Wkadk

Hvordan man undgår folk, du ikke kan lide

Denne artikel er udstyret til at give dig oplysninger om, hvordan man undgår folk, du ikke kan lide uden at være for uhøflig.

Steps

Hvordan man undgår folk, du ikke kan lide. Sørg for at du ikke ønsker at være venner med denne person længere, det er godt at bryde et venskab, at du ikke værdi.
Hvordan man undgår folk, du ikke kan lide. Sørg for at du ikke ønsker at være venner med denne person længere, det er godt at bryde et venskab, at du ikke værdi.
 1. 1
  Sørg for at du ikke ønsker at være venner med denne person længere, det er godt at bryde et venskab, at du ikke værdi.
 2. 2
  Det andet skridt til at undgå en person er ikke at hænge dem for længe. Når de går op til dig og starte en samtale, gør en undskyldning som "jeg er nødt til at bruge toilettet" og gå væk fra dem. Må ikke se tilbage som du gå væk.
 3. 3
  Må ikke få øjenkontakt med den person. Hvis de føler, at du ignorerer dem, vil de i sidste ende forlade.
 4. 4
  Når de ringer til dig, ignorere dem. Og hvis de spørger, hvorfor du ikke svare, siger du arbejdede eller sover.
 5. 5
  Hæng ud med forskellige mennesker. Hvis du stopper hænge ud med denne person, så de får tippet temmelig hurtigt.
 6. 6
  Undgå steder, de er tilbøjelige til at gå til. Hvis du undgår denne person for en anden grund end at du ikke ønsker at være venner med dem, så undgå steder, som du tror, ​​de ville gå til. De vil helt sikkert stoppe taler til dig efter at gøre det.

Tips

 • Må ikke give dem nogen grund til at tro, at du ønsker at være deres ven.
 • Aldrig indrømme, at du hader dem. Ligegyldigt hvor meget de genere dig.
 • Hvis en ex ven udviser uhyggelig adfærd, vær ikke bange for at kalde ham / hende foran andre, men forblive rolig, cool, og kollektivt. For eksempel, i stedet for "du er så utryg. Stop stirrer på mig!" sige "Er der noget, jeg kan hjælpe dig med?" Den anden fremgangsmåde ville være at sætte personen i en tilstand af chok og få ham / hende fra din ryg.
 • Prøv at oprette en situation, hvor du ikke behøver at se dem meget ofte, hvis du ikke kan se dem ofte til at begynde med, vil du ikke nødt til at bruge så mange kræfter at forsøge at undgå dem.
 • Hænge ud med folk, at de ikke kender, så de føler sig akavet.
 • Tal med dine venner. Når den person, du ikke kan lide kommer ved, gå et andet sted.

Advarsler

 • Må ikke undgå alt for mange mennesker, så vil du blive upopulær.
 • Sørg for at du ikke forværre dem til det punkt, de forsøger at gøre dig fortræd. Nogle ex venner kan være ekstremt uhyggeligt og begynder at forfølge dig.
 • KUN undgå, at folk, der ikke er gavnligt for dig, der er førende dig gennem dårlige stier, er imod dine principper, overbevisninger og vigtigst af alt, der ikke respekterer dig på den måde, du tror, ​​du bør respekteres.