Wkadk

Hvordan til at vedtage den fashioncore scene style

Fashion-kerne er det elitære, perfektionist, hipster, high-fashion version af scenen. Gjort berømt af Betsey Johnson er dette look betragtes som en chic version af punk rock. Det indeholder mere feminine tilbehør, men stadig går den linje for at være kantet. Denne artikel vil fortælle dig, hvordan du opnå det udseende. Her er Google til at vedtage den fashioncore scene stil.

Steps

Hvordan til at vedtage den fashioncore scene style. Hår farve er ikke så vigtigt.
Hvordan til at vedtage den fashioncore scene style. Hår farve er ikke så vigtigt.
 1. 1
  Hent musik. Ingen ønsker at hænge ud med nogle poser scene kid. Lyt til musik, mens at følge nedenstående trin.
  • Hvis du kan lide metal, lytte til Death-core/Metal-core bands som Bring Me the Horizon, Suicide Silence, Chelsea Grin, Asking Alexandria og Acacia Strain.
  • Hvis du er mere interesseret i pop, lytte til noget endnu elektronisk baseret og dansevenlig, men kantede end en fodbold mor ville lytte til gerne Panic At The Disco, Hellogoodbye, Lady Gaga (ja, virkelig) og Deadmau5, hvis du kan lide Dubstep.
  • Vil du have noget mellow / soft? Prøv indie ligesom Death Cab For Cutie, Ellie Goulding, LYS, og Foxtrot.
  • Hvis du leder efter noget i mellem, så prøv post-hardcore & Screamo. Som eksempler kan nævnes A Sky lit Drive, Sky Eats Airplane, undslippe den skæbne, Breathe Carolina (elektronisk), Attack Attack, etc.
  • En god hjemmeside til at gå videre for at finde bands, er www. smag-kid.com. Det har du skriver i et band, du allerede kan lide, og det vil give dig endnu flere forslag.
 2. 2
  Klip dit hår. Den vigtigste del af scenen look er håret. Du kan slippe af sted med noget tøj, så længe dit hår er perfekt. Den typiske scene frisure er unisex og arbejder for alle længder / hårtyper. Bare sørg for at have korte lag på de øverste og side pandehår. Skær dem selv, hvis du kan. Piger kan også have lige pandehår. Glem ikke at få dit hår tyndet ud.
 3. 3
  Style den! Glatte dit hår helt flad. Hvis dit hår virker kruset, tilføjer glans serum. Hvis du er en dreng med længere hår, så stop her, fordi du er færdig. Alle andre, grab dem drillende kamme. Kun drille de øverste korteste lag, hvis du har kort hår. Hvis du har langt hår, drille den øverste halvdel af dit hoved. Everybody heller ikke glemme at hårspray! Naturligvis ikke drille dit pandehår.
  • Guys bør aldrig nogensinde bære en hestehale. Korthåret piger får lov til at springe drilleri trin og bære en hjort hale. [Pandehår er ude, og hvad lidt hår er tilbage er klemt ind i en lille hestehale] Piger med langt hår kan bære en hestehale med alle de hår bundet til enten side af dig, lige bag øret, og dine pandehår tilbage i deres oprindelige plads. Piger med enhver hårlængde kan bære rottehaler.
  • Når styling hår, er det vigtigt, at alle hår på den forreste del af hovedet forbliver flade. Brug dit øre som en vejledning. Intet foran det bør flyttes, når du opretter din frisurer.
 4. 4
  Hår farve er ikke så vigtigt. Sure, kan du gå videre og farve dit hele hovedet grønt, men dens meget lettere / sundere / trendy at tilføje et par striber af enhver farve ind i dit hår ved hjælp af extensions. Fashion kerne skal være op til minut, så det er vejen at gå. I øjeblikket neon er i stil, men tjek hår på banerne for at se, hvad der er i den kommende sæson. Også nogle mennesker tilføje coontails til deres hår, som formentlig vil være på outs med den tid, du læser dette. Enten gå til din lokale hår levering butik og købe de udvidelser eller gå til Sallys eller endda købe dem på Myspace. Du kan lime dem til dit hår eller klip dem i. Bare sørg for at trimme udvidelse af længden af ​​dit faktiske hår, når du laver striber. Gør det ser ægte. Dens ikke så svært.
 5. 5
  Fashion-core drenge har det let her. Køb strammeste bukser muligt. Tilføj stramt grafisk tee, band tee eller v hals. Gå til næste trin. Ladies har reelle valgmuligheder. Her er et par ser en scene pige kunne prøve [mindst for denne sæson]:
  • En casual look kan være skinny jeans i en sort / lys vask / rippet / neon sort med et stramt grafisk eller band tee.
  • Du kunne erstatte t-shirts med andre toppe som tæppebanker tanke eller regelmæssige tanke om sommeren. Prøv en hvid eller sort tank med en neon farve nedenunder.
  • En anden idé for sommeren er at bytte de skinny jeans til shorts eller Bermudas i sort og hvid med print.
  • En mere glam look kan være leggings med en oversize grafik eller band t shirt. Bare sørg for skjorten er stort nok til at dække dit skridtet, men ikke så stort, at det er faktisk en kjole. Find den perfekte middelvej mellem thug tee og baby dukke.
  • Kjoler er også blevet mere populært i 2010/11 scene. De mest populære i øjeblikket kan findes på Rue 21 og Delia er.
 6. 6
  I vinteren, bære en cardigan trøje eller en hættetrøje. Dette er en unisex look.
  • I koldere klimaer, er bombefly jakker og pels puffy veste OK.
  • Begrænse hatte fordi de knuse håret. Hvis man har brug for, skal du vælge noget lyst, beanies eller baretter. Tørklæder og høreværn er acceptable.
 7. 7
  Gør dit ansigt alle temmelig. Alvorligt, ingen fyr-liner, medmindre du er faktisk en rockstjerne. Du vil stadig nødt til at være fejlfri. Drik 8 glas vand hver dag. Det er virkelig ikke rydde op hud, endnu bedre end Proactiv. (Du skal stadig vaske dit ansigt hver nat!) Brug farverige neglelak. Virkelig vil noget gøre. Sort er acceptabelt, men misbrugt og forventede. Guys bør ikke male deres negle, som det er alt for 1992 til at fungere. Piger bør følge følgende makeup retningslinier:
  • For casual look, starte med hvad du normalt bruger til at dække pletter. Tilføj blush og kind highlighter. Glat en hvid øjenskygge under dit øjenbryn og over din top lash. Derefter anvende en sort eyeliner på top og bund, og følg med 2 lag mascara.
  • Ved at komme klædt ud, bruge en farve øjenskygge på din låg og følg resten af ​​retninger for den afslappede look. Øjenskygge kan være sort eller neon. Brug hvad farver komplimenterer din øjenfarve. Brug blå for blå øjne, pink for hassel, lavendel for brune og lilla til grønne øjne. Eller bære nogen farve, så længe du ser fantastisk!
  • Når du forlader huset uden makeup, er det obligatorisk du bærer solbriller for at skjule dette faktum op.
 8. 8
  Sko! Unisex sko er fantastisk til afslappet udseende. Disse omfatter Converse, (selvom Converse er blevet langt til meget af et modefænomen - det er bedst at styre fri af dem.) Vans, Reebok freestyles, og Nike dunk. Piger kan bære ballet lejligheder eller pumper [men ikke luder stiletter] med ethvert outfit og sikkert slippe afsted med det. Flats bliver mere og mere populære. Det er obligatorisk at eje mindst et par sorte lejligheder. Det er også godt at have sølv eller hvid. Saml tonsvis af forskellige farver til at bære med forskellige outfits. TOMS sko og mokkasiner er også blevet mere populære. Må ikke bære støvler, medmindre de er flad.
 9. 9
  Nu til afpudsning:
  • Guy tilbehør omfatter bandannas [bæres rundt halsen ansigt eller foldet i baglommen], enorme solbriller [Jackie O dem eller Ray-Bans] white pyramide bælter og over store nyhed bæltespænder. kan bære disse for en casual look så godt, men blot tilføje en oversize pung til mix.
  • Piger også bære halskæder med over mellemstore vedhæng samt armbånd armbånd. Lys, elegant tørklæder er acceptabelt, så godt. Perlekæder og sølv halskæder med tilfældige vedhæng på dem er alt for stor. Må ikke bære dem gummy eller elastik armbånd, da de er virkelig Passe. En egentlig elastik, der virkelig gør slips ting er en acceptabel smykke for begge køn.
  • Piger bør også bære et hår bøje eller en bøjle. Tiaraer er til fødselsdage alene.
  • Piger kan bære dem 3 i 1 bælter [dem, der kan bæres underbust omkring maven eller omkring taljen], hvis de ønsker at glam op. Kun bære dem med snaps i stedet for dem, der loop gennem et spænde.
  • Også, hvis du har brug for at bære briller, bør de være plast. Den nuværende tendens er at få din mormors gamle enorme plastpaneler og få dem fyldt med din recept. Hvis du ikke har dem, få receptpligtig Ray Bans.
 10. 10
  Photoshop dine billeder. Du kan gøre noget kreativt med dine billeder gerne give dig selv porcelæn hud eller violette øjne.
 11. 11
  Har eller tatoveringer. Facial piercinger, stik, og tatoveringer er scene også. Når at få en tatovering, bare sørge for ikke at få nogen tribal tatoveringer. Intet i dette trin er obligatorisk selv om.
 12. 12
  Tag flatterende billeder af dig selv og læg dem på din myspace. Prøv ikke at gøre det hold af kameraet stille, de "ups" ansigt, eller fredens tegn. Ved hjælp af en selvudløser, tage billeder af dig selv udenfor, i ser ud af et vindue, eller skriv din bedste vens navn på din håndflade. Upload! Få en høj kvalitet kamera i stedet for bare at bruge kameraet på din telefon.
  • Skab din egen Myspace og være berømt med masser af venner. Opret bevis for dig selv ved hjælp af et billede eller en video. For eksempel kan du have et foto af dig selv holder et stykke papir med din webadresse eller et videoklip fortæller din webadresse.
 13. 13
  Tilføj, tilføje, tilføje venner på MySpace. Har du tilføjet alle i dit område i dit aldersgruppe? Det er en god start, men hvis du ønsker berømmelse, som du gør, er du nødt til at have en højere ven optælling end det. Gå til en ven tilføje sites. Tilføj børn, der ser scene. Myspace kun lader dig tilføje 400 mennesker om dagen, så hop til det! Stræb efter en seks tal venneliste. Intet i dette trin er obligatorisk. Fashion-kerne er om mode. Ikke om at have en bazillion venner på Myspace. Dette faktisk har intet at gøre med det, men det kan hjælpe.
 14. 14
  Ved nu, du skulle have lyttet til nogle med alle de danse parter, du må have haft mens få din mode-core på. Tilføj alle de bands du kunne lide på Myspace og finde hvilken dato de kommer til din by. Gå til hvert show kan du selv hvis dens lokale. Du er nødt til at blive set at være Scene. Sørg for at skrive nyhedsbreve fortælle folk, hvad viser du er på, og fortælle folk til at sige hej til dig, hvis de ser dig. Medbring en ven, så du ikke ser halt og sørg for at kigge dit absolut bedste. Lær at gøre det danse, du ser på udstillingerne. Hvis du har et band, tale til bandet efter showet. De kender sikkert mennesker, der kan få dig gigs. Igen, intet i dette trin er obligatorisk. Hvis du ikke er alt for besat af musik og går til shows, behøver du ikke til. Vær dig selv. Forsøg ikke at være noget du ikke, eller du vil blive mærket som en poser.
 15. 15
  Få en internet stand telefon som en makker, iphone eller noget af den samme. En iPod touch fungerer godt også. Dekorere det ved tilsætning af små rhinstene, ved hjælp Sharpies og tilføje mobiltelefon charme. Jo flere mobiltelefon charme, jo bedre!
 16. 16
  Indlæg tweets på Twitter eller Facebook fra telefonen, når du er ved at gøre noget [spille videospil, gå til shows, gå til indkøbscenter osv.]. At gøre dette sikrer, at alle ved, hvor alle handlingen er på. Efter en sjov aften, skrive en blog beskriver alle de fornemme ting, du gjorde. De behøver ikke at være fornemme, bare gøre dem synes som om de er. For eksempel, hvis du går til McDonalds sige, at du gik til en restaurant med venner. Må ikke videregive enhver detalje i dit liv. Gør dig selv synes mystisk.
 17. 17
  Tilføj nye billeder eller blogs hver par dage. Hvis du gør det alt for ofte eller for lidt, vil folk finde dig kedeligt. Prøv at sende billeder med dine varme venner, men bare sørge for du er den bedste leder på billedet.
 18. 18
  Kontroller, at du altid laver noget. Prøv ikke at se tv, hvis det er muligt. Gå til kaffe butikker, techno klubber, shows, indkøbscenter, de film, uanset. Bare ikke være kedeligt.
 19. 19
  Læse japansk modemagasiner, såsom frugt S. Den japanske mode spiller en stor rolle i den. Læs også nylon og Miss Opfør magasiner.
 20. 20
  I alt dette, ikke mister dit virkelige selv! Bare fordi det er scene for at lytte til en bestemt band betyder ikke, du er nødt til, hvis du ikke vil.

Tips

 • Hvis du ønsker at blive vegetar eller veganer - gøre det! Men kun fordi du ønsker det, ikke fordi det er en del af "scene stil." Det er vigtigt at holde sig sund.
 • Tilføj alle de wannabe eller tween scenesters på din myspace, men kommenterer ikke dem overhovedet. De er der kun for at øge din ven tæller.
 • Ting, der er trendy blandt FASHIONCORE [bruge disse når picking tees, halskæde vedhæng, myspace baggrunde, søde undies, kruseduller, etc.]:
  • Dyreprint, flagermus, kranier, lyn bolte, kanoner, nintendo, sløjfer, knojern, neon farver, dinosaurer, robotter, elefanter, giraffer, hvaler, ankre, regnbuer, Mudflap cowgirls, stjerner, hjerter, DJ hovedtelefoner, fred skilte, ponys, rulleskøjter, musikalske noter, diamanter.
 • Hvor får mode-core:
  • Tøj: Det Europæiske Apparel, rue 21, Metro Park, Charlotte Russe, Fred Flare, Ed Hardy, House of Holland, billige mandage, Levis, Acne Jeans, Bukhara Lovers, New York Couture, Jessica Louise, Læbestift profeter, Dirty Addiction, Barneys, Wet Seal (undertiden), lokal secondhand og sending butikker, Buffalo Exchange, Forever 21 og Hollister (til skinny jeans og lagdeling toppe).
  • Sko: Vans, Journeys, Raven, Betsey Johnson og Huntsville
  • Tilbehør: Dirty Narkotikamisbrug, Brat smykker, Karas Bowtique, Perceptional, Von Trash, Betsey Johnson, Kiki Kannibal Kouture, Betseyville og Hot Topic.
  • Essential websites: myspace.com, facebook.com, stickam.com, buzznet.com, twitter.com, yourscenesucks.com, dailybooth.com, hottopic.com, babycakes.com
  • Facebook Friend addere: zombieadds.com, famousadds.com, friendstorm.com, maxadds.com, infiniteadds.com, tonsofadds.com.
  • Makeup: MAC, Urban Decay, Too Stillet, Hard Candy, Peter Thomas Roth, Jane Iredale Minerals, POP Beauty.
  • Hårprodukter: Garnier Fructis [Brug ikke VEG DE TEST PÅ DYR], TIGI hovedgærdet, Fudge, Biosilk [hvis dit hår er stegt] got2b limet, Afrikas bedste, Chi Biosilk, Suave, Redken.
  • Drikkevarer: Vitamin Vand, Smart Water, Fiji, SoBe Life Vand, Evian, Jamba Juice, Starbucks eller Coffee Bean and Tea Leaf, grøn te, Red Bull.
  • Foods: Sushi, veggie burgere, glade måltider, Taco Bell. Men fødevarer ikke noget for meget.
  • Gratis juridisk musik: projectplaylist.com, imeem.com
  • Folk, der sælger extensions på myspace: Liz Lovelust, Hillary Haywire, For kærlighed til håret.
  • People to trend watch [Google dem til at finde deres blogs, og derefter læse dem religiøst.]: Audrey Kitching, HannaBeth, Raquel Reed, Kiki Kannibal, Jeffree Star, Bliar Ravish, Matthew Lush, Zui Suicide, Jac Vanek, Kayvon Zand, Clint Catalyst
 • Når drilleri hår, køre kammen fra undersiden af ​​håret blive drillet.
 • Du behøver ikke at gøre noget på denne vejledning, at du ikke vil, kun gøre, hvad du kan lide og føler sig trygge gøre.
 • Anbefalede bukser til mænd er billige mandage. Watch out for salg på disse på Urban Outfitters og Barneys.
 • Vær forsigtig, når du vælger lasede leggings og holde sig til ovenstående retningslinjer, når picking ud trendy dem. Hold dig væk fra vandrette striber, som de kommer ud som en Hot-Topic-goth look.

Advarsler

 • Selvfølgelig nogensinde aldrig kalde dig selv scene, fashioncore, emo, osv. Du kan helt sikkert henvise til dig selv som en fashionista, selvom du er mand.
 • Aldrig indrømme for nogen, at du fik din stil fra Google. Faktisk går til Myspace.com, derefter fjerne din historie på din computer. Absolut ikke bogmærke denne side heller. Hvis nogen spørger, hvor du fik så stor stil, siger du få ideer ved at læse NYLON en masse.
 • Aldrig indrømme, at være kede eller trist, især online. Udstråler et billede af succes.
 • Må ikke bære svedbånd MEDMINDRE TRÆNING. Hoved svedbånd, er imidlertid acceptabelt for mænd og kvinder.
 • Må ikke bære knojern og fred tegn på samme tid. Det er modsige, dumme, og skriger "Jeg forsøger virkelig hårdt at passe ind venligst mærke til mig."
 • Kun købe band tees, når du er på et show.
 • Kun shop på Walmart mellem kl 2 og 5 AM.
 • Nogle fashioncore børn lide at pryde sig selv med Chanel logoer. Medmindre du har råd til den ægte vare, må du IKKE forsøge dette. Du vil blive hånet af rige børn bærer rundt Vuittons og tænkt som en falsk wannabe. Og tro mig, det er virkelig nemt at få øje på falske designer items!

Ting du behøver

 • Drille kam
 • Hairspray
 • Flat Iron
 • En MySpace-konto, og / eller Facebook, Bebo
 • Et digitalt kamera
 • Et kreditkort (eller dine forældres kreditkort)
 • En trendy tastatur-baseret, internet-stand telefon
 • De seneste sneakers
 • Hæle eller ballet lejligheder til damer
 • Skinny jeans og måske nogle leggings
 • Hættetrøjer
 • T-shirts
 • Bandannas
 • Hvidt pyramide bælte, med valgfri bæltespænder
 • Oversize solbriller eller RayBans
 • Oversized pung til piger
 • Klip i extensions
 • Hår tilbehør til piger
 • VIP på en ven-tilføjer website
 • Modeblade, som frugt og nylon
 • Make-up til at bringe ud af dine foretrukne funktioner
 • En følelse af selv, en erkendelse af, at dit liv ikke er styret af en how-to artiklen.
 • En stor holdning