Wkadk

Hvordan at slippe af med en stalker

Hvis du har sådanne problemer som en person konstant efter dig, vender op uventet i talrige steder, sende rigelige e-mail eller sms, sende stødende eller foruroligende snail mail poster, der forlader truende og / eller misbrug telefonbeskeder, etc, så du kan godt har et problem med en person, stalking dig, uanset årsagen. Her er nogle overvejelser at huske på at holde dig sikker og for at befri dig selv for den fejlende stalking adfærd.

Steps

Hvordan at slippe af med en stalker. "Brug distance for at beskytte dig selv" Hvis du har mistanke om du kan blive forfulgt, holde en betydelig afstand mellem dig og den formodede stalker.
Hvordan at slippe af med en stalker. "Brug distance for at beskytte dig selv" Hvis du har mistanke om du kan blive forfulgt, holde en betydelig afstand mellem dig og den formodede stalker.
 1. 1
  "Brug distance for at beskytte dig selv" Hvis du har mistanke om du kan blive forfulgt, holde en betydelig afstand mellem dig og den formodede stalker. Bemærk at du ikke behøver at have bevis nogen er en stalker at beskytte dig selv på denne måde, er det kun en mistanke. Iført en rimelig mund slid vil gøre dig til at bevæge sig væk fra en mistænkt stalker mest hurtigt og reducerer sandsynligheden for at snuble eller falde. Prøv at være mindst 25 yards eller meter væk fra den mistænkte. Selv ti fødder kan beskytte dig mod at blive bortført eller angrebet hvis afstanden opretholdes.
 2. 2
  Hold regnskab med hændelser. Dette kan omfatte breve, telefon-beskeder, e-mails, "lurer", eller enhver kontakt stalker har forsøgt at gøre. Notér dato, hvor hver kontaktperson indtraf, og holde denne rekord på et sikkert sted. Hvis det er muligt, tage kopier og give dem til en betroet slægtning eller ven, eller placere dem i en bankboks. Dette kan bruges som bevis, hvis du har brug for at konsultere politiet.
 3. 3
  Altid statslige romantisk eller sociale afvisninger tydeligt. Reaktion med kommentarer såsom, "Jeg er ikke interesseret i et forhold / være venner med dig på dette tidspunkt," eller "Jeg dating en anden," kan føre en person til at tro, at du ville date eller være venner med dem, hvis timingen var rigtige, eller hvis de holder trykke på problemet.
 4. 4
  Advar gerningsmanden klart. Fortæl stalker i så få ord som muligt, at de ikke er velkomne til at kontakte dig. "IKKE kontakte mig igen." Må ikke deltage i langvarige dialog med den formodede stalker. Svar aldrig på nogen af ​​de formodede stalker kontakter igen. Dit mål er at informere stalker, at deres handlinger er chikane og advare dem aldrig at komme i kontakt med dig fra dette punkt på. Hvad du siger, skal være troværdig. Der kan være en chance for, at den dømte kan ophøre og afstå. Senere registrere, hvor og hvornår du gav advarslen sammen med eventuelle fremtidige hændelser.
 5. 5
  Ignorer og reagerer ikke på yderligere forsøgt interaktioner. Din stalker kan forsøge at bevidst rile dig ved at gøre provokerende kommentarer, hvis han eller hun kommer tæt nok på dig eller bruger beskeder at gøre det. Nogen reaktion, selv en negativ man kun føres ind i stalker tro på, at han »få 'for dig. Vær stærk og holde walking eller nægter at trykke denne knap til tilbagekald. Tryk ikke på svar. Bare ignorer kommentarerne - ellers er du puster til ilden. Hvis stalker er en ex, kan det hjælpe at læse Sådan at afslutte en bestemmende eller manipulerende forhold.
 6. 6
  Forsøg aldrig at ræsonnere med eller formilde en stalker. Dette styrker kun hans / hendes tro på, at hans / hendes taktik virker.
 7. 7
  Hold altid en mobiltelefon på dig, hvis det er muligt. En telefon, der kan optage billeder og samtale er et plus.
 8. 8
  Hold nødnumre på din mobiltelefon og i forskellige dele af din bopæl, samt dit køretøj.
 9. 9
  Ændre dine kontaktoplysninger, herunder e-mail adresser og telefonnumre. Dette vil gøre det meget sværere for din stalker at efterlade beskeder til dig.
 10. 10
  En anden mulighed er at få et nyt telefonnummer og email, kun give det til betroede individer, og give din nuværende telefon og email-konto til at optage beskeder fra din stalker. For en ikke voldelig stalker, kan evnen til at efterlade beskeder gør dem indhold ikke at forsøge nogen virkelige liv interaktioner. Du kan bruge disse budskaber som bevis, hvis du beslutter at forfølge sagsanlæg. Hvis du føler dig utilpas lytter til eller læser beskederne, har en betroet ven eller et familiemedlem skærmen og optage dem.
 11. 11
  Underret alle om din situation og identiteten af din stalker, hvis kendt. Stalkers trives på hemmeligholdelse og privatliv. Informer din familie, venner, naboer og arbejdsgivere til ikke at give dine personlige oplysninger, uanset uskadelighed anmodningen eller identiteten af ​​den spørgeren. Underret alle til at være forsigtige af individuelle slentre rundt dit nabolag eller sted eller beskæftigelse eller forsøger at få adgang til din arbejdsplads.
 12. 12
  På din arbejdsplads, har din telefonopkald screenet, og ikke åbne kuverter, hvis afkast adresse, du ikke kender. Åbn ikke uventede pakker. Åbn aldrig anonym mail.
 13. 13
  Overveje at have en konto og et pengeskab i en bank, som du ikke regelmæssigt formynder, som omfatter kopier af alle dokumenter vedrørende stalking adfærd vigtige personlige og finansielle papirer, pas, social sikring og forsikring information og andre vigtige oplysninger, du kan få adgang i tilfælde af en nødsituation.
 14. 14
  Hold din mail private. Få en postboks, hvis du er bekymret for, at en person let kunne få adgang til dine private oplysninger.
 15. 15
  Oprette en adgangskode eller foto ID-system på alle dine konti (bankkort, forsyningsselskaber, osv.)
 16. 16
  Følg trinene i, hvordan man undgår at blive forfulgt på sociale medier. Dette vil forhindre stalker fra udspionerer dig og finde ud af hvor du er og hvad du laver. Vær sikker på at sætte alle dine sociale netværk website information til "privat" og gøre alle forsøg på at blokere for stalker fra at få adgang dine oplysninger.
 17. 17
  Gøre hjemmet sikkerhed en prioritet. Installer mere sikre dørlåse. Gør dine vinduer og døre indbrudssikre. Installer sikkerhed lys og et sikkerhedssystem. Sæt dine indendørs lys på en timer-system. En hund (eller endda et 'pas på hunden tegn') er et afskrækkende på hjem invasioner. Spørg politiet at gøre jævnlige undersøgelser af din ejendom.
 18. 18
  Hvis du bor i en lejlighed eller ejerlejlighed, har en opholdstilladelse på anden sal eller derover, hvis det er muligt.
 19. 19
  Flytte ud midlertidigt. Hvis du føler, at dit hjem bliver fulgt, bo et andet sted, som f.eks dine forældre hjem, hjemsted for andre slægtninge eller med venner. Hvis du bor væk fra familie og har endnu ikke gjort solide venskaber i din nye by, søge råd hos en campus rådgiver eller fra det lokale politi til nogle pusterum alternativer eller at anmode nogle ekstra kontrol-ups på din ejendom.
 20. 20
  Hvis du skal flytte, så prøv at være så under radaren som muligt. Lej en bevægende van der ikke har firmalogoer, som en stalker muligvis kunne kontakte denne virksomhed for at få oplysninger om dig. Du kan også flytte dine ejendele i et lager, der er under en postboks-adresse eller navnet på en tredjepart, indtil du føler dig sikker at kræve dem.
 21. 21
  Prøv at undgå at være alene, hvis du kan. En stalker er mere tilbøjelige til at miste interessen, hvis de ser, at du altid har selskab.
 22. 22
  Undgå at tilslutte sig en generel plan så meget som muligt. Må ikke gå til den samme tankstation, restaurant eller købmand og ikke gå på de samme tidspunkter. Hvis du motionerer, så gør det på forskellige tidspunkter og på forskellige ruter, eller deltag i en kun for medlemmer gym. Tag din sikkerhed alvorligt og være ansvarlig for din sikkerhed behov. Tænk fremad og være bevidst om alt omkring dig på alle tidspunkter. Det kan også hjælpe at læse Sådan forpurre en bortførelse forsøg.
 23. 23
  Hvis du har børn, så sørg for, at de altid er ledsaget til og fra skole og virksomhed. Informer dine børns skole (r) ikke at give nogen af ​​dine oplysninger, og give dem en liste over personer, der har tilladelse til at afhente dine børn. Spørg personalet til at anmode nogen på denne liste giver foto-ID til at validere deres identitet. Hvis du ikke kan afhente dine børn, skal du kontakte skolen for at lade dem vide præcis, hvem skal plukke dem. Hvis det er nødvendigt, sikre, at dine børn og andre, du har tillid til at samle dem op ved en "hemmelig ord." Hvis den person, der kommer til børnene ikke kender det hemmelige ord adspurgt (med børn), så de ikke går med ham / hende.
 24. 24
  Sikre og beskytte dit kæledyr (r). Nogle stalkere, hvis de ikke er i stand til at få adgang til dig, vil målrette dine dyr. Lad ikke husdyr uden opsyn (selv i en indhegnet gård), og ikke har PET døre. Har kontaktoplysninger for opstaldning hjem og no-drab krisecentre, i tilfælde af en nødsituation, hvis du ikke er i stand til at tage ordentlig pleje af dit kæledyr (r).
 25. 25
  Undgå kontakt med familie, venner og andre associerede virksomheder i stalker desværre kan disse personer frivilligt eller ubevidst give oplysninger om dig til stalker, såsom nye adresser eller kontaktoplysninger.
 26. 26
  Vær selvsikker. Det betyder, at opretholde en luft af selvsikkerhed, holde hovedet højt og gå høj og med formål. Stalkers er mere tilbøjelige til at fortsætte, når de ser frygt afspejlet i dit kropssprog - så se denne omhyggeligt og holde din krop reaktioner langsom, velovervejet og rolig.
 27. 27
  Søge hjælp. Forskning online eller kontakt din lokale politi afdeling for henvisninger til stalking hotlines / rådgivere. Hvis du er i skole, gå og se en lærer, en rådgiver eller hovedstol omgående og forklare situationen. Hvis du er på universitet eller college, søge bistand fra campus sikkerhed eller en rådgiver. Du kan også overveje at gå direkte til politiet og rapportering hændelsen (r) og har en rapport udarbejdet. Det vil i det mindste give dig mulighed for at udforske dine juridiske muligheder og få nogle råd om hvordan de skal handle næste.
 28. 28
  Udarbejde en beredskabsplan, som du nemt kan bruge i tilfælde af en pause i eller et angreb. Du skal have en plan på plads, der giver dig mulighed for at beskytte dig selv så meget som muligt. Har et sikkert sted, hvor alle familiemedlemmer kan arrangere at mødes i tilfælde af en nødsituation (placering kun bliver kendt af en meget betroet slægtning eller ven). På dette sikkert sted, behov har forsyninger i en 'flyvning kit "(penge, tøj, medicin osv.), såvel som alarmnumre for politiet, juridisk bistand, og misbrug / stalking assistance.
 29. 29
  Hvis du tidligere var indenlandsk involveret med din stalker, så prøv at undgå følgende: juridiske mægling, fælles terapi, fælles forældremyndighed, ansigt-til-ansigt barn udvekslinger. Hvis du er forpligtet til at stå ansigt til ansigt med stalker (ved et retsmøde) beskytte dig selv så meget som muligt. I dagene før og især efter en forpligtet offentligt møde, være ekstra årvågne på dine omgivelser og sikkerhed.
 30. 30
  Overveje at gennemføre peberspray. Bær det på en ordentlig måde og gøre dig bekendt med, hvordan det bruges. Kun overveje at gennemføre et skydevåben, hvis du har en ordentlig uddannelse i deres brug og er i overensstemmelse med din statens skydevåben love. Husk, at et våben, som du bærer kan blive brugt imod dig under et angreb. Det er et emne, som du bør drøfte med retshåndhævelse og et misbrug / stalking rådgiver.
 31. 31
  Diskuter med politi og misbrug / stalking rådgivere mulighed for at opnå et midlertidigt tilhold (TRO), eller retskendelse. Husk, at en TRO eller en ordre eller beskyttelse er at igangsætte og hjælpe den juridiske proces - det kan ikke fysisk beskytte dig mod en stalker, der hælder mod vold. Du skal være ansvarlig for din sikkerhed, selv med en TRO eller OP på plads. Ikke voldelige og voldelige stalkere reagerer forskelligt på Tros og operationelle, som gør dem stalkere, der har haft romantisk / seksuel involvering med deres ofre. Baseret på dine historie med stalker og adfærdsmønster, han / hun har været at demonstrere mod dig, forsknings Tros at beslutte, om det vil hjælpe dig i din situation eller ej. Et misbrug / stalking rådgiver eller ofrets advokat bedre kan hjælpe dig til at bestemme, hvad de bedste muligheder for din situation er.

Tips

 • Hvis du bliver truet, bære et våben, såsom peberspray, med dig, på alle tidspunkter.
 • Kend stalker beliggenhed, og hvor de gemmer sig, så du ved, næste gang, du mødes med dem eller se dem.
 • Hvis dine børn kommer hjem fra skole, holde dem væk fra stalker, og underrette politiet, om hvad stalker, gør.
 • Overvej at registrere de chikanerende telefonbeskeder & afspille dem som en del af din udgående meddelelse, med kommentarer, så stalker ved, at meddelelser på din private system, gå ud på offentlige rekord
 • Sørg for at fortælle de lokale myndigheder eller politiet, og de vil vide, hvad de skal gøre.
 • Gør det samme med SMS-beskeder, fwd dem til så mange mennesker som muligt med en passende forklaring, og til e-mails, så stalker ved, at alle deres bemærkninger vil blive delt bredt.
 • Altid pakke en peberspray og et tykt metal pind i tilfælde af angreb.
 • Må ikke stå ansigt til ansigt med en stalker, eller du kan ende død.
 • Sørg for at du ved, hvad stalker gør. Overvåge deres aktiviteter, på en computer, hvis du kan, så du ved, hvad de gør.
 • Flyt ud af staten.

Advarsler

 • Aldrig har tillid til en stalker, der kommer til at gøre noget slemt til dine børn. Ellers våge over deres skulder, og fortælle dem alt vil være i orden.
 • Altid bære en peberspray med dig på alle tidspunkter på den måde er det lettere ikke at blive overrumplet.
 • Må ikke stå ansigt til ansigt med en stalker, eller du kan ende med at blive dræbt.
 • Må ikke gå et sted hvor en stalker bliver, kan det gøre tingene svært for dig, og det kan være farligt for dig.
 • Hvis du har beviser eller oplysninger om stalker ikke være bange for at fortælle politiet. De vil stole på dig og finde stalker.
 • Må ikke gå ud på natten og står over for en stalker, der er bag dig. Husk, der bliver overrumplet af nogen gå bag dig og gøre bevægelser nok for nogen til at ringe til politiet.
 • Der er ingen grund til at bekymre sig, hvis en stalker ikke følger dig, men bare huske bære både peberspray og muskatblomme og ophold klart af angriberen.
 • Hvis du bliver angrebet eller truet underrette politiet.
 • Må ikke lade dig narre, hvis stalker er bag dig, i stedet tøv ikke med at få et våben og ramte ham eller hende eller angribe ham eller hende med det.
 • Hvis han eller hun sender dig en voice mail ignorere det og ikke trykker på knappen i et forsøg på at vise ham, hvem der er boss.
 • Lyv ikke for nogen om den situation, du fik dig ind ellers yderligere foranstaltninger kan træffes, og du kan være i problemer.
 • Hvis dette stalker bliver ligefrem mærkelige og uhyggelige, true ham / hende tilbage. Lad dem vide, at de ikke er den eneste, der kan være truende.