis du kan lide en pige, du føler dig genert over for dem. Det er ok at føle genert, men ikke undgå dem, eller gøre store omveje for at undgå dem. Dens indlysende, hvorfor...
 • Kend de populære bands og musik.
 • Emo piger elsker romantiske fyre. Hvilke typer af fyre tror du er i romaner og digte, de læser og skriver? Gode ​​gaveideer, når du er dating er sorte roser, håndskrevne kærlighedsdigte med citater fra deres yndlingssange, det er alle gode.
 • Vær ikke bange for at vise dine følelser. Må ikke bare begynde at græde uden grund, men hvis du skjuler dine følelser og ikke tale om, hvordan du føler, du vil aldrig gøre det med en emo pige.

Advarsler

 • Drej ikke 'emo' natten over. Dette vil gøre dig virke som om du bare vil have opmærksomhed. Nem ind i stilen!
 • Hvis du bliver afvist ikke besætte over det, der er mere søde emo piger efter alle.