Wkadk

Hvordan man laver en pige tiltrukket af dig

Har du nogensinde fundet dig selv stående ved siden af ​​en pige, som du virkelig gerne, men kan ikke synes at få hende til at lægge mærke til dig? Nå her er hvordan at vise hende du er interesseret og forhåbentlig gøre hende interesseret i dig!

Steps

Hvordan man laver en pige tiltrukket af dig. Prøv at handle 'cool' i nærheden af hende, men ikke over gøre det.
Hvordan man laver en pige tiltrukket af dig. Prøv at handle 'cool' i nærheden af hende, men ikke over gøre det.
 1. 1
  Prøv at handle 'cool' i nærheden af hende, men ikke over gøre det. Sommetider handler som du er hård mod en anden person foran hende kan gøre hende tror, ​​du er bare en bølle, og det kan skræmme hende væk, eller bare være helt slukket!
 2. 2
  Når du går ud med den pige, du altid ønsker at se godt ud. Det kan synes dumt at gå ud ser pæn eller rent faktisk lægge nogle kræfter i dit udseende, men det kan gøre hende føle sig speciel. Hvis du går ud iført den samme tøj, som du gjorde i går det vises, at du er ligeglad, og kan gøre hende til at føle dum, (fordi pigerne normalt tilbringer en masse tid 'fastsættelse sig op ").
 3. 3
  Hvis du går ud til en fest, og du vil have hende opmærksomhed sørge for at give hende din opmærksomhed. Må ikke være utryg og stirrer hende ned, men sørg for, at du giver en betydelig mængde af opmærksomhed til hende, (medmindre hun er tydeligvis ikke interesseret derefter tilbage off!). Taler til dine venner, og lejlighedsvis andre piger er i orden, men sørg for at du ikke er over gør det med opmærksomhed på andre piger. Den sidste ting du ønsker, er for hende at tro, du er en spiller, selvom du er.
 4. 4
  Lugte nice er nok den # 1. ting du kan gøre for at gøre en pige interesseret i dig. Piger kan ikke synes at lægge mærke til, at du lugter rart, men hvis du gør, vil det helt sikkert vende hende på. Må ikke-jeg gentager-ikke over gøre det selv. Du er nødt til at sikre din ikke at lægge for meget eller for lidt. Men den perfekte mængde cologne vil helt sikkert gøre et indtryk.
 5. 5
  Selvom det ser ud som piger beundrer selvtillid, og de ​​gør, de ikke kan lide for meget selvtillid. Lade nogle af dit indre nervøsitet er undertiden godt. At lade dem vide, at de gør dig nervøs kan efterlade en pige tænker om dig længere. De kan overveje, hvorfor du var nervøs og huske hvor søde de troede, du var, og fyre, som er sød er ikke dårligt, piger som drenge, der er tillid i sig selv, hvilket betyder måske vise dem, at din virkelig er nervøse omkring dem.
 6. 6
  Taler til piger kan tage bolde, men det er noget, du er nødt til at gøre for at gøre en pige interesseret i dig. Nogle af de vigtigste ting at huske på, når vi taler til hende, er at give hende din fulde opmærksomhed. Må ikke gå ser på andre piger, eller rum, eller endda din mobiltelefon. Hvis din ven kommer over og begynder at tale til dig fortælle dem til at vente, fordi den pige, du talte med var blevet afbrudt. Dette kan efterlade det indtryk på hende, at du pleje, og du ikke bare foregiver at lytte. Hvilket bringer mig til et andet centralt faktum, er du nødt til at lytte til, hvad hun siger. Converse tilbage til hende med spørgsmål og kommentarer om, hvad hun siger. Selv jeres mening er vigtig. Den sidste ting du ønsker at gøre, er at svare med blot en, okay, eller yeah, medmindre der er intet andet at sige.
 7. 7
  En ting, som vi alle kender kvinder er, at være centrum for opmærksomhed altid gør dem til at føle godt. Ikke at nævne, selvom du måske ikke kender det, pigerne tilbringer masser af tid på sig selv om morgenen, eller når de er klar til at gå ud, nogensinde spekulerer på, hvorfor? De ønsker din opmærksomhed! Så næste gang du er omkring en pige som du kan lide, eller du er tiltrukket til at prøve komplimentere hende, undtagen den ene ting, du ikke ønsker at komplimentere er deres skjorte. Siger, "Jeg kan godt lide din skjorte," kunne give indtryk af, at du var stirre på hendes bryster. Prøv i stedet at komplimentere hendes hår, selvom det ikke er op og ser ud som om hun brugte en hel time på det, vil det øge hendes selvtillid og gøre hende føle sig godt om sig selv.

Tips

 • Lugte godt er en af ​​de øverste 3 ting piger huske om dig.
 • Bruge tid på dit udseende er vigtig. Må ikke gå over bord, men sørg for, at du kam ud dit hår, og vask dit ansigt, før du går ud.
 • Hvis en pige fanger dig at se på hende, det er okay, ikke føler dum, det betyder blot, at hun kigger på dig også. Cracking et smil eller grine over det vil lette tingene op.
 • Sørg for at give hende din opmærksomhed, og sørg for hun ved du opdager hende. Hun vil blive tiltrukket af en fyr, der bekymrer sig om hende.
 • Holde øjenkontakt når du taler med en pige er meget vigtigt at gøre hende vide, at du lytter til, hvad hun siger.
 • HUSK: Hold et åbent sind! Hvis du føler sig afvist af pigen du kan lide ikke dvæle ved det! Giv hende plads og se hvad der sker.

Advarsler

 • Hvis en dato ikke går godt, og hun synes ikke at ønsker at tale med dig, acceptere det kan være tid til at komme videre.
 • Altid har pastiller på hånden, så du ikke taler til hende med dårlig ånde.
 • Børst dine tænder før du går ud og efter at gå ud med hende.
 • ALDRIG gå overbord forsøger at få en pige til at blive tiltrukket af dig, hvis hun ikke er interesseret i dig, så skal du ikke presse hende, der kan gøre hende til at føle dårlig og måske gøre hende foregive, at hun kan lide dig, så hun ikke føle sig skyldig.

Ting du behøver

 • Deodorant og Köln-Du skal bruge begge dele!
 • Aftershave
 • Dejlig tøj-Ikke gamle og lasede
 • En imødekommende personlighed