Wkadk

Hvordan man får en pige til at kunne lide dig, når hun kan lide en anden

Har du nogensinde set en god leder pige og så senere finde ud af, at hun har taget? Det sker en masse! Denne artikel bør hjælpe dig med taget piger. Du er nødt til at bevise, at du er bedre end hendes nuværende kæreste, og derefter gå derfra. Hvis en pige allerede gjort op hendes sind, er der ingen mening i at forsøge. Kun læse denne artikel, hvis du mener du har en chance. Læs kropssprog og information fra veninden for at se, om hun bekymrer sig for dig eller ej.

Steps

Hvordan man får en pige til at kunne lide dig, når hun kan lide en anden. Få at vide hendes venner.
Hvordan man får en pige til at kunne lide dig, når hun kan lide en anden. Få at vide hendes venner.
 1. 1
  Vær dig selv. Forsøg ikke at imponere hende med masser af fancy ting. Husk, at piger som drenge, der er sig selv og ikke show-offs. Show-offs er Turn-offs. Hvis du har et særligt talent, gøre det kendt! Husk aldrig at prøve at være en anden. Være tilfreds med dig selv, og hvis hun ikke ønsker det, det er hendes tab.
 2. 2
  Tal med hende. Hun vil ikke lide dig, hvis hun ikke kender dig. Tal med hende personligt, ikke på instant messenger eller Facebook. Tal med hende om emner, hun kan være interesseret i. Hvis du kender hendes venner, vil dette være en stor fordel. Spørg hendes venner, hvad hun kan lide, og derefter tale med hende om den slags ting. Hun vil ikke ønsker at tale om noget, som hun knap nok kender.
 3. 3
  Flirt. Ikke for meget, men lige nok til at lade hende vide, at du ønsker at være lidt mere end venner. Drille hende om hendes hår og bare flirte.
 4. 4
  Få at vide hendes venner. Når du og hendes venner er cool, så prøv at få nogle snavs på pigen. Genlæse trin to for mere information om, hvad venner kan gøre.
 5. 5
  Ophold i nutiden. Aldrig opdrage hendes ex-kærester. Hvis du gør, vil hun altid tænke på ham, hvilket igen vil medføre hende til at kunne lide ham mere end dig. Det kan også bringe dårlige minder, så af hensyn til jer begge, ikke tale om fyre fra fortiden!
 6. 6
  Være der for hende. Respekterer hende og hjælpe hende med noget, men bare ikke være alt for støttende. Hvis du er for støttende, vil du blive anset for bare en ven, og vi ønsker ikke at!
 7. 7
  Byg hendes tillid. Tillid er, hvad en af ​​de vigtigste ting, en pige ønsker i en fyr. Når hun ved, at hun kan stole på dig, vil hun være mere åbne om alt. Være interesseret i alt, hvad hun siger, fordi hun mest sandsynligt vil bede dig om hjælp senere.
 8. 8
  Vær sentimental omkring hende. Piger temmelig meget elsker en følsom fyr. Ikke for følsom, selv om. Fortæl hende, hvordan du føler om livet, etc.
 9. 9
  Ros hende. Piger elsker det, når fyrene tale om dem på en god måde. Bare ikke komplimentere hende for meget, fordi det kan få hende på nerverne.
 10. 10
  Tag det langsomt. Må ikke fortælle hende, du kan lide hende endnu. Vent med at se, om hun holder taler om hendes ex-kæreste, og så fortælle hende.
 11. 11
  Må ikke fortælle nogen venner, du ikke kan stole på det. De kan fortælle folk, og de kunne fortælle hende. Pigen vil stoppe taler til dig.
 12. 12
  Er ligeglad med hvad andre mennesker tænker. Du er et unikt individ.

Tips

 • Grundlæggende kan du bare være dig selv, det vil bygge dit forhold og der er ikke noget galt.
 • Må ikke bruge al din tid på skolen eller i nabolaget omkring hende. Hun har brug for plads også. Men når alle dine venner har veninder, når du begynder at føle jaloux, måske, at pigen føler på samme måde også, så gøre det kendt. Når du er klar til at tilbringe en masse tid med en pige, så gå videre. Spørg hende ud. Hvis hun siger nej, ikke flipper ud, er det ikke enden af ​​verden, bare holde dit hoved op. Og hvis en pige spørger dig, er det hjerteskærende, hvis hun hører dig sige nej, især hvis hun arbejder op mod foran dine venner. Må ikke sige nej foran dine venner bare at lyde cool, selv om du kan lide hende. Hvis du fortæller hende, ja dagen efter, og sige, at du ikke ønsker at sige ja foran dine venner, vil hun hader dig, fordi hun vil synes, at du ikke er klar til at dele offentligt og er for flove over at fortælle nogen, at du er dating hende. Følg disse tips og du vil være dating på ingen tid.
 • Gør hende til at føle, at hun er værd.
 • Hvis du ser den pige, du kan lide trist og drengen hun kan lide bemærker ikke, gå op til hende og spørge "Hvad er der galt?" og trøste hende, chancerne er hun vil synes, du er tankevækkende og omsorgsfulde og hun vil synes drengen hun kan lide er ligeglad hvordan hun føler.
 • Have et liv i din egen. Må ikke bruge al din tid på at forsøge at få hende. Hey, husk, at du har et liv også.
 • Sørg for at du har plads i dit liv for hende. Hvis du ikke kan finde tid til at gå på en dato eller noget lignende, ikke engang gider. Piger kan lide fyre, der kan tilbringe noget tid sammen med dem.
 • Må ikke være for anmassende. Lov afslappet og bliver nære venner.
 • Tag dig god tid. Piger kan ikke lide at være forhastet.
 • Når du føler dig tryg spørge hende ud, når hun holder op med at tale om hendes ex.
 • Sørg for, at hun er forelsket i dig.

Advarsler

 • Må ikke være alt op omkring hende, give hende noget plads.
 • Før du går efter hende, sørg for at det er virkelig det værd. Du ønsker ikke denne pige i sidste ende lide dig, bare for at finde du ikke kan lide hende mere.
 • Må ikke se under halsen, kan hun tror dine mere interesseret i hendes bryster i stedet for hendes ansigt.
 • Må ikke flirte med sine venner, fordi hun måske få det forkerte indtryk, og hader dig.
 • Forsøg ikke at gøre alt for hende på en tvangspræget måde, men gør tilbyde at gøre små ting for hende (såsom at holde åbent en dør), hun vil lægge mærke til det og synes det er sødt.
 • Må ikke købe hende roser - de er blevet stereotype. I stedet spørger hende, hvad hendes yndlingsblomst er, og finde det og give det til hende.
 • Må ikke komme for tæt på sine venner eller hun vil synes, du bruger hende til at komme tættere på hendes ven.
 • Ser ikke alt for dybt ind i hendes øjne.

Ting du behøver

 • Gode ​​samtale færdigheder