Wkadk

Hvordan til at tilgive nogen, der har såret dig

Dette er nogle råd, som vil hjælpe dig til en ven, en slægtning eller en dreng / kæreste, der gjorde noget forkert, at såre dine følelser.

Steps

Hvordan til at tilgive nogen, der har såret dig. Tag et stykke tid ud af din dag.
Hvordan til at tilgive nogen, der har såret dig. Tag et stykke tid ud af din dag.
 1. 1
  Tænk grundigt. Hvis denne person pludselig er kommet tilbage i dit liv og bad om tilgivelse, gør ikke en forhastet beslutning. Fortæl dem, du har brug for lidt tid til at tænke over det, og du vil helt sikkert få tilbage til dem.
 2. 2
  Tag et stykke tid ud af din dag. Sørg for at du er alene, og i et miljø, der gør dig komfortabel. Hvis det hjælper, græde. Tænk over, hvad denne person gjorde ved dig, og om du kan stole på dem til ikke at gøre det igen. Hvis du tror, ​​du kan beslutte, hvor tæt du ønsker at blive til denne person. Sørg for at du er klar over og tænke gennem følgende:
  • Det er helt normalt at føle sig vred eller ked af det. Men hvis du ønsker at tilgive denne person og gendanne din tillid i dem, sluge dine følelser. Det vil være lettere at tilgive denne person, hvis der ikke er en stor mængde af negative følelser over for dem.
  • Du skal sørge for det er en fornuftig beslutning at tilgive denne person. Små, nogle gange endda medium gør ondt kan blive helbredt. Men det er også vigtigt at vide, om personen er i stand til at såre dig igen. Hvis det, de gjorde for at såre dig, var en dårlig vane med deres, de er mest tilbøjelige til at såre dig igen. For eksempel, hvis en person har løjet for dig, ville de være mere tilbøjelige til at gøre det igen i stedet en, der sagde en sårende ting.
 3. 3
  Kontakt person. Det er bedre at have et ansigt til ansigt chat, eller i det mindste et telefonopkald. Tal med dem om, hvad der skete, hvorfor du har besluttet at tilgive dem, og fortælle dem, at du giver dem din tillid en gang mere.
 4. 4
  Tage tingene langsomt. Hvis denne person er en ex kæreste / kæreste, mødes med dem et par gange om måneden til en kop kaffe og en snak. Prøv ikke at opdrage ting, der skete i fortiden. Genoplev historien, men ikke gå tilbage til det forrige.

Tips

 • Taler til en troværdig person om din situation kan hjælpe dig med at sortere ud af, hvad du vil gøre.
 • Find en måde at udtrykke dine følelser-tegning, skrivning, motion mv
 • Prøv at gøre hårdt arbejde og formatere din hjerne om gamle minder på, at nogen.
 • Nogle gange er det svært at tilgive nogen for at såre dig, og det er svært at tilgive dem for det. Prøv at finde strøm fra med i dig for at tage i deres tilgivelse.

Advarsler

 • Husk at være sikker på hvem der er værdig til din tillid. Ingen er værd dine tårer med mindre de er lykkelige!