Wkadk

Sådan foregive du kommer fra en rig familie

Nogle mennesker kan lide at portrættere sig selv som rige og i den øverste klasse, selvom de ikke er. Der er intet forkert at stræbe efter et bedre liv og forbedre dig selv. Mind dig, er nedenstående råd ikke til bedrageriske eller svigagtige formål. Du behøver ikke at lyve og sige, at du kommer fra en velhavende familie, men hvis ingen spørger dig, er der ingen grund til at gøre det klart, at du kommer fra en ydmyg én.

Steps

Sådan foregive du kommer fra en rig familie. Hyppige boghandlere og caféer, at blive set at læse en bog viser et tegn på klasse.
Sådan foregive du kommer fra en rig familie. Hyppige boghandlere og caféer, at blive set at læse en bog viser et tegn på klasse.
 1. 1
  Aldrig lyve. Du vil bare vise din uvidenhed og forlegen dig selv. For eksempel, når du bliver tilbudt et glas vin eller en delikatesse, du aldrig har smagt før, og derefter bliver spurgt, hvad du syntes om det, bare sige "Very Good". og derefter smiler sødt.
 2. 2
  Hyppige boghandlere og caféer, at blive set at læse en bog viser et tegn på klasse. Have en kop kaffe eller te ved hånden også gør du ser rig.
 3. 3
  Altid være rart at tjenere, tjenere, chauffører mv. Være uhøflige dem gør man ser nyrige. Men du behøver ikke være alt for venlige. Undgå at handle som du føler dig mere hjemme med 'hjælp' mere end med dine nye venner.
 4. 4
  Aldrig være nærig, når det kommer til tips, fordi det gør man ser, ja, nærig. Men du behøver ikke give tips, der er for stor, enten, eller du vil se pinligt nyrige eller clueless.
 5. 5
  Vide, hvad fine dining er. Så klicheagtige, som det lyder, lære om vine og oste. Lær hvordan man udtaler ord som Béchamel og Beaujolais. Og lære gode bordmanerer. Ellers vil du ligne en komplet idiot på dinnertime. Læs etikette bøger.
 6. 6
  Når du køber tøj og tilbehør, aldrig købe noget med en enorm logo. For eksempel, når du køber t-shirts fra Christian Dior ikke købe dem, der siger "DIOR". Hvis det er den ægte vare, vil dine velbeslåede venner kunne fortælle et overblik hvad mærke varen er. Det er også sandt, at rige mennesker ikke er så meget med mærkenavne. Mange af dem bærer Lands End eller Gap tøj højre ad med produkter af høj kvalitet fra eksklusive designere, som de fleste mennesker aldrig har hørt om. Hvis du ønsker at se godt, købe varer med mere subtile designs og styre i retning af europæiske mærker. Tænk klassiske tøj, der passer dig rigtig godt.
 7. 7
  Må ikke bære for meget smykker eller bære noget prangende og store. Hvis du gør det, du ser desperat for at vise. For en afslappet omgang tennis, for eksempel ikke bære armbånd og halskæder. Bare bære en Franck Muller ur og et par 3-karat diamant øreringe.
 8. 8
  Aldrig prale om dine nye dyre håndtasker, smykker, ure, osv. Brug dem. De fleste af dine venner vil bemærke dine nye dragt uden at have dem påpegede. Hvis de ikke mærke til, mest sandsynligt de er ligeglade og ikke ville blive imponeret alligevel. Hvis roses, smile og sige "tak".
 9. 9
  Må ikke foregive du aldrig spiser fastfood på alle. I virkeligheden. Et overraskende stort antal rige mennesker som fastfood Fastfood smager godt, uanset hvor usundt det er. Men spiser ikke fastfood meget ofte. Rige mennesker har råd til at spise på pænere steder og normalt de gør. Også vise, at du rent faktisk er bekymret med de usunde aspekter af fastfood. De fleste rige mennesker lægger vægt på en sund livsstil, og det er en god idé at være sundhedsbevidste for flere grunde end én.
 10. 10
  Må ikke foregive du er kræsne om hver eneste lille aspekt af det hele. Rige mennesker kan tillade sig at være kræsne (eller "selektive", som de sandsynligvis ville sige), men hvis du klager over hver eneste lille ting, du bare synes prætentiøs og irriterende. Vælg et par emner, som du virkelig er selektive om. For eksempel har de fleste velhavende mennesker ikke noget imod iført tøj fra Gap fordi alle ved, at de kan tillade sig designertøj. Men for eksempel vil mange rige piger aldrig bruge billige make-up. De fleste bærer meget lidt makeup foretrækker det naturlige look. De vil sige det vil ødelægge huden og de har ret. De vil heller ikke være nærig om sagen af ​​fodtøj, fordi bedre kvalitet fodtøj forme til fødderne for mest komfort, og de er den højere kvalitet. Være kræsne om ting, der betyder noget.
 11. 11
  Rige mennesker klager over, at tingene er dyre til tider. Men bruger dette ord forsigtigt. For eksempel, siger ikke et måltid fra en Michelin tre-stjernet Kok er dyre, fordi sådanne måltider er beregnet til at være dyrt. Men når du besøger et fremmed land og en flaske vand er 5€ amerikanske dollars i lufthavnen, vil selv meget rige mennesker klage. Rige mennesker har en tendens til at bruge udtrykket »dyre« ikke som i hvor høj prisen er, men snarere om ting er værd sin pris.
 12. 12
  For at vise, at du virkelig er rige, så spørg dine forældre til at give dig penge og tage dine venner ud til en dyr restaurant... men diskuterer ikke penge.
 13. 13
  Kend forskellen mellem kommer fra gamle penge og være nyrige. For eksempel vil købe en Louis Vuitton pung ikke ikke, at du er rig, fordi mange, mange mennesker bære dem. Det er trendy mere end noget andet, hvilket betyder, at du skal også vide, at forskellen mellem klassiske og trendy. Den virkelig rige vil tænke noget på din Dooney Burke eller Louis Vuitton tasker, hvis deres første tanke var ikke at du var prangende.
 14. 14
  Perfekt kunsten sprezzatura. Kender definitionen af sprezzatura.
 15. 15
  Være velbevandret i humaniora, især kunsthistorie og litteratur. Det vil vise, at du er veluddannet og well-to-do, da du har brugt din uddannelse lære om luksus stedet for at lære, hvordan man arbejder.
 16. 16
  Har samlinger af et emne, du vil. Det behøver ikke at være kliché ting som kunst eller historiske elementer, kan det være ting, som du tager interesser i, såsom bøger. Hold dem godt og vise dem i hensigtsmæssige måder, eksempel, bøger ser godt ud på træ, mens du måske ønsker at sætte pynt på glas.

Tips

 • De fleste velhavende mennesker blive velhavende ved at spare og investere godt. Spare så mange penge som du kan per beløb optjent og sørg for at kigge efter billige endnu varer af høj kvalitet.
 • Bo i godt selskab, gode folk.
 • Louis Vuitton tasker får mere populære ved hvad berømthed bærer denne stil. Men hvis du får en, og holde sig til det, og bære det meget det kan være din "hverdag" eller "når" sæk. Lad ikke folk fortæller dig, at de er over populære. En rigtig Louis Vuitton taske kan vare dig 40 år dermed evigt.
 • Tatoveringer ser omkring som un-klassiske og tarvelige som du kan få. Hvis du har en lille stjerne eller hjerte i et privat sted fint, men store, og dem, hvor du kan se dem ser fælt.
 • Carry et lommetørklæde. De gør du se meget mere som om du er fra en rig familie som rige er altid velforberedt og de har tendens til at foretrække den elegance af tørklædet over afhængigheden af ​​andre mennesker til at forsyne dem med væv (som gør udseende trashier) på offentlige steder.
 • Lyt til oldies musik fra 40'erne, 50'erne, 60'erne og 70'erne. Jazz og klassisk musik. Du kan også vælge Indie eller alternativ, hvis du er blandt de unge.

Advarsler

 • Det er ikke godt at være bedragerisk. Indrøm kommer fra en ydmyg baggrund adspurgt, men tage ovenstående råd til at redde ansigt foran nye venner.
 • Må ikke være en smerte. Rige mennesker ikke kan lide det bedre end nogen anden.