Wkadk

Hvordan at overbevise nogen til at stole på dig igen


Efter at bryde nogens tillid og tillid til dig, vil det tage en masse tålmodighed og beslutsomhed for, at særlige person til at genvinde tillid til dig igen. Med vedholdenhed og beslutsomhed, er det muligt at slå en persons skuffelse i dig rundt og gøre dit forhold bedre end før.

Steps

Hvordan at overbevise nogen til at stole på dig igen. Forstå vigtigheden af tillid.
Hvordan at overbevise nogen til at stole på dig igen. Forstå vigtigheden af tillid.

Første del: overbevise dem med dine handlinger

 1. 1
  Forstå vigtigheden af tillid. Relationer er meningsløs uden tillid. Det dræber både partnere dybt inde.
 2. 2
  Bebrejde dig selv. Grunden til at du har en trust underskud er kun dig. Du er nødt til at indse og acceptere dine fejl, før du kan komme videre. Du er nødt til at forstå, at det var dig der goofed op, og den eneste, der kan bebrejdes for det er dig.
 3. 3
  Må ikke gøre det igen. Dette er den allervigtigste ting. Hvis du handler igen på en måde, der trodser tillid din partner, så du kan gøre en uoprettelig skade. Sørg for at du ikke gør noget, der røber din ven. Før eller senere (r) han vil helt sikkert komme til at kende og så tingene kan gå uden for din kontrol.
 4. 4
  Gør det ved dine gerninger. Den eneste måde at komme tilbage den tillid er ved dine gerninger. Dine ord eller forsikringer vil ikke rigtig hjælpe på situationen, som du allerede har mistet din troværdighed. Først du faktisk nødt til at have ondt dybt inde og forstå dine fejltagelser. Så sværger ikke at gentage dem. Du er nødt til at sikre, at du forstår, hvor vigtigt dette forhold er for dig kun da kan du handle for at forbedre det. Du kan ikke igen snyde på din ven og samtidig planen at vinde hans tillid tilbage. Du er nødt til virkelig handle på en måde, som ville vinde dig den tillid tilbage.
 5. 5
  Vær tålmodig. Det er en langsom og smertefuld proces, og du bliver nødt til at være tålmodig og konsekvent. Din tålmodighed vil blive bestemt af, hvor vigtigt forholdet er for dig i dit liv. Men i sidste ende vil det være det hele værd. Der er intet mere vigtigt i et forhold end tillid.
 6. 6
  Være parat til at ofre. For at vinde tillid tilbage, du har brug for til at yde ofre og ikke gøre dem tælle, før din partner nogensinde. For eksempel kan du undgå at gå med dine exes eller folk din ven ikke kan lide dig at være med. Lad dem få en fornemmelse af, at du er alle for ham / hende. Men sørg for at du ikke nævner, at det var for ham / hende, at du ofrede møde dine exes eller din søde venner. Det bare kunne have en tæller effekt og fortryde alt dit hårde arbejde. Du er nødt til at give slip på andre fristelser i dit liv.
 7. 7
  Tænk over, hvad du gjorde. Nu, nogen har mistet tillid til dig, er du nødt til at tænke over, hvordan du har tabt, at tillid, hvor du gik galt, og hvordan man kan tjene tilbage deres tillid. Du kan være nødt til at give tid til at "køle" før de går fremad. Vær forberedt på at have alle dine forsvarsværker ned. Hvis du går i vrede og frustrerede, vil du ikke lykkes, og vil sandsynligvis gøre tingene værre.
 8. 8
  Overrask dem ofte. Få dem kaffe eller gøre dem mindre billige gaver. Små tiltag som disse gå langt i at vise en person, at du er virkelig ked for dine handlinger og ønsker at gøre det godt igen.
 9. 9
  Overgiv dit privatliv. Give dem adgang til din e-mail og Facebook-konti, eller vise dem dit opkald historie på din mobiltelefon. Vis dem, du har intet at skjule, og ikke gør noget bag deres ryg.
  • Sørg det er inden grund. For eksempel har de ikke ret til at blive forstyrret, hvis du nægter at give dem adgang til dine bankkonti.
 10. 10
  Begræns din tid væk fra dem. Hvis du nødt til at tilbringe tid væk fra dem, gøre alt i din magt for at sikre, at du ikke gør noget utroværdig eller uærlige. Tekst dem ofte bare for at tjekke ind og lad dem vide af din færden.
 11. 11
  Tilbyd at gøre det godt igen. Lav en plan for at gøre op for dine handlinger. Spørg den person, du har forurettet, hvad du kan gøre, eller foreslå en løsning. For eksempel, hvis du har undladt at dukke op til en planlagt filmaften tilbyde at tage din ven til en anden film - din godbid.
  • Husk, at ikke alt kan gøres op - i hvert fald ikke lige med det samme. I dette tilfælde, er du bedre stillet bare suger det op, undskylde, siger, at du forstå, hvorfor personen er vred og lade dem lufte deres frustration.

Del to: undskylder

 1. 1
  Vis dem, du mener det. Være virkelig angerfuld. Forsøg ikke at retfærdiggøre sig selv eller give undskyldninger. Brug ikke "men" eller "hvis bare" i din undskyldning og vide, at ethvert forsøg på at vende tingene rundt på den anden person vil give bagslag. Du må ikke forsøge at skyde skylden på nogen, men snarere tage ansvar selv.
  • Hvis du kommer til at græde, ikke holde tårerne tilbage. Du er velkommen til at græde. Det viser oprigtighed og skyld i din undskyldning.
 2. 2
  Skriv din undskyldning. Skriv en kort, tankevækkende e-mail eller brev. Hvis du er kunstnerisk, kan det være et kunstværk. Sommetider kan være nemmere end direkte at tale med den person, selv om det ikke anbefales, at du bruger dette som en undgåelse taktik. Men nogle gange kan det være den eneste måde, hvis personen er at undgå dig.
 3. 3
  Vær specifik. Når undskylde, detalje dit svar. For eksempel, "Jeg er ked af jeg var betyde for dig" er fint, men "Jeg er ked jeg stod dig til festen. Det var egoistisk og tankeløs mig" er meget bedre. Dette hjælper din ven vide, at du forstår den egentlige grund til at de er ked af.
 4. 4
  Modstå trangen til at presse om tilgivelse. Tillid, når tabt, er meget modvilligt givet igen. Det er en forsvarsmekanisme, vi alle ansætte - når en person har svigtet vores tillid, vi er ikke ivrige efter at gentage den oplevelse, fordi det gør for ondt. Hvis du er skyldig i at såre nogen på denne måde, ikke presse ham eller hende til at skynde sig og tilgive dig. Yndefuldt acceptere det, hvis de har brug for mere tid.

Del tre: bevæge sig fremad efter undskyldning

 1. 1
  Giv dem tid og rum. Undertiden person, der bare har brug for lidt plads eller tid til at se for sig selv, at du forstår, hvad du gjorde forkert, og har tilpasset din adfærd for at forhindre det samme sker igen. Det tager tid for folk at se, at du har ændret din adfærd.
 2. 2
  Tilgiv dig selv. Vi alle break løfter, gør dumme og skødesløs ting og simpelthen gøre dårlige valg. Vær sikker på at tilgive dig selv, hvis du har gjort alt, hvad du kan gøre. Hvorvidt personen tilgiver dig, så sørg for at lære af dine fejl.
 3. 3
  Respekter din ven, men respektere dig selv. Som nævnt ovenfor, ingen er perfekt. Hvis du oprigtigt har undskyldt, viste ægte anger og ændret dine veje, men din ven fortsætter med at give dig sorg for dine handlinger, der fandt sted måneder siden, er dette ikke acceptabelt. Fortæl din ven, at det er unfair af ham eller hende til at bruge dine fejl som våben for evigt. Advar ham eller hende, at selvom du er ked af at såre dem, vil du ikke sende til denne straf for evigt. Fortæl din ven, at det er tid til at sætte dette bag dig, eller indrømme, at dette ikke kan være "fixable" - og komme videre.
 4. 4
  Accepter, at det måske ikke er fixable. Desværre, hvis du bryder tilliden på bestemte måder, kan det aldrig blive repareret, uanset hvor længe du forsøger at gøre det godt igen. Det er ikke rigtigt at lade en fejltagelse definere resten af ​​dit liv. I dette tilfælde er det bedst for jer begge, hvis du afslutte forholdet og gå videre til en, hvor denne bagage ikke følger jer begge.

Tips

 • At være i almindelighed vil gøre andre har tillid til dig igen lettere, end hvis du konstant er såre andre.
 • Forældre kan synes sværere at genvinde tilliden, men husk, at deres tillid i sidste ende vil komme tilbage. De elsker dig.
 • Kærligheden hører aldrig op, hvis du virkelig elsker denne person og de elsker dig, vil de acceptere din undskyldning og bevæge sig fremad. Det vil ikke altid være en instant slags ting, men husk, at de er såret, og det vil tage tid at helbrede disse sår.
 • Vær ærlig, og hold ikke nogen ting tilbage, for at holde den tilbage lige kan gøre det værre for jer begge. Stol på os, har vi alle været der.
 • Lad ikke dine følelser styre dine handlinger.
 • Hvis forholdet er meningsfuldt for jer begge, vil det heles med tid og tålmodighed.
 • Være forberedt på en masse potentiale drama, men være rolig og konstruktiv selv. Den person kan aldrig ønsker at tale med dig igen. De kan bare gå væk, og hvis de gør, så husk at sætte dig selv i deres sko. Ville du gøre det samme?
 • Sørg altid for, det er det rigtige tidspunkt at gå om at undskylde. For eksempel ville tigge om tilgivelse, mens personen er ved en begravelse være uhensigtsmæssig.
 • Må ikke opgive din selvrespekt for nogen.
 • Aldrig forsøge at lyve og sige en anden gjorde det, eller det var ikke om denne person, fordi du vil komme ind i endnu flere problemer, hvis de finder ud af.

Advarsler

 • Må ikke holde farlige hemmeligheder. Fortælle din vens forældre, at han / hun gør narkotika, har en spiseforstyrrelse, bliver misbrugt eller har selvmordstanker ikke bryde tillid. Det kan være at bryde tillid, men det er mere vigtigt at han eller hun får hjælp end noget andet, selv hvis det ender dit venskab.
 • Nogle gange vil en person sige, de er okay og acceptere din undskyldning, men holde en ugerning over dit hoved for evigt. Det er faktisk ikke tilgive dig, og er ofte værre end hvad du gjorde.