Wkadk

Sådan kærtegne

Når i et forhold, hvor begge personer følelsesmæssigt og fysisk tiltrukket af hinanden, er det vigtigt at vise ømhed. Der er flere måder at gøre dette, men kærtegnende kan være den mest affektive. At kærtegne nogen er at vise dem, hvordan du holder af dem, hvor speciel de er, og en enkel måde at kommunikere kærlighed eller stærk smag. Sådan kærtegne er meget vigtig, og din betydelige andre vil sætte pris på det, hvis det gøres ordentligt.

Steps

Sådan kærtegne. Kærtegne betyder ikke bare fysisk kontakt.
Sådan kærtegne. Kærtegne betyder ikke bare fysisk kontakt.
 1. 1
  Kærtegne betyder ikke bare fysisk kontakt. Faktisk kan et meget forførende form for kærtegnende gøres med øjnene. Under en lang og dybt kig ind i din partners øjne vil gøre dem føler sig særligt, og vil højst sandsynligt medføre, at de ønsker at blive kærtegnet af dig, eller de ønsker måske at kærtegne dig.
 2. 2
  En nem måde at begynde kærtegne nogen er gennem et kram. Gnid ryggen kærligt, og langsomt gøre din vej til deres skuldre. Der bruge fingrene til forsigtigt at køre på tværs af deres hud, så op og ned af deres arme.
 3. 3
  Kig ind i deres øjne (ikke blik væk), og kop deres ansigt med en af dine hænder.
 4. 4
  Brug dine tommelfingre til at kærtegne deres kinder. Dernæst bruge din pegefinger til sagte røre ved deres læber. Herfra kan du føle andre dele af deres ansigt, og brug begge hænder, hvis de synes at nyde det.
 5. 5
  En anden måde at kærtegne din partner har at gøre med bare hænder. Du kan glide fingrene på tværs af deres håndflader og gennem deres fingre, og kan også gøre dette, som om det var kildet. Den store ting ved dette er, at det kan gøres offentligt, da det simpelthen er kærtegne din partners hænder.

Tips

 • Bær tøj, der viser en lidt hud, men ikke bare et stykke klæde. Kærtegnende i en afslørende tøj kan være snusket, ikke sød eller sexet.
 • Lad det komme naturligt, ikke bare planer om det, også gør det sagte, med hengivenhed.
 • Sørg for at du lugter godt. Hvis du stinker, vil kærtegne være meget ubehageligt for din partner.
 • Du skal dog ikke gå for vidt med lugte godt. Hvis din parfume eller cologne er for stærk, kan din partner ikke være i stand til at trække vejret.
 • Kig på ham / hende og smile til ham, og derefter spille med sine hænder eller hår.

Advarsler

 • Hvis din partner ikke synes at ønske at blive kærtegnet, IKKE kærtegne dem.
 • Kærtegne bør ikke ske i de fleste offentlige miljøer. Det kan være ubehageligt for din partner, og helt sikkert for alle andre, der er omkring.