Wkadk

Hvordan at være venlig

Være venlig er en måde at leve på, der holder give længe efter de venlige tanker, ord og handlinger har fundet sted. Venlighed er en kraft uden kraft, og det går langt ud over manerer til hjertet af, hvordan folk respekterer og behandler hinanden. Være venlig er en vigtig måde at gøre vores eget liv, og livet for andre, meningsfulde. Være venlig giver os mulighed for at kommunikere bedre med andre, at være mere selvstændig medfølende, og for at være en positiv kraft i andre folks liv. Venlighed har sin sande kilde dybt inde i dig, og mens nogle mennesker er medfødt slags, det er noget, som alle kan dyrke ved valg. I denne artikel vil du finde et par indledende forslag til at hjælpe dig med at videreudvikle venlighed i dit liv.

Steps

Hvordan at være venlig. Forstå hvad venlighed er og ikke er.
Hvordan at være venlig. Forstå hvad venlighed er og ikke er.
 1. 1
  Forstå hvad venlighed er og ikke er. I sin mest basale, venlighed er om omsorg reelt for andre omkring dig, der ønsker det bedste for dem, og anerkendelse i dem de samme ønsker, behov, forhåbninger, og selv frygter, at du har for. Venlighed er varm, robust, tålmodig, tillidsfuld, loyal, og taknemmelig. [1] Piero Ferrucci ser venlighed som værende omkring "at gøre en mindre indsats", fordi det frigør os fra at få knuder i negative holdninger og følelser såsom vrede, jalousi, mistænksomhed og manipulation. [2] I sidste ende er venlighed dybe omsorg for alle levende væsener.
 2. 2
  Pas på vildledte venlighed. Venlighed er ikke om "self-interested høflighed, beregnet gavmildhed, overfladisk etikette". [3] blot at være rart at andre mennesker, fordi du tror, ​​at dette vil manipulere dem til at give dig, hvad du ønsker i livet, eller som et middel til at kontrollere dem, er ikke venlighed. Er heller venlighed om at foregive at passe nogen alt imens undertrykke vrede eller foragt, skjule vores vrede eller frustration bag falske høfligheder er ikke venlighed. Og endelig er en folk pleaser er ikke venlighed, det er simpelthen adfærd designet til at give op, og ikke rokke båden, fordi du er bange for hvad der kan ske, hvis du ikke er kompatibel.
 3. 3
  Vær god ved dig selv. Vær god ved dig selv. Mange mennesker begår den fejl at forsøge at være venlige over for andre, mens ikke at fokusere på at være venlige over for sig selv. Noget af dette kan stamme fra ikke lide aspekter af dig selv, men oftere end ikke, det er indkøbt i den manglende evne til at kende dig selv bedre. Og desværre, når du ikke føler bundsolid i dig selv, din venlighed til andre risici falder i vildledte typer venlighed er beskrevet i det foregående trin. Eller kan det føre til udbrændthed og desillusion, fordi du har lagt alle andre først. Selverkendelse tillader dig at se, hvad der forårsager dig smerte og konflikt, og giver dig mulighed for at omfavne dine selvmodsigelser og uoverensstemmelser. Selverkendelse gør plads til at arbejde på ting om dig selv, at du ikke er tilfreds med. Til gengæld hjælper selverkendelse at forhindre dig i projicere dine negative aspekter på andre mennesker, og dermed bemyndigelse dig til at behandle andre mennesker med kærlighed og venlighed. [4]
 4. 4
  Tag dig tid til at blive mere selvbevidste og bruge denne læring til at være venligere til både dig selv (huske, at vi alle har svagheder), og andre. På denne måde bliver din indre angst behandles i stedet næring dit behov for at projicere smerte og smerte.
 5. 5
  Undgå visning tid at blive mere bevidst om dine egne behov og begrænsninger som en handling af selviskhed, langt fra det, er det en afgørende forudsætning for at kunne nå ud til andre mennesker med stor styrke og bevidsthed.
 6. 6
  Spørg dig selv, hvad du tror det betyder at være venligere til dig selv. For mange mennesker, omfatter at være venligere til sig selv overvåge negative snak, der involverer at sætte dig ned og stoppe dine negative tanker.
 7. 7
  Hvis du har en tendens til perfektionisme, konkurrenceevne eller en drevet følelse af uopsættelighed, kan selv-venlighed ofte være et offer for dine ambitioner og hurtige tempo samt din frygt for at blive set at være doven eller egoistisk. [5] Remember at sætte farten ned og at tilgive dig selv, når tingene ikke fungerer som ønsket. Lær af dine fejl i stedet slå dig op over dem, eller sammenligne dig selv med andre. [6] Det er gennem selvstændig medfølende svar, du kan begynde at se andre folks behov i et medfølende lys.
 8. 8
  Læs, hvordan du tror på dig selv, hvordan man kan stå op for dig selv og hvordan du slapper af efter nogle tips til at hjælpe dig med at øge din følelse af selv, for at øge din tillid og åbenhed over for dig selv og andre, og for at skabe plads til dig selv.
 9. 9
  Være til stede. Være til stede. Den største gave af venlighed til en anden person er at være i nuet i deres tilstedeværelse, at lytte med omhu, og for at være virkelig opmærksomme på dem.
 10. 10
  Være en god lytter. Ofte sagt, men den handling at lytte er lettere sagt end gjort i vores hektiske verden, hvor farende og være travlt ses som dyder, hvor opskæring nogen ud, fordi du er for travlt, eller du har brug for at få et sted i en fart, er normen. Gør blive optaget til en vane er ingen undskyldning for uvenlighed, dog. Når man taler med nogen, lære at lytte med hele dit væsen og oprigtigt opmærksomme på dem, indtil de er færdig afsløre deres tanker og historie.
 11. 11
  Planlæg din dag forskelligt, så at du ikke kendt som den person, der altid styrter slukket. At være til stede betyder at være til rådighed, og du kan kun gøre dette, hvis du ikke farende eller klemme i mennesker og aktiviteter.
 12. 12
  Firer tekniske middel til at kommunikere med andre. Upersonlig og forhastede tekniske kommunikation, såsom tekst og e-mail har deres plads i livet, men ikke som din eneste middel til at kommunikere. Tag dig tid til at forbinde med folk ansigt til ansigt, eller via en uafbrudt telefonopkald. Sende et brev i stedet for en e-mail og overraskelse nogen med venlighed af din have taget tid ud af din dag til at sætte pen til papir.
 13. 13
  Være glad og lykkelig og taknemmelig. Være glad og lykkelig og taknemmelig. Disse følelser hvile i hjertet af venlighed, så du kan se det gode i andre og verden, så du kan trykke igennem de udfordringer, fortvivlelse og grusomhed, du vidne og erfaring, løbende genoprette din følelse af tro på menneskeheden. Opretholdelse af en optimistisk holdning sikrer, at gode gerninger er begået med ægte glæde og munterhed i stedet med modvilje eller ud af en følelse af pligt eller service. Og holde din sans for humor sikrer, at du ikke tager dig selv alt for alvorligt, og tage livets selvmodsigende og i modstrid øjeblikke med god tro.
 14. 14
  Læs hvordan man kan være lykkelig, hvordan man kan være sjovt, og hvordan man kan være taknemmelig for at få flere oplysninger.
 15. 15
  Reflektere over den venlighed af andre mennesker. Reflektere over den venlighed af andre mennesker. Tænk på de virkelig venlige mennesker i dit liv, og hvordan de gør du føler. Har du bære deres varme glød rundt i dit hjerte, hver gang du tænker på dem? Det er sandsynligt, at du gør, fordi venlighed dvæler, varmer dig selv når de sværeste udfordringer står du. Når andre mennesker finder en måde at elske dig for hvem du er, er det umuligt at glemme denne tillid og bekræftelse af værdighed og deres venlighed lever videre for evigt.
 16. 16
  Husk, hvordan andre folks venlighed "gør din dag." Hvad handler det om deres venlighed, der gør du føler særlige og skattede? Er der ting, som de gør, at du kan kopiere fra dit eget hjerte?
 17. 17
  Dyrk venlighed til gavn for din egen sundhed. Dyrk venlighed til gavn for din egen sundhed. Bedre psykisk sundhed og lykke kommer fra at tænke mere positivt, og venlighed er en positiv mental tilstand. Mens venlighed handler om at give og være åben for andre, der giver venlighed returnerer en følelse af velvære og forbundethed til os, der forbedrer vores egen mentale tilstand og sundhed.
 18. 18
  Selv simple, er selve evnen til at være venlig i sig selv en stærk og konsekvent belønning, en selvværd booster. [7]
 19. 19
  Leo Babauta siger, at venlighed er en vane, og er én, som alle kan dyrke. Han foreslår at fokusere på venlighed hver dag i en måned. Ved afslutningen af ​​dette rettet fokus, vil du være opmærksom på dybtgående ændringer i dit liv, vil du føler dig bedre om dig selv som en person, og du vil opdage, at folk reagerer på dig anderledes, herunder behandle dig bedre. Som han siger, i det lange løb, er at være venlig karma i praksis [8] forslag til at hjælpe dyrke din venlighed inkludere.:
 20. 20
  Gør én slags ting for nogen hver dag. Lav en bevidst beslutning i begyndelsen af ​​dagen, hvad den slags handling vil være, og få tid til at gøre det i løbet af dagen.
 21. 21
  Vær god, venlig og medfølende når du interagerer med nogen, og endnu mere, så hvor denne person normalt gør dig vred, stresset eller generet. Brug venlighed som din styrke.
 22. 22
  Opbyg din lille gerninger i større barmhjertighedsgerninger. Frivilligt for dem i nød og tage initiativ til at lindre lidelse er større barmhjertighedsgerninger. [9]
 23. 23
  Øv venlighed effekt. Øv venlighed effekt. Stephanie Dowrick anbefaler, at vi praktiserer det, hun kalder "venlighed effekt". Hun siger, at det kræver, at vi tillade os friheden til at være venlige af hensyn til andre mennesker og for os selv. Ved at nå til andre, bekræfter hun, at det er umuligt at være venlige over for andre uden denne venlighed også afspejler tilbage på os selv, øge vores forbindelse med verden, og faldende vores personlige problemer. [10]
 24. 24
  Praksis venlighed og generøsitet over for andre. Være ude af praksis, at være genert eller ikke at vide hvordan man kan nå ud til andre kun kan overvindes ved at handle, ved hele tiden at prøve, indtil det bliver en naturlig trang til at være venlige og give til andre.
 25. 25
  Spørg om noget til gengæld. Den største venlighed forventer ingenting, kommer med uforpligtende, og placerer ingen betingelser om gjort noget eller sagt.
 26. 26
  Mediter at hjælpe sprede venlighed. Læs Praksis Loving Kindness Meditation (Metta) for flere detaljer.
 27. 27
  Udvid din venlighed til folk, der ikke "i dit nabolag"... Udvid din kreds af venlighed. Det kan være meget let at være venlig, når vi ubevidst gør, hvad Stephanie Dowrick udtrykkene "nedladende venlighed". [11] Dette refererer til venlighed givet til de mennesker, vi føler virkelig er i brug for (de syge, de fattige, de udsatte, og dem, der på linje med vores egne idealer). Være venlig at folk tæt på os, følelsesmæssigt (som familie eller venner), eller på andre måder (fra samme land, af samme farve, køn osv.), er også lettere end at være venlig mod dem, filosoffen Hegel kaldte "den anden ". Problemet med afkortning det til "Praktisk" sager er, at vi undlader at erkende, at vi er nødt til at være venlige over for alle, uanset hvem de er, deres niveau af rigdom eller formue, deres værdier og overbevisninger, deres adfærd og holdninger, deres plads oprindelsesland, er deres lighed med os selv, osv. Ved at vælge at være venlig kun til dem vi føler fortjener venlighed, er vi udløsningen vores egne fordomme og dom, og kun øve betinget venlighed. Fast venlighed omfatter alle væsener, og mens de udfordringer, du står overfor, når de forsøger at sætte denne bredere begreb venlighed i praksis undertiden vil forsøge, vil du aldrig op med at lære om dybet af din evne til at være virkelig venlig.
 28. 28
  Være venlig, er for alle, du møder kæmper en hård kamp "." Vær god til alle, du møder kæmper en hård kamp. "Overflyttet til Platon, det siger, er en anerkendelse af, at alle er undergår nogle udfordring eller andet i deres liv og at nogle gange, er det alt for let for os at glemme, at når viklet ind i vores egne problemer eller vrede mod dem, før at begå en handling, der kan påvirke en anden person negativt, så spørg dig selv et simpelt spørgsmål: ". Er det sådan?" If. du ikke kan besvare dette spørgsmål bekræftende, er dette en påmindelse om at ændre din handling og tilgang med det samme.
 29. 29
  Selv når du føler dig på din værste, så husk, at andre mennesker også føler usikkerhed, smerte, modgang, sorg, skuffelse og tab. På ingen måde gør dette forklejne dine egne følelser, men det tillader dig at indse, at folk ofte reagerer fra deres smerte og smerte snarere end fra deres hele selv, og venlighed er nøglen til at se forbi de raser følelser og forbinder med den virkelige person indeni.
 30. 30
  Overvej ordsprog "være grusomt at være venlige." Tænk over, hvorfor denne talemåde er så populært. Tror du, det er en hensigtsmæssig måde at se folks situationer? Når man tror, ​​at nogen virkelig har brug for at lære en lektie, man ofte involverer stående på egne ben, en af ​​de største kindnesses, du kan gøre for dem er at tilbageholde din dømmekraft og til at gå den ekstra mil for at gøre ting for dem, at vil gøre det muligt for dem at foretage de ændringer eller spring af tro, at de skal gøre, uden egentlig at forsøge at foretage denne ændring for dem. Vi er alle godt klar over, at vi ikke kan ændre et andet menneske. Men venlighed tillader os at sætte tingene til at ændre omkring dem, så de kan foretage de nødvendige ændringer for sig selv. Hvilket betyder, at vi ikke behøver at se vores handling som "grusomme", men snarere, det bliver en handling af "grundlæggende".
 31. 31
  Hvis du forsømmer at være venlige over for en anden person, bare fordi du tror, ​​de kan klare uden din støtte eller forståelse, så er du praktiserer selektiv venlighed.
 32. 32
  Foretag en tilfældig handling af venlighed, uden forventning om belønning, i sikker forvisning om, at en dag nogen kunne gøre det samme for dig. "Der bør foretages en tilfældig handling af venlighed, uden forventning om belønning, i sikker forvisning om, at en dag nogen kunne gøre det samme for dig." Det er de ord sagde engang af Prinsesse Diana. Den praksis tilfældige handlinger af venlighed er i live og godt som en bevidst indsats for at udbrede mere venlighed,! Der er endda grupper, der har etableret sig til at udføre denne væsentlige borgerpligt [12]
 33. 33
  For nærmere oplysninger om praktiserende tilfældige handlinger af venlighed, læse, hvordan praksis tilfældige handlinger af venlighed.
 34. 34
  Være høflig. Være høflig. Skønt at være høflig ikke er en indikation af venlighed i sig selv, ægte høflighed viser din respekt for dem, du interagerer med. At være høflig er den slags måde at få folks opmærksomhed og sætte dit budskab igennem. Nogle enkle måder at gøre dette omfatte:
 35. 35
  Finde måder at omformulere dine anmodninger eller svar på andre. For eksempel siger "Må jeg?" i stedet for "Kan jeg?" siger "Jeg er overrasket over" i stedet for "Det er ikke fair", siger "Lad mig forklare, at en anden måde" i stedet for at sige "Det er ikke hvad jeg sagde". Omformulere dit sprog taler mængder.
 36. 36
  Foretag komplimenter og betyde dem.
 37. 37
  Læs hvordan praksis høflighed og venlighed for flere ideer.
 38. 38
  Vis venlighed gennem kærlige dyr og den levende verden. Vis venlighed gennem kærlige dyr og den levende verden. Kærlige dyr og omsorg for kæledyr er venlighed i aktion. Intet tvinger dig at bekymre sig om væsener af en anden art, især på en dag og alder, hvor de værktøjer af menneskelig dominans er så kraftfuld. Og alligevel, selve det at elske et dyr og respektere dyr for sin egen værdi er et udtryk for dyb venlighed. Samt, er at være venlig over for verden, der opretholder og nærer os fornuftige samt art, der sikrer, at vi ikke forgifte selve elementer, der sikrer os et sundt liv.
 39. 39
  Vedtage eller fremme et kæledyr. Din venlighed vil blive belønnet ved at lade et andet væsen ind i dit liv, der vil bringe dig glæde og kærlighed.
 40. 40
  Tilbyd at pet-sidde for en ven, der går væk. Giv din ven den tryghed, at nogen kærlige og omsorgsfulde vil tendens til hendes kæledyr, mens hun er væk.
 41. 41
  Respekt de arter, du plejer. Mennesker gør ikke "egne" dyr, men snarere, vi står i et forhold for at være ansvarlig for deres trivsel og pleje.
 42. 42
  Tage tid at genoprette dele af dit lokale miljø med lokalsamfundet. Gå ture i naturen med familie, venner, alene og kommune med verden, at du er en del af. Del din kærlighed til naturen med andre, for at hjælpe vække deres følelse af sammenhæng med naturen.
 43. 43
  Omdan dit liv. Omdan dit liv. Ændre, hvordan du bor, og hvordan du ser verden kan virke skræmmende. Men tage et notat af Aldous Huxleys recept for at omdanne dit liv:. "Folk spørger mig ofte, hvad er den mest effektive teknik til at omdanne deres liv Det er lidt pinligt, at efter flere års forskning og forsøg, jeg har at sige, at bedste svar er, bare være lidt venligere. "[13] Tag Huxleys mange års forskning til hjerte og tillade venlighed at forvandle dit liv, for at transcendere alle følelser og handlinger af aggression, had, foragter, vrede, frygt, og selv- afskrivninger, og for at genoprette styrken båret væk af fortvivlelse.
 44. 44
  Gennem at være venlig, tager dig et standpunkt ved at bekræfte, at omsorgen for andre, for vores miljø, for dig selv er den rigtige måde at leve livet [14] Det handler ikke om umiddelbar effektivitet. Venlighed er en livsstil valg, en konstant brummen og rytme ledsager hver eneste ting, du tænker og gør.
 45. 45
  Gennem at være venlig, lade dig gå af byrden bekymrende, at andre har mere end dig, er mere eller mindre fortjent end dig, eller er i en position af overlegenhed eller underlegenhed i forhold til dig. I stedet venlighed antager alle er værdige, du har medtaget.
 46. 46
  Gennem at være venlig, genkende dig, at alle væsener er ét. At hvad du gør for at skade en anden, skader dig selv. Og at hvad du gør for at hjælpe og styrke hinanden, hjælper og øger selv. Venlighed giver værdighed for alle.

Tips

 • Lav en middag for en ven, der går gennem hårde tider.
 • Tror ikke kun på kort sigt, den slags handlinger du udfører i dag, kan undervise nogen til at gøre venlige gerninger for andre, og de vil lære af dit eksempel som modtager af din venlighed. Desuden venlighed tendens til at runge langt ud over dens oprindelige kontaktpunkt, mange mennesker er overrasket over at finde ud af mange år senere, hvordan man handling af venlighed rørt en person til det punkt inspirere dem til at gøre noget fantastisk, eller til at tro på sig selv mere. Husk på, at venlighed lever videre.
 • Hjælp, selvom du ikke bliver spurgt, se hvis nogen har brug for hjælp og hjælpe dem uden at spørge. Det kan være en simpel ting, at hjælpe nogen med noget, de synes at have problemer med, selvom de insisterer de er fine. Når du kan, forsøge at hjælpe en anden. Det kunne være på deres arbejde, med deres lektier, eller om deres parforhold og meget mere. Hvis nogen spørger dig om noget, være åben og ikke umiddelbart afvise dem, så prøv at være så hjælpsom som du kan. Selv hvis du ikke gør, hvad de spurgte, kan du i det mindste foreslå en anden for eventuelt hjælpe dem.
 • Når nogen falder noget, samle den op for dem.
 • Venlighed er gratis, så dele det med alle, hver dag. Tilbyd at pet-sidde, når du kender en ven der foregår på ferie. Hvis du kender en nabo er syg, så spørg dem, hvis de har brug for dagligvarer, når du går dagligvarer. Stop og snakke med nogen, der er ensom, deler en kop kaffe og betaler deres regninger også.
 • Du kan ikke lide alle, og det er normalt, selv de bedste mennesker på jorden får irriteret! Bare fortsætte med at være høflig alligevel.
 • Besøg en alderdom hjem og tilbringe en time eller så spillekort med nogen, der ikke får mange besøgende.
 • Bære en tung kuffert til en person, der ser ud som de kæmper.
 • Tilbyd din plads i toget eller bussen til en anden, selv om personen er yngre eller montør.
 • Se den franske film Amélie for venlighed inspiration.
 • Køb en ordentlig måltid eller lave en hjemmelavet måltid til en hjemløs person.

Advarsler

 • Må ikke føler behov for at godte sig om dine gode gerninger, være ydmyg. Gør noget rart udelukkende til gunst for dem omkring dig, er ikke rigtig venlighed. Medvirken nogen uvidende om din hjælp kan føle sig lige så godt.
 • Hvis du er virkelig vred og ked med nogen, huske på, at venlighed skaber større gæld til et andet væsen end en uhævnet forseelser. Folk kan gøre alle mulige begrundelser for at begå en forseelse, men at blive tilgivet gennem venlighed er ikke noget, man kan løbe væk fra.
 • Vær sikker på at din gestus af venlighed ønskes. Sommetider uopfordret for "hjælp" kan give bagslag. "Ingen god gerning nogensinde går ustraffet." Der er tidspunkter, hvor vi tror, ​​vi hjælper, men vi kan give problemer, fordi vi ikke havde nok oplysninger om problemet.