Wkadk

Hvordan undgår nogen

Ønsker du at holde sig ude af en andens måde? Læs dette, og du kan undgå denne person for godt!

Steps

Hvordan undgår nogen. Finde ud af hvorfor du forsøger at undgå denne person.
Hvordan undgår nogen. Finde ud af hvorfor du forsøger at undgå denne person.
 1. 1
  Finde ud af hvorfor du forsøger at undgå denne person. Har de genere dig? Er de betyder for dig? Sørg for at du har en god grund, og er du ikke bare undgår den person, for ingenting.
 2. 2
  Tænk over, hvor denne person er mest sandsynligt at være. Hvor kommer de hænge ud? Hvor bor de? Hvilke områder er de mest tilbøjelige til at være i? Hvis de er på din skole, hvor skal de hænge ud på pauser? Hvor er deres klasser? Jo mere du ved om personens opholdssted, jo bedre kan du holde sig væk fra dem.
 3. 3
  Må ikke gøre øjenkontakt med denne person. Dette kan gøre dem ønsker at komme over og tale med dig. Det vil se meget mærkeligt, hvis du undgår den person, men hver gang du ser dem, du stirrer på dem.
 4. 4
  Fortæl nogen, der kender den person, du undgår. Vær forsigtig, da du ikke kan stole på alle, især hvis de er personens ven. Fortæl dem at subtilt fortælle den person, som du ikke ønsker at se dem længere. Det kan ikke være det bedste valg, fordi det kunne vendes rundt og kastet tilbage i dit ansigt, er det sket før.
 5. 5
  Når du ser den person, vende ryggen til dem. Det kan synes betyde, men de vil få billedet til sidst.
 6. 6
  Vær omhyggelig med ikke at såre persons følelser. Prøv at være høflig ligesom hvis han / hun kommer og taler til dig. Må ikke holde udkig væk eller kigge på dit ur eller sukke. Forsøg ikke at fornærme den person, eller du kan ende i en kamp eller forstyrre den person.
 7. 7
  Må ikke sige forfærdelige ting om den person til folk. De vil bare tror, ​​du er betyder, og hvis deres venner begynder at stikke op for den person, kan du ende op med masser af fjender, og / eller i slagsmål.
 8. 8
  En mobiltelefon trick. Når du vælger en ring tone, din mobiltelefon afspilles det, ikke? Tja, hvis din fjende kommer op til dig, udløse ringetone, og foregive at være på telefonen. Gør ikke dette hvis du er i skole eller et andet sted, er det ikke tilladt at have en mobiltelefon.
 9. 9
  Aldrig nogensinde fortælle sin ven eller en nær en, som du undgår ham / hende, indtil du ønsker det på denne måde. Måske han / hun er i samme værk sted, og du har brug for hans / hendes hjælp ofte.

Tips

 • Prøv at gøre den person indser, at du ikke ønsker at tale med dem. Hvis de taler til dig sige noget lignende "Undskyld, jeg er nødt til at møde Sally på gym i fem minutter."
 • Spørg en ven til at hjælpe dig, har dem trin i mellem dig og denne person til at stoppe eventuelle samtaler.
 • hvis de er konstant aflytning du fortælle dem, hvordan du føler, og hvorfor din undgå dem... så (forhåbentlig), du plejer nødt til at undgå dem.
 • I ekstremt fjendtlige tilfælde får et juridisk dokument, såsom et tilhold, dette vil gøre det klart for den anden person, du ønsker ingen kontakt.

Advarsler

 • Må ikke gøre dem tror du undgår dem, fordi du kan lide dem.
 • Igen, ikke med vilje forsøger at fornærme dem eller sige forfærdelige ting om dem bag deres ryg. Selvom du undgå dem, ville du ikke have dem til at sige ting om dig.